'Yabancı Film' isteklerinizi buraya yazın lütfen!

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
478
5,980
Ben bir filmin adını öğrenmek istiyorum. Film hakkında hatırlayabildiğim tek şey biri iyi diğeri kötü 2 farklı çocuk grubu olduğu. Tek kesit ise bir çeşit yarış yapılırken bir duvarın arkasından bir balonun yükselip çocuklarla konuştuğu (Sanırım iyi gruptan olanlarla). Başka hiçbir şey hatırlamıyorum.

Son düzenleme:

ertugrul0k

Yeni Üye
3 May 2022
30
64
Her gün slasher korku film paylaşım yapacaklarını bilsem, ben de elimde olan benim olan filmleri paylaşacağım da hiçbir film paylaşımı görmedim şu ana kadar. Neyse iyi forumlar dilerim. İyi akşamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

gaddar72

Yeni Üye
5 May 2020
9
17

Dolp Lundgren'in 1998 yapımı "Mayın Avcıları" (Sweepers),

1994 yapımı "Savaşçı" (Men of War) ve

1993 yapımı "Tehlikeli Oyun" (Joshua Tree)

filmlerini rica etsem Türkçe dublaj olarak yükler misiniz?

49762912613_935d499f6e_o_d.png
Savaşçı 1994 1080p TR

gaddar72

Yeni Üye
5 May 2020
9
17
Değerli üstatlar. Farewell.To.The.King.1989 1080p. ve Prince Valiant (1997) 1080p. uzun versiyon Türkçe ses dosyası arıyorum. Şayet elinde bu güzel, kalitesi yüksek iki filme ait Türkçe ses dosyası olan film sever bir üstadımız varsa ve yükleyebilirse sevinirim. Bende ötükenim.tv.sitesinde bulunan Prince Valiant (1997) 576p. Kalitesi düşük kısa versiyon ses dosyası bulunuyor. Teşekkürler.

ertugrul0k

Yeni Üye
3 May 2022
30
64
Arkadaşlar sayfaya bayağı kattım olsun diye 2 tane efsane klasik film paylaştım ama devamını gelmesini istiyorsanız siz de korku film paylaşımı yapın. Eğer başkaları paylaşım yapmıyorsa ben de bundan sonra paylaşım yapamayacağım. Herkese keyifli seyirler dilerim.

Planet9

Yeni Üye
10 Eki 2023
6
6
Sevgili sinemaseverler,
arkadaşlarımızın hiç bir karşılık gözetmeden, binbir emek vererek yaptığı paylaşımların altına sık sık alakasız olarak başka filmlerle ilgili istekler yazılıyor. Bu durum ilgili konuları da ister-istemez sabote etmiş oluyor. Sizlerden ricam, aradığınız filmin ismini buraya yazmanızdır. Şayet alakasız konuların içinde isteklerde bulunan olursa,
mesajları silinecektir. Saygılarımla teşekkürler.

bestmovies.jpg
Film değil ama ben bir dizi istesem saygısızlık yapar mıyım acaba? "24" dizisini istiyorum.. özellikle 6'ncı, 7'nci ve 8'ncisezonlar.. Mümkünse elbette..

ertugrul0k

Yeni Üye
3 May 2022
30
64
Film değil ama ben bir dizi istesem saygısızlık yapar mıyım acaba.? "24" dizisini istiyorum.. özellikle 6, 7 ve 8.sezonlar.. mümkünse elbette
Hey dostum eskiden bende çok dizi vardı ama kalktı, kalkmasaydı söylediğin diziyi link olarak sana yollardım. Filmciyim sadece evet Baltimora doğru söylemiş aynı konuları açmanın manası yok, mesajlar direk olarak silinir biliyoruz zaten.

tiger2014

Yeni Üye
6 Eki 2013
15
52
Guiliana Gemma filimleri tercıhimdir. Çok severek gençlik yıllarımızda izledik. Keşke tekrar mümkün olsa...

ertugrul0k

Yeni Üye
3 May 2022
30
64
arkadaşlar bu arada. sakın film paylaşımı konusunda menfaat. peşinde olduğumu. düşünmeyin estafurullah. öyle bir amacım yoktur sadece bu sayfada artık eskisi gibi film paylaşımı yapılmıyorsa bu yabancı film paylaşım yeri boştur anlamına geliyor ben ondan sebep. artık film paylaşımı yapamayacağım demek istedim iyi forumlar dilerim :D

Sinema müdavimi

Yeni Üye
30 Ağu 2023
4
1
Merhaba,

Bizde Tilki Vezir adıyla bilinen Iznogoud adlı çizgiromandan yapılan 2005 tarihli sinema uyarlamasını hiçbir yerde bulamadım. Acaba bilgisi olan çıkar mı? ya da paylaşabilecek olan.

ayrıca aynı çizgiromanın çizgi film dizisi uyarlaması da bulunabilir mi? ikisine de tv'de rastlamadım ama bir dönem yayınlanmışlar.

şimdiden teşekkürler...

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
310
1,089
Mümkün müdür, bilmem ama bir istek de ben yapayım. Pembe Panter serisini Türkçe dublaj -özellikle de TRT versiyonu- paylaşabilir misiniz?

srt44

Yeni Üye
10 Nis 2018
6
2
Üstat mümkünse 1980 ve öncesi Walt Disney Türkçe dublaj filmlerinden varsa ekleyebilirmisin yeni yılınız kutlu olsun teşekkürler

aydın10

Yeni Üye
14 Tem 2011
7
5

tr dublajları aranıyor​

tom11

Yeni Üye
29 Ocak 2024
8
3
selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle bir film arşivcisi olarak geri döndüm eksik filmlerim var cannibal holocaust basket case 1 tr eng dual madman 1981 benim yabancı film isteklerim bunlar elinde olan varsa sunsun yoksa da hakkımızda hayırlısı olsun ben parası pulu olan bide efendi bir insanım yabancı film istekleri sayfası için sonsuz teşekkürler saygılarla
sorcerer 1977 trdub var mı?

tom11

Yeni Üye
29 Ocak 2024
8
3
1988 - Watchers (Nöbet)

Selam. Dean R. Koontz'un aynı isimli romanından uyarlanan bu filmi arıyorum. Türkçe dublaj da olur, Türkçe altyazı da olur. Hiçbiri yoksa web'den izleme linki bile olur. Romanı güzeldi, tavsiye ederim. Ama filmini bir türlü bulamadım. Ücretli vip üyelik isteyen forumlarda vardı sadece.

burda var

tom11

Yeni Üye
29 Ocak 2024
8
3
Teşekkürler. Elinize sağlık.

Bende muazzam bir film arşivi var ve hepsi seçme, kaliteli filmler, seriler. Beğenmediklerimi silerim, arşivlemem. Birkaç harici diskte Terabayt'larca var. Ama upload hızım çok yavaş, 0,7 Mbps. Oturduğumuz yerde Telekom'un altyapısı sorunlu. Yine de benden bir film istenirse bir şekilde yollamaya çalışırım. Forumdaki bu konuya abone oldum. Film isteği yapan arkadaşların mesajlarını boş bir zamanda okurum, bulabildiklerimi haber ederim.

Şamatacılar Sınıfı ( )​

Les sous-doués​

tom11

Yeni Üye
29 Ocak 2024
8
3
altyazılı filmleri sevenler için bu filmleri ben buldum hiçbiryerde yok altyazıları ben yaptım.

20 Mar 2018
105
533
Sevgili sinemaseverler,
arkadaşlarımızın hiç bir karşılık gözetmeden, binbir emek vererek yaptığı paylaşımların altına sık sık alakasız olarak başka filmlerle ilgili istekler yazılıyor. Bu durum ilgili konuları da ister-istemez sabote etmiş oluyor. Sizlerden ricam, aradığınız filmin ismini buraya yazmanızdır. Şayet alakasız konuların içinde isteklerde bulunan olursa,

bestmovies.jpg
Sayın Baltimora benim eğer arkadaşlardan Trakyaya Kırklareli Pınarhisara yolu düşen olursa hemen hemen 1 tb lık film arşivimi onlarla paylaşmak isterim yanlarında bilgisayar veya 1 tb hdd getirmeleri lazım çoğu çizgiromanlardan uyarlama ve seri filmlerdir bizim katkımızda böyle olsun bu güzel siteye

hamza eylemer

Yeni Üye
5 May 2018
2
0
Sevgili sinemaseverler,

bestmovies.jpg
Değerli üstadım, yeni yetmeliğimde kaygısızlar diye Tonny Curtis ve Roger Moore oynadığı bir dizi film vardı. Ve bence muhteşemdi. Olanağınız varsa bir kaç bölüm yayınlayabilir misiniz. Saygılarımla....