Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar herkese.
The Prophet (1999) filmini 'Türkçe dublaj' olarak arıyorum. Elinde olan paylaşabilirse müteşekkir olurum.
Aradığınız filmin Türkçe altyazısı var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Online olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. İDM ile indirirseniz altyazısını da eklersiniz.
Sağ ol hocam alakan için. İzleme sitelerinden film indirmem orijinal dvdrip lazım bana. Ayrıca ses ile linkteki film süre olarak uyumsuz maalesef.Merhabalar
Aradığınız film aşağıdaki linkte mevcut Türkçe dublaj
Ses dosyası da burada
İyi seyirler.
Alakanız için çok teşekkür ederim Sevgili Borarenan. Hemen indireceğim. Bana da 'Hababamvari' geldiğinden uzun zamandır izlemek istiyordum.Baltimora: Türkçe altyazı indirme sitelerinde bu filmin Türkçe altyazısı yok. Geçmişte dublaj yapıldı mı bilmem. Bir sitede İngilizce altyazısı var. O altyazı indirilip çeviri yapılabilir. Veya İngilizce bilenler İngilizce altyazı ile izleyebilirler. İngilizce altyazısı şu sitede:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Filmin orijinal dilde (Fransızca) indirme linkini torrent olarak buldum. 2.66 GB boyutunda. uTorrent gibi bir torrent programıyla indirebilirsiniz. Link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu film benim de ilgimi çekti. Hababam Sınıfı serisi gibi galiba. Severim bu tür filmleri.
Edit: Torrent'ten filmi indirdim ama yukarıda linkini verdiğim İngilizce altyazı uymadı. 24 fps bizdeki video. Başka bir siteden 24 fps'sini bulup altyazı programında senkronladım. İndirme linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Alakanız için çok teşekkür ederim Sevgili Borarenan. Hemen indireceğim. Bana da 'Hababamvari' geldiğinden uzun zamandır izlemek istiyordum.
Arkadaşlar benim şu an istediğim bir film ya da dizi değil. Şu sıralar Bloomberg HT kanalında Cumartesi akşamları saat 22:00 yayınlanan "The Sixtiens" yani "Altmışlar" isimli belgesel var. internetten aradım ancak bulamadım, bir sitede var o da paralı üyelik istiyor. Türkçe alt yazı ve Türkçe seslendirmeli. Bulan olursa bildirirse çok sevinirim.
İnterneti altüst ettim ama ne dublajı ne de Türkçe altyazısı yok. Sadece Patreon vasıtasıyla ücretli üyelik isteyen bir belgesel sitesinde Türkçe altyazılısı vardı. Bu belgesel 2014'de yayınlanmasına rağmen ülkemizde pek ilgi görmemiş ama şu anda Bloomberg HT'de yayınlanıyorsa belki zamanla dublajı, altyazısı internete düşer.
Rarbg sitesinde İngilizce orijinallerini torrent olarak buldum. 15.82 GB boyutunda. Çat pat İngilizceniz varsa İngilizce altyazı ekleyip izleyebilirsiniz. Yoksa internete düşmesini beklemek gerek.
Rarbg linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar benim şu an istediğim bir film ya da dizi değil. Şu sıralar Bloomberg HT kanalında Cumartesi akşamları saat 22:00 yayınlanan "The Sixtiens" yani "Altmışlar" isimli belgesel var. internetten aradım ancak bulamadım, bir sitede var o da paralı üyelik istiyor. Türkçe alt yazı ve Türkçe seslendirmeli. Bulan olursa bildirirse çok sevinirim.
Bulamadım.
Son Durak / The Last Stop (2000) DvDRiP TR-ENG bu filmin linki çalışmıyor yardımcı olur musunuz?
Güzel bir noktaya değinmişsiniz, teşekkürler. Ben de bir ara buna benzer bir şey yazacaktım ama bazı sorunlar çıkınca vazgeçmiştim. Google çeviri, Yandex çeviri, Bing çeviri gibi bazı çeviri uygulamaları var. Bunların içinden Yandex ve Google'da direkt bir metin dosyasını çevirebiliyorsunuz ama bazen sorunlar çıkabiliyor. Örneğin alt yazı çok uzunsa yarısını çeviriyor, yarısını çevirmeyebiliyor. Her kısmı ayrıca çevirip bir alt yazıya dönüştüreyim derken işler karışabiliyor, senkron kaymaları falan olabiliyor. Bir de çeviriler vasat sayılır. Birçok yerde çeviri hataları/eksiklikleri oluyor. Ama zamanla bu uygulamalar gelişecektir, bu sorun gitgide düzelecektir. Sizin önerdiğinizi hiç denemedim, İngilizcem iyi sayılır, İngilizce alt yazı izleyebiliyorum ama diğer dillerde işime yarayabilir. Tekrardan teşekkürler.Bu arada önceki sayfaları yeni okuma fırsatı buldum. Artık hemen hemen tüm filmlerin İngilizce altyazılarını, Türkçe'ye çok rahat çevirebilirsiniz.
"R" proglama dili ile parse edilerek hazırlanan bir uygulama keşfettim ve birçok eski yabancı dizi ve eski filmleri denedim ve çok başarılı çeviriyor.
İngilizce Altyazıyı doğrudan sürükle bırak ile upload edip, ardından çeviri dillerini seçerek çok kısa sürede çeviri sağlanıyor;
Tavsiye ederim..
Merhabalar.
Sizden ricam "Geçmişin Külleri (Kaybolan Yıllar) Stealing Home (1988)" Filminin Türkçe ve İngilizce "Dual" 1080p olarak bulabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.
Başrollerini Anthony Quinn ve Jacqueline Bisset'in oynadığı 1978 tarihli "The Greek Tycoon" .