Valerian

zorboy

Yeni Üye
23 Ara 2009
102
847
İZMİR
Ekrem Bey, bu güne kadar yaptığınız katkılar için ellerinize sağlık. Ben yaklaşık 65 senedir çizgi roman okuyan 74 yaşında bir kişiyim. Çizgi diyarı favorim olmak üzere 10'larca çizgi roman sitelerimi takip ediyorum. Mümkünse sizden bir ricam var. Filmistik sitesinde Valerian serisini Türkçeye çevirdiğinizi gördüm. Zannedersem telif hakları nedeniyle yayından kaldırıldı. Bu çevirileri elde etme imkanım olur mu?. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,544
5,190
Osmaniye
Ekrem Bey, bu güne kadar yaptığınız katkılar için ellerinize sağlık. Ben yaklaşık 65 senedir çizgi roman okuyan 74 yaşında bir kişiyim. Çizgi diyarı favorim olmak üzere 10'larca çizgi roman sitelerimi takip ediyorum. Mümkünse sizden bir ricam var. Filmistik sitesinde Valerian serisini Türkçeye çevirdiğinizi gördüm. Zannedersem telif hakları nedeniyle yayından kaldırıldı. Bu çevirileri elde etme imkanım olur mu?. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.
Sayın büyüğüm, öncelikli olarak ellerinizden öper başıma koyarım. Sizin gibi çizgi roman sevdalıları nedeniyle bu topraklarda çizgi roman hiç bitmeyecek İnşallah.
Alakam olmadığı halde bu mesajı yazmamdaki hususa gelince; sayın hocam çizgi diyarındaki üyelik tarihiniz ve mesajlarınız ile yeni üye sıfatınız size hiç yakışmıyor.
Tamam yaşınız nedeniyle belki fazla zamanınız olmuyordur ama sizin gibi çınarlara ihtiyacımız var. Sizin çok güzel anılar biriktirdiğiniz hissi bende uyandı.
Lütfen gelin ve bizle hayatı paylaşın.
Allah uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.
Sevgilerle.

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
354
1,293
Valerian klas bir çizgi romandır. Çizgilerinde bir masumiyet ve karikatür havası var. Youtube'de dublajlı filmi de var. Youtube adres çubuğunda youtube yazısının hemen önüne ss yazarsanız indirme de yapabilirsiniz.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
684
19,372
Yakında bir sürpriz olabilir ama önceki maceralara yapılan bağlantıları içeren 22. ve 23. albümleri birisi lütfedip tercüme ederse yarından da yakın... çünkü 23 albüm birden yayınlamak gibi bir saplantıya saplanmış haldeyim.... :)

zorboy

Yeni Üye
23 Ara 2009
102
847
İZMİR
Sayın büyüğüm, öncelikli olarak ellerinizden öper başıma koyarım. Sizin gibi çizgi roman sevdalıları nedeniyle bu topraklarda çizgi roman hiç bitmeyecek İnşallah.
Alakam olmadığı halde bu mesajı yazmamdaki hususa gelince; sayın hocam çizgi diyarındaki üyelik tarihiniz ve mesajlarınız ile yeni üye sıfatınız size hiç yakışmıyor.
Tamam yaşınız nedeniyle belki fazla zamanınız olmuyordur ama sizin gibi çınarlara ihtiyacımız var. Sizin çok güzel anılar biriktirdiğiniz hissi bende uyandı.
Lütfen gelin ve bizle hayatı paylaşın.
Allah uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.
Sevgilerle.
Sevgili Kardeşim. Yazdıkların için çok teşekkür ediyorum. Söylediklerinde çok haklısın. Ben 45 sene şantiye hizmeti yaptım ve bu sene kendimi emekli ettim. Onun için fırsat buldukça katkıda bulunmaya çalıştım. İnşallah bundan sonra daha çok katkıda bulunurum. Sağlıklı ve bol çizgi romanlı bir ömür dilerim.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,544
5,190
Osmaniye
Sevgili Kardeşim. Yazdıkların için çok teşekkür ediyorum. Söylediklerinde çok haklısın. Ben 45 sene şantiye hizmeti yaptım ve bu sene kendimi emekli ettim. Onun için fırsat buldukça katkıda bulunmaya çalıştım. İnşallah bundan sonra daha çok katkıda bulunurum. Sağlıklı ve bol çizgi romanlı bir ömür dilerim.

Emekliliğiniz hayırlı olsun, dört gözle paylaşımlarınızı bekliyoruz. Kalın sağlıcakla.

tenten64

Yeni Üye
21 May 2013
103
402
Gecen gün Ahu Tuğba hanımdan saçma sapan bir yere geldik,okudukça içim daraldı,burası bir tür vaha,ben 60 + yım ,keyif alıyorum buradaki paylasımlardan, neyse bu başlık ile moralim yerine geldi,ne gerek var bu vahanın keyfini bozmaya ,bu naiflikte kalalım,geldik gidiyoruz,kimseyi kırmaya değmez

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
Yakında bir sürpriz olabilir ama önceki maceralara yapılan bağlantıları içeren 22. ve 23. albümleri birisi lütfedip tercüme ederse yarından da yakın... çünkü 23 albüm birden yayınlamak gibi bir saplantıya saplanmış haldeyim.... :)

OpenAI ChatGPT4o Please translate English texts to Turkish, in that comic page, and output in json format.

Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-003.jpg:
Here's the translation of all English texts in the comic page into Turkish, presented in JSON format:

{
"speech_bubbles": [
{
"original": "HERE THEY COME!",
"turkish": "İŞTE GELİYORLAR!"
},
{
"original": "OUR DEAR, DEAR HEROES ...",
"turkish": "SEVGİLİ, SEVGİLİ KAHRAMANLARIMIZ ..."
},
{
"original": "I ALWAYS ENJOY HAVING VALERIAN ON BOARD. THERE’S SOMEONE WHO KNOWS HIS INTERSTELLAR NAVIGATION!",
"turkish": "VALERIAN’IN GEMİDE OLMASINDAN HER ZAMAN KEYİF ALIYORUM. YILDIZLARARASI NAVİGASYONU İYİ BİLEN BİRİ VAR!"
},
{
"original": "AS FOR ME, I LIKE MY SCIENTIFIC TALKS WITH LAURELINE BEST.",
"turkish": "BANA GELİNCE, EN ÇOK LAURELINE İLE YAPTIĞIM BİLİMSEL SOHBETLERİ SEVİYORUM."
}
],
"caption": {
"original": "Can one be both here and somewhere else, today and tomorrow, young and old within the space-time continuum? My answer is yes. And no. It depends on who is asking the question.\n\nDr Bzum\nExplorer and alienologist, expert to Shimballil’s 28H news channels.",
"turkish": "Bir kişi hem burada hem başka bir yerde, hem bugün hem yarın, hem genç hem yaşlı olabilir mi uzay-zaman sürekliliği içinde?\nCevabım evet. Ve hayır.\nSoruyu kimin sorduğuna bağlı.\n\nDr. Bzum\nKâşif ve uzaylıbilimci, Shimballil’in 28H haber kanallarının uzmanı."
}
}

Let me know if you want it saved to a file or need translations for more pages!

Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-004.jpg
{
{
"original": "THAT YOUNG TERRAN COUPLE DID A FINE JOB. THE PRESIDENT OF THE POINT CENTRAL COUNCIL OF STATES IS MEANING TO COMMEND THEM. I, ON BEHALF OF GRAND COMMITTEE OF ADMINISTRATION, AM CONSIDERING AWARDING THEM THE ORDER OF THE GRAND COMET. WHAT ABOUT YOU, COLONEL TLOCZ?",
"turkish": "O GENÇ DÜNYALI ÇİFT HARİKA BİR İŞ ÇIKARDI. MERKEZ NOKTASI DEVLETLER KONSEYİ BAŞKANI ONLARI TAKDİR ETMEK İSTİYOR. BEN, YÖNETİM BÜYÜK KOMİTESİ ADINA, ONLARA BÜYÜK KUYRUKLU YILDIZ NİŞANI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. YA SİZ, ALBAY TLOCZ?"
},
{
"original": "AS CONSUL OF PARAZIAC AND RUBANI'S BUSINESSMAN, I INTEND TO REWARD THEM WITH A BONUS TO COMMEMORATE THE MERGER AND ACQUISITION THEY MADE POSSIBLE.",
"turkish": "PARAZIAC’IN KONSOLOSU VE RUBANI’NİN BİR İŞ ADAMI OLARAK, BU BİRLEŞME VE SATIN ALMAYI MÜMKÜN KILDIKLARI İÇİN ONLARI BİR PRİMLE ÖDÜLLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM."
}
]
}

Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-005.jpg

{
{
"original": "THAT YOUNG TERRAN COUPLE DID A FINE JOB. THE PRESIDENT OF THE POINT CENTRAL COUNCIL OF STATES IS MEANING TO COMMEND THEM. I, ON BEHALF OF GRAND COMMITTEE OF ADMINISTRATION, AM CONSIDERING AWARDING THEM THE ORDER OF THE GRAND COMET. WHAT ABOUT YOU, COLONEL TLOCZ?",
"turkish": "O GENÇ DÜNYALI ÇİFT HARİKA BİR İŞ ÇIKARDI. MERKEZ NOKTASI DEVLETLER KONSEYİ BAŞKANI ONLARI TAKDİR ETMEK İSTİYOR. BEN, YÖNETİM BÜYÜK KOMİTESİ ADINA, ONLARA BÜYÜK KUYRUKLU YILDIZ NİŞANI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. YA SİZ, ALBAY TLOCZ?"
},
{
"original": "AS CONSUL OF PARAZIAC AND RUBANI'S BUSINESSMAN, I INTEND TO REWARD THEM WITH A BONUS TO COMMEMORATE THE MERGER AND ACQUISITION THEY MADE POSSIBLE.",
"turkish": "PARAZIAC’IN KONSOLOSU VE RUBANI’NİN BİR İŞ ADAMI OLARAK, BU BİRLEŞME VE SATIN ALMAYI MÜMKÜN KILDIKLARI İÇİN ONLARI BİR PRİMLE ÖDÜLLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM."
}
]
}

Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-006.jpg
{
"advertisements": [
{
"original": "EVERYTHING HALF PRICE! SATISFACTION OR YOUR MONEY BACK!",
"turkish": "HER ŞEY YARI FİYATINA! MEMNUNİYET YOKSA PARANIZ İADE!"
}
],
{
"original": "TRADING IS FORBIDDEN HERE – THIS IS A MILITARY ZONE! GET OUT IMMEDIATELY!",
"turkish": "BURADA TİCARET YASAK – BURA ASKERİ BÖLGE! DERHAL GİDİN!"
},
{
"original": "RUBANIS SPACE COPS!! WHAT A SURPRISE …",
"turkish": "RUBANIS UZAY POLİSLERİ!! NE SÜRPRİZ …"
},
{
"original": "I SAID IMMEDIATELY!! OR WE’LL HAVE THE SHIPS OPEN FIRE!",
"turkish": "DERHAL DEDİM!! YOKSA GEMİLER ATEŞ AÇACAK!"
},
{
"original": "SO MUCH FOR 'HARMLESS'! I’M CUTTING THE LOUDSPEAKER …",
"turkish": "‘ZARARSIZ’ DEDİĞİN BUYSA! HOPARLÖRÜ KAPATIYORUM …"
},
{
"original": "SON OF A QUARK! I WAS GOING TO GET A CRATE OF GLING OFF THEM …",
"turkish": "KARKIN EVLADI! ONLARDAN BİR KASA GLING ALACAKTIM …"
},
{
"original": "WE’VE BEEN WAITING HERE FOR MONTHS WITH NO BOOZE …",
"turkish": "AYLARDIR BURADA İÇKİSİZ BEKLİYORUZ …"
},
{
"original": "SHUT IT, SAILORS! TAKE AIM …",
"turkish": "KAPA ÇENENİZ, DENİZCİLER! NİŞAN ALIN …"
},
{
"original": "I BET I CAN SHAKE OFF THOSE GLORIFIED ORBITAL MALL COPS …",
"turkish": "ŞU ÖVÜNGEN YÖRÜNGE ALIŞVERİŞ MERKEZİ POLİSLERİNDEN KURTULABİLİRİM …"
},
{
"original": "NO AEROBATICS, VALERIAN. WE SAW WHAT WE NEEDED TO SEE. STICK TO THE PLAN – TURN US AROUND …",
"turkish": "AKROBATİK HAREKET YOK, VALERIAN. GÖRMEMİZ GEREKENİ GÖRDÜK. PLANA SADIK KAL – GERİ DÖN …"
}
]
}

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-007.jpg
{
{
"original": "ALL RIGHT, THEN ON TO ADYSS HARBOUR.",
"turkish": "PEKİ, O ZAMAN ADYSS LİMANI'NA DEVAM."
},
{
"original": "AND THEN YOU-KNOW-WHERE …",
"turkish": "VE SONRA NEREYE GİDECEĞİMİZİ BİLİYORSUN …"
},
{
"original": "GOOD OLD MOLTO CORTES! DEPENDABLE AS EVER!",
"turkish": "ESKİ DOST MOLTO CORTES! HER ZAMANKİ GİBİ GÜVENİLİR!"
},
{
"original": "DEAR CHAL'DAROUNE!",
"turkish": "SEVGİLİ CHAL'DAROUNE!"
},
{
"original": "LAURELINE!",
"turkish": "LAURELINE!"
},
{
"original": "WELL?",
"turkish": "EEE?"
},
{
"original": "IT’S A WHOLE ARMADA, ARMED TO THE TEETH, WITH RUBANIS AND ITS ALLIES AT THE HELM!",
"turkish": "AĞZINA KADAR SİLAHLI KOCAMAN BİR ARMADA, BAŞINDA RUBANIS VE MÜTTEFİKLERİ VAR!"
}
]
}
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-008.jpg
{
{
"original": "THE CREWS ARE NASTY LOOKING BUT COMPETENT, WITH MERCENARY OFFICERS HIRED FOR TOP BUTLOK ...",
"turkish": "MÜRETTEBATLAR SERT GÖRÜNÜYOR AMA YETENEKLİ, EN İYİ BUTLOK'LAR İÇİN PARALI SUBAYLAR TUTMUŞLAR..."
},
{
"original": "POINT CENTRAL’S LITTLE FLEET AND ITS USELESS LEADERSHIP WILL BE WIPED OUT!",
"turkish": "POINT CENTRAL’IN KÜÇÜK FİLOSU VE İŞE YARAMAZ KOMUTASI YOK EDİLECEK!"
},
{
"original": "IS THAT WHAT YOU’RE ABOUT TO TELL THE PRESIDENT OF THE SECCO?* HE’S THE ONE WHO SENT YOU ON THIS SCOUTING MISSION, ISN’T HE?",
"turkish": "SECCO* BAŞKANINA BUNU MU ANLATMAYA GİDİYORSUN? SONUÇTA BU KEŞİF GÖREVİNE SENİ O GÖNDERDİ, DEĞİL Mİ?"
},
{
"original": "THAT … AND PERHAPS SOMETHING ELSE …",
"turkish": "EVET... VE BELKİ DE BAŞKA BİR ŞEY..."
},
{
"original": "FAT OLD OMPH D’OMPH OF OMPH ISN’T GOING TO LIKE IT …",
"turkish": "ŞİŞKO VE YAŞLI OMPH D’OMPH OF OMPH BUNDAN PEK HOŞLANMAYACAK..."
},
{
"original": "ARE WE GETTING YOU OUT AS PLANNED? LET’S HAVE YOUR SHIP BROUGHT UP TO THE DECK, THEN ...",
"turkish": "SENİ PLANLADIĞIMIZ GİBİ Mİ ÇIKARIYORUZ? O ZAMAN GEMİNİ GÜVERTEYE ÇIKARTTIRALIM..."
},
{
"original": "YES, PLEASE …",
"turkish": "EVET, LÜTFEN..."
},
{
"original": "WHAT ABOUT YOU? ANY PLANS?",
"turkish": "PEKİ YA SİZ? PLANINIZ VAR MI?"
},
{
"original": "ANOTHER EXPLORATION CAMPAIGN IN THE GREAT VOID. I FOUND TRACES OF AN UNKNOWN CIVILISATION.",
"turkish": "BÜYÜK BOŞLUKTA YENİ BİR KEŞİF SEFERİ. BİLİNMEYEN BİR MEDENİYETİN İZLERİNİ BULDUM."
},
{
"original": "YOU KNOW ME, LAURELINE. I’M STILL HOPING I’LL FIND TRUE LOVE ON SOME ADVENTURE SOMEDAY …",
"turkish": "BENİ BİLİRSİN, LAURELINE. HÂLÂ BİR GÜN GERÇEK AŞKI BİR MACERADA BULACAĞIMI UMUYORUM..."
}
],
"notes": {
"*SECCO": "Security Council (Güvenlik Konseyi) anlamında kısaltma olarak kullanılmış."
}
}
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-009.jpg
{
{
"original": "YOUR STARSHIP IS NOW UNDER POINT CENTRAL PORT AUTHORITY’S DIRECT CONTROL …",
"turkish": "UZAY GEMİNİZ ARTIK POINT CENTRAL LİMAN YETKİSİNİN DOĞRUDAN KONTROLÜ ALTINDADIR..."
},
{
"original": "THAT’S GOOD, BECAUSE IT’S AS CROWDED AS EVER AROUND HERE.",
"turkish": "BU İYİ, ÇÜNKÜ BURASI HER ZAMANKİ GİBİ TIKLIM TIKLIM."
},
{
"original": "IT’LL BE A WELCOME CHANGE FROM THE EDGE OF THE UNIVERSE – NOTHING TO SEE THERE BUT GREYNESS AND GLOOM.",
"turkish": "EVRENİN UCUNDAN SONRA BÜYÜK BİR DEĞİŞİKLİK OLACAK – ORADA SADECE GRİLİK VE KASVET VARDI."
},
{
"original": "UH ... ARE YOU SEEING WHAT I’M SEEING?",
"turkish": "ŞEY... BENİM GÖRDÜĞÜMÜ SEN DE GÖRÜYOR MUSUN?"
},
{
"original": "AN AEROCAB DRIVING LIKE A MANIAC? TYPICAL POINT CENTRAL!",
"turkish": "DELGİBİ SÜRÜLEN BİR HAVA TAKSİ Mİ? TİPİK POINT CENTRAL!"
}
]
}
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-010.jpg
{
{
"original": "A LITTLE TOO MUCH LIKE A MANIAC FOR MY TASTE.",
"turkish": "BENİM ZEVKİME GÖRE FAZLA DELİCE."
},
{
"original": "WAIT… YOU’RE RIGHT — THAT THING HAS BEEN TURNED INTO A MISSILE!",
"turkish": "BEKLE… HAKLISIN — O ŞEY BİR FÜZEYE DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ!"
},
{
"original": "SWITCHING TO MANUAL CONTROL.",
"turkish": "ELLE KONTROLE GEÇİYORUM."
},
{
"original": "READY!",
"turkish": "HAZIR!"
},
{
"original": "WOOOOOF! SOME WELCOME!",
"turkish": "VAAAAAY! NE KARŞILAMA AMA!"
},
{
"original": "DO YOU THINK THAT WAS AIMED SPECIFICALLY AT US?",
"turkish": "SENCE BU ÖZELLİKLE BİZE Mİ HEDEFLENDİ?"
},
{
"original": "THAT WOULD MEAN THAT OMPH O’OMPH O’OMPH ISN’T THE ONLY ONE WHO KNOWS ABOUT OUR MISSION …",
"turkish": "BU, OMPH O’OMPH O’OMPH’UN GÖREVİMİZİ BİLEN TEK KİŞİ OLMADIĞI ANLAMINA GELİR..."
},
{
"original": "HOW DO I LOOK?",
"turkish": "NASIL GÖRÜNÜYORUM?"
},
{
"original": "GORGEOUS.",
"turkish": "MUHTEŞEM."
},
{
"original": "ME?",
"turkish": "BEN Mİ?"
},
{
"original": "VERY PROFESSIONAL!",
"turkish": "ÇOK PROFESYONEL!"
},
{
"original": "WHAT WAS IT YOU FIGURED WE SHOULD TELL THE PRESIDENT?",
"turkish": "BAŞKANA NE SÖYLEMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜN?"
},
{
"original": "THE PRESIDENT IS WAITING FOR YOU.",
"turkish": "BAŞKAN SİZİ BEKLİYOR."
}
]
}
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-011.jpg
{
{
"original": "... HE INVITES YOU TO USE THE STELLAR DELEGATES' PRIVATE GRAVITY WELL.",
"turkish": "... SİZİ YILDIZLARARASI DELEGE’LERİN ÖZEL YERÇEKİMİ KUYUSUNU KULLANMAYA DAVET EDİYOR."
},
{
"original": "WHAT AN HONOUR.",
"turkish": "NE BÜYÜK BİR ONUR."
},
{
"original": "PLEASE STEP INTO THE ASCENDING FLUX.",
"turkish": "LÜTFEN YÜKSELEN AKIŞA ADIM ATIN."
},
{
"original": "THE LAST TIME I WENT BEFORE THE COUNCIL OF SCREENS ...",
"turkish": "EKRANLAR KONSEYİ'NİN KARŞISINA EN SON ÇIKTIĞIMDA..."
},
{
"original": "... THE PRESIDENT WAS ASSUMED DEAD AND EARTH WAS QUITE UNPOPULAR.",
"turkish": "... BAŞKAN ÖLÜ SANILIYORDU VE DÜNYA HİÇ POPÜLER DEĞİLDİ."
},
{
"original": "THERE’S SOMETHING MOVING ABOUT THIS PLACE. THE SECCO IS THE ONLY DEMOCRATIC PLACE IN THE GALAXY ...",
"turkish": "BURADA İNSANI ETKİLEYEN BİR ŞEY VAR. SECCO GALAKSİDEKİ TEK DEMOKRATİK YER..."
},
{
"original": "TO THINK THAT EVERY MAJOR CIVILISATION IS PRESENT HERE, EACH IN ITS CELL ...",
"turkish": "HER BÜYÜK MEDENİYETİN BURADA OLDUĞUNU, HER BİRİNİN KENDİ HÜCRESİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK BİLE..."
},
{
"original": "MATHEMATICIAN ROORS IN THEIR TOXIC VAPOURS ...",
"turkish": "ZARARLI BUHARLARIYLA MATEMATİKÇİ ROOR'LAR..."
},
{
"original": "THE SUFFUSS AND THEIR APHRODISIAC PERFUMES THAT DRIVE YOU MAD ...",
"turkish": "SİZİ DELİRTEN AFRODİZYAK PARFÜMLERİYLE SUFFUSS'LAR..."
},
{
"original": "THE MOST ADVANCED SPECIES, BORN OF INFLUENTIAL SYSTEMS ...",
"turkish": "ETKİN SİSTEMLERDEN DOĞAN EN GELİŞMİŞ TÜRLER..."
},
{
"original": "... AND THE MOST ARCHAIC CULTURES, BROUGHT FROM BACKWATER NEBULAE ...",
"turkish": "... VE EN İLKEL KÜLTÜRLER, ÜCRA BULUTSULARDAN GETİRİLENLER..."
}
]
}
Promptu (istemi) hep aynı şekilde sonuç almak için düzenledim: Analyze the provided comic page image. Extract all English text segments and translate them into Turkish. Crucially, preserve the original letter casing (uppercase/lowercase) for each segment in its translation. Format the final output as a JSON array. Each object within this array must contain two keys: original for the English text and turkish for its corresponding translation

Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-012.jpg
[
{
"original": "YES, INDEED -- VERY MOVING!",
"turkish": "EVET, GERÇEKTEN -- ÇOK DUYGUSAL!"
},
{
"original": "I'M AFRAID YOU WERE RIGHT -- THE PRESIDENT WASN'T THE ONLY ONE WAITING FOR US.",
"turkish": "KORKARIM HAKLIYDIN -- BİZİ BEKLEYEN SADECE BAŞKAN DEĞİLDİ."
},
{
"original": "WELL, MY YOUNG FRIENDS? HOW DID THAT INCOGNITO MISSION TO THE EDGE OF THE GREAT VOID GO?",
"turkish": "PEKİ, GENÇ DOSTLARIM? O BÜYÜK BOŞLUĞUN EŞİĞİNE GİZLİ MİSYON NASIL GEÇTİ?"
},
{
"original": "WHAT YOU FEARED IS ABOUT TO HAPPEN, MR PRESIDENT ...",
"turkish": "KORKTUĞUNUZ ŞEY OLMAK ÜZERE, SAYIN BAŞKAN ..."
},
{
"original": "RUBANIS AND ITS ALLIES, THE ULTRA RICH OF PARADIZIAC, HAVE GATHERED A MASSIVE FLEET.",
"turkish": "RUBANIS VE MÜTTEFİKLERİ, PARADIZIAC'IN ULTRA ZENGİNLERİ, DEVASA BİR FİLO TOPLADILAR."
},
{
"original": "WHAT ARE OUR CHANCES IF WAR BREAKS OUT?",
"turkish": "EĞER SAVAŞ ÇIKARSA ŞANSIMIZ NE OLUR?"
},
{
"original": "ABYSMAL. THE SECCO DIDN'T APPROVE A SUFFICIENT BUDGET FOR YOU TO BUY GOOD SHIPS.",
"turkish": "BERBAT. SECCO SANA İYİ GEMİLER ALABİLMEN İÇİN YETERLİ BÜTÇE ONAYLAMADI."
},
{
"original": "AS FOR THE OFFICERS APPOINTED BY THE MEMBERS OF THE COUNCIL ... PFFF ...",
"turkish": "KONSEY ÜYELERİ TARAFINDAN ATANAN SUBAYLARA GELİNCE ... PFFF ..."
},
{
"original": "WOULD YOU LIKE TO SEE THEM? MY ADMIRALS, MY MARSHALS, MY COMMODORES, AND MY SHIP CAPTAINS??",
"turkish": "ONLARI GÖRMEK İSTER MİSİNİZ? AMİRALLERİMİ, MAREŞALLERİMİ, KOMODORLARIMI VE GEMİ KAPTANLARIMI??"
},
{
"original": "HERE THEY ARE!",
"turkish": "İŞTE BURADALAR!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-013.jpg
[
{
"original": "THEY'VE BEEN IN A MEETING NEXT DOOR FOR QUITE A WHILE.",
"turkish": "BİR SÜREDİR YANDAKİ ODADA TOPLANTIDALAR."
},
{
"original": "WHAT A SORRY BUNCH OF FOSSILS AND TIN SOLDIERS ...",
"turkish": "NE YAZIK BİR GRUP FOSİL VE TENEKEDEN ASKER ..."
},
{
"original": "WE MAY HAVE A SOLUTION FOR YOU, MR PRESIDENT.",
"turkish": "SİZİN İÇİN BİR ÇÖZÜMÜMÜZ OLABİLİR, SAYIN BAŞKAN."
},
{
"original": "I ASSUME THAT SOME CREDITS WERE RELEASED IN ANTICIPATION OF A CONFLICT?",
"turkish": "BİR ÇATIŞMA BEKLENTİSİYLE BAZI KREDİLERİN SERBEST BIRAKILDIĞINI VARSAYIYORUM?"
},
{
"original": "OF COURSE ... BUT THOSE RUBANIANS AND THEIR ILK, THOSE WHO WANT TO BRING DOWN THE SECCO SO THEY CAN CONDUCT ENTIRELY UNREGULATED BUSINESS, DON'T NEED MONEY. THEY'RE ALREADY ULTRA RICH!",
"turkish": "ELBETTE ... AMA BU RUBANİLER VE ONLARIN GİBİLERİ, SECCO'YU DEVİRİP TAMAMEN DÜZENLENMEMİŞ TİCARET YAPMAK İSTEYENLERİN PARAYA İHTİYACI YOK. ZATEN ULTRA ZENGİNLER!"
},
{
"original": "THAT'S WHERE YOU'RE WRONG. THE RICH ALWAYS WANT TO BE RICHER ...",
"turkish": "İŞTE ORADA YANILIYORSUNUZ. ZENGİNLER HER ZAMAN DAHA DA ZENGİN OLMAK İSTER ..."
},
{
"original": "... AND THE POOR DEVILS OF POINT CENTRAL ARE WILLING TO DO A LOT TO EXIST ...",
"turkish": "... VE POINT CENTRAL'IN ZAVALLI İNSANLARI VAR OLABİLMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRLAR ..."
},
{
"original": "INSTEAD OF SQUANDERING YOUR WAR CHEST ON A FIGHT YOU CAN'T WIN, WE PROPOSE THAT YOU INVEST IT WISELY!",
"turkish": "KAZANAMAYACAĞINIZ BİR SAVAŞTA HAZİNENİZİ ÇARÇUR ETMEK YERİNE, ONU AKILLICA YATIRMANIZI ÖNERİYORUZ!"
},
{
"original": "I'M LISTENING ...",
"turkish": "DİNLİYORUM ..."
},
{
"original": "…",
"turkish": "…"
}
]

Son düzenleme:

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-014.jpg
[
{
"original": "I'D LIKE TO MAKE AN OFFER TO COLONEL TLOCQ, MASTER OF RUBIANS AND CONSUL OF PARADIZAC. THERE'S NO LIMIT TO HIS PERSONAL GREED...",
"turkish": "ALBAY TLOCQ’A, RUBIANLARIN EFENDİSİ VE PARADIZAC’IN KONSOLOSUNA BİR TEKLİFTE BULUNMAK İSTİYORUM. KİŞİSEL AÇGÖZLÜLÜĞÜNÜN SINIRI YOK..."
},
{
"original": "AS FOR ME, I HAVE ONE FOR THE WRETCHES WHO KEEP THIS GREAT, ARTIFICIAL WORLD TICKING.",
"turkish": "BANA GELİNCE, BU MUAZZAM YAPAY DÜNYAYI AYAKTA TUTAN ZAVALLILAR İÇİN BİR TEKLİFİM VAR."
},
{
"original": "OH? A TERRAN IN PARADIZAC?",
"turkish": "OH? PARADIZAC’TA BİR DÜNYALI MI?"
},
{
"original": "A VISITOR IN HELL?",
"turkish": "CEHENNEME BİR ZİYARETÇİ Mİ?"
},
{
"original": "IT'S BEEN SUCH A LONG TIME SINCE I'VE SEEN ANYONE FROM YOUR WORLD! COME, COME, LAURELINE...",
"turkish": "SENİN DÜNYANDAN BİRİNİ GÖRELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU! GEL, GEL, LAURELINE..."
},
{
"original": "I DON'T OFTEN SEE PEOPLE LIKE YOU EITHER, COLONEL TLOCQ!",
"turkish": "BEN DE SİZİN GİBİ İNSANLARI SIK GÖRMEM, ALBAY TLOCQ!"
},
{
"original": "IT'S NOT EVERYDAY SOMEONE COMES TO PAY US A VISIT! WE NEVER GET OUT, AND ALMOST NO ONE EVER COMES IN!",
"turkish": "HER GÜN BİRİ BİZİ ZİYARETE GELMEZ! BİZ HİÇ DIŞARI ÇIKMAYIZ, VE NEREDEYSE HİÇ KİMSE DE İÇERİ GİRMEZ!"
},
{
"original": "AS IT HAPPENS, I HAVE A PROPOSAL TO CHANGE ALL THAT.",
"turkish": "TESADÜFEN, TÜM BUNLARI DEĞİŞTİRECEK BİR TEKLİFİM VAR."
},
{
"original": "TWO BILLION PUTIBLOKS!! I HAVE TO SAY I'M SURPRISED THOSE PATHETIC POLITICOS OF THE SECCO ARE EVEN ABLE TO OFFER THIS MUCH...",
"turkish": "İKİ MİLYAR PUTIBLOK!! SECCO’NUN ŞU ZAVALLI SİYASİLERİNİN BUNU TEKLİF EDEBİLECEĞİNİ GÖRMEK BENİ ŞAŞIRTTI DOĞRUSU..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-015.jpg
[
{
"original": "IT DOES MEAN GIVING UP ON THE PLOTTING IN HERE AND THE WAR OUT THERE.",
"turkish": "BU, BURADAKİ ENTRİKALARDAN VE DIŞARIDAKİ SAVAŞTAN VAZGEÇMEK DEMEK."
},
{
"original": "YES, I UNDERSTAND. IN ANY CASE, MY PARADIZAC PATRONS AND I PREFER TO KEEP THE MONEY WORKING RATHER THAN THROW IT AWAY.",
"turkish": "EVET, ANLIYORUM. HER HALÜKARDA, BEN VE PARADIZAC’TAKİ MÜŞTERİLERİM PARAYI İŞLETMEYİ, ONU HARCAMAYA TERCİH EDERİZ."
},
{
"original": "IT WOULD ALSO BE NICE IF YOU AND YOUR FRIENDS STOPPED HARASSING US.",
"turkish": "SENİN VE ARKADAŞLARININ BİZİ RAHATSIZ ETMEYİ BIRAKMASI DA GÜZEL OLURDU."
},
{
"original": "WHAT ARE YOU TALKING ABOUT?",
"turkish": "NE HAKKINDA KONUŞUYORSUN?"
},
{
"original": "WE WEREN'T EXACTLY CHARMED BY THE WELCOME WAGON FOR POINT CENTRAL.",
"turkish": "POINT CENTRAL’A GELİŞİMİZDEKİ KARŞILAMA BİZİ PEK DE ETKİLEMEDİ."
},
{
"original": "WATER UNDER THE BRIDGE...",
"turkish": "GEÇMİŞ GEÇMİŞTEDİR..."
},
{
"original": "ROTATING FURLOUGH, AUTHORISED BY THE SECCO? THAT'S UNEXPECTED...",
"turkish": "DÖNÜŞÜMLÜ İZİN, SECCO TARAFINDAN ONAYLANDI MI? BU BEKLENMEDİK..."
},
{
"original": "ALL I'M ASKING FOR IS ONE BIG BLACKOUT OVER ALL OF PARADIZAC. LIGHT, AIR CONDITIONING, WATER, FLUIDS, SECURITY, AIRLOCKS... THE WORKS. COMPLETE PARALYSIS OF THE LUXURY ENCLAVE!",
"turkish": "TEK İSTEDİĞİM, TÜM PARADIZAC'TA BÜYÜK BİR ELEKTRİK KESİNTİSİ. IŞIK, KLİMA, SU, SIVILAR, GÜVENLİK, HAVA KİLİTLERİ... HER ŞEY. LÜKS YERLEŞİMİN TAM FELCİ!"
},
{
"original": "I HAVE TO THINK ABOUT IT. TWO BILLION ISN'T ALL THAT MUCH, REALLY...",
"turkish": "DÜŞÜNMEM GEREK. İKİ MİLYAR, ASLINDA O KADAR DA FAZLA DEĞİL..."
},
{
"original": "IF YOU WANT, COLONEL, I CAN HELP YOU THINK.",
"turkish": "İSTERSENİZ, ALBAY, DÜŞÜNMENİZE YARDIMCI OLABİLİRİM."
},
{
"original": "UNEXPECTED... AND INTERESTING. WHEN?...",
"turkish": "BEKLENMEDİK... VE İLGİNÇ. NE ZAMAN?..."
},
{
"original": "NOW...",
"turkish": "ŞİMDİ..."
},
{
"original": "LIGHTS OUT!",
"turkish": "IŞIKLAR KAPANSIN!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-016.jpg
[
{
"original": "WHAT'S HAPPENING?! YOU KNOW PARADIZAC CAN ONLY SURVIVE A FEW MINUTES WITHOUT ENERGY!",
"turkish": "NE OLUYOR?! BİLİYORSUNUZ PARADIZAC ENERJİ OLMADAN SADECE BİRKAÇ DAKİKA DAYANABİLİR!"
},
{
"original": "IS THAT SO, COLONEL?",
"turkish": "ÖYLE Mİ, ALBAY?"
},
{
"original": "WHAT IS IT YOU WANT FROM THE ULTRA RICH UP THERE?",
"turkish": "ORADAKİ AŞIRI ZENGİNLERDEN NE İSTİYORSUNUZ?"
},
{
"original": "AN ARRANGEMENT TO PRESERVE PEACE! YOU CAN TURN IT ALL BACK ON SOON...",
"turkish": "BARIŞI KORUMAK İÇİN BİR ANLAŞMA! YAKINDA HER ŞEYİ YENİDEN AÇABİLİRSİNİZ..."
},
{
"original": "SO? HAPPY?",
"turkish": "EE? MUTLU MUSUN?"
},
{
"original": "VERY. THE SYNCHRONISATION WAS PERFECT!",
"turkish": "ÇOK. SENKRONİZASYON MÜKEMMELDİ!"
},
{
"original": "CORRECT ME IF I'M WRONG, BUT STOPPING AN INTERSTELLAR WAR IS SUPER-HERO-LEVEL STUFF, ISN'T IT?",
"turkish": "YANILIYORSAM DÜZELT BENİ, AMA YILDIZLARARASI BİR SAVAŞI DURDURMAK SÜPER KAHRAMANLIK DÜZEYİNDE BİR ŞEY, DEĞİL Mİ?"
},
{
"original": "ABSOLUTELY, BIG BOY...",
"turkish": "KESİNLİKLE, YİĞİDİM..."
},
{
"original": "BY THE WAY, TAKE A LOOK AT WHAT I BOUGHT AT THE POINT CENTRAL MARKET...",
"turkish": "BU ARADA, POINT CENTRAL PAZARINDAN NE ALDIĞIMA BAK BİR..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-017.jpg
[
{
"original": "I AM TRAGICALLY MISUNDERSTOOD.",
"turkish": "TRAJİK BİR ŞEKİLDE YANLIŞ ANLAŞILIYORUM."
},
{
"original": "I KNOW THAT SOME OF MY ACTIONS TEND TO CAST A DARK LIGHT ON MY CHARACTER, BUT PEOPLE DON'T THINK ABOUT THE PSYCHOLOGICAL REASONS BEHIND THEM.",
"turkish": "BAZI DAVRANIŞLARIMIN KARAKTERİMİ KARANLIK BİR IŞIK ALTINA SOKTUĞUNU BİLİYORUM, AMA İNSANLAR BUNLARIN ARDINDAKİ PSİKOLOJİK NEDENLERİ DÜŞÜNMÜYOR."
},
{
"original": "WHEN MY ADRENAL GLAND IS GOING, I BECOME DEEP SPACE.",
"turkish": "ADRENAL BEZİM DEVREYE GİRDİĞİNDE, DERİN UZAY OLUYORUM."
},
{
"original": "MY INTELLECTUAL INTERESTS ARE BROAD AND MOSTLY REVOLVE AROUND COMMERCE, INDUSTRY AND FINANCE.",
"turkish": "ENTELLEKTÜEL İLGİ ALANLARIM GENİŞTİR VE GENELLİKLE TİCARET, SANAYİ VE FİNANS ETRAFINDA DÖNER."
},
{
"original": "BUT SHOULD SOME NEFARIOUS INDIVIDUAL SEIZE ME, MY NATURAL REFLEXES UNLEASH MY DEFENSES INSTANTLY. FOR AS SOON AS I'M UNBOUND, I SAVAGELY RESIST.",
"turkish": "AMA EĞER KÖTÜ NİYETLİ BİRİ BENİ YAKALARSA, DOĞAL REFLEKSLERİM SAVUNMAMI ANINDA DEVREYE SOKAR. ZİRA ÖZGÜR KALIR KALMAZ VAHŞİCE DİRENİRİM."
},
{
"original": "SNARF!!!",
"turkish": "HIRRR!!!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-018.jpg
[
{
"original": "I WOULD LIKE TO TOUCH ON SEVERAL KEY MOMENTS OF MY LIFE, SO THAT YOU WILL BETTER UNDERSTAND THE PERMANENT DILEMMA IN WHICH I EXIST. YOU SEE, MUCH AGAINST MY WILL, I HAVE GONE THROUGH MANY HANDS – AND NOT ALL OF THEM HAD GOOD INTENTIONS.",
"turkish": "HAYATIMIN BİRKAÇ KİLİT ANINA DEĞİNMEK İSTİYORUM Kİ, İÇİNDE BULUNDUĞUM KALICI ÇIKMAZI DAHA İYİ ANLAYABİLESİNİZ. GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ, İSTEMEYEREK DE OLSA, BİRÇOK ELDE GEZDİM – VE BU ELLERİN HEPSİ İYİ NİYETLİ DEĞİLDİ."
},
{
"original": "I WAS RAISED BY MY PARENTS, BOTH OF WHOM WERE SECURITY GUARDS FOR THE SECRET ORGANISATION THAT UNITES THE GALAXY’S GUILDS ...",
"turkish": "BENİ, GALAKSİNİN LONCALARINI BİRLEŞTİREN GİZLİ ORGANİZASYONDA GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLAN ANNEM VE BABAM BÜYÜTTÜ ..."
},
{
"original": "THESE MOST EXCELLENT FOLK TAUGHT ME THE FOUNDATIONAL VALUES OF OUR PLANET, BROWN: HOW TO SHUNAR WISELY, HOW TO RESPECT THE MASTER, HOW TO BE LOYAL TO OUR OWNERS.",
"turkish": "BU MUHTEŞEM İNSANLAR BANA GEZEGENİMİZ BROWN'UN TEMEL DEĞERLERİNİ ÖĞRETTİ: NASIL AKILLICA ŞUNAR YAPILIR, EFENDİYE NASIL SAYGI GÖSTERİLİR, SAHİPLERİMİZE NASIL SADIK OLUNUR."
},
{
"original": "ON THE RECOMMENDATION OF MY FATHER, I BEGAN MY CAREER AT THE CHECKPOINT FOR THE ULTRA-RICH ESTATE OF PARADIZAC, ON POINT CENTRAL. A GOOD GIG ...",
"turkish": "BABAMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE, KARİYERİME POINT CENTRAL'DAKİ PARADIZAC ADLI AŞIRI ZENGİN MÜLKÜN KONTROL NOKTASINDA BAŞLADIM. GÜZEL BİR İŞTİ ..."
},
{
"original": "I WAS KIDNAPPED, THEN SOLD AS A LIVING WEAPON ON THE HORRIBLE PLANET BLOPIK, WHERE THEY PASSIONATELY LOVE WAR FOR THE SAKE OF WAR ...",
"turkish": "KAÇIRILDIM, SONRA DA SADECE SAVAŞ UĞRUNA SAVAŞI TUTKULU BİR ŞEKİLDE SEVEN KORKUNÇ GEZEGEN BLOPIK'TE YAŞAYAN BİR SİLAH OLARAK SATILDIM ..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-019.jpg
[
{
"original": "SCHNARF!",
"turkish": "HIRRR!"
},
{
"original": "THAT WAS WHERE I FIRST MET WITH MR VALERIAN – ONE OF MY ALL-TOO-RARE GOOD MASTERS, I MUST SAY, EVEN IF HIS PART IN THE WHOLE BUSINESS WASN’T TO EVERYONE’S TASTE ...",
"turkish": "İŞTE ORADA BAY VALERIAN İLE İLK KEZ TANIŞTIM – KABUL ETMELİYİM Kİ NADİREN RASTLADIĞIM İYİ EFENDİLERİMDEN BİRİYDİ, HER NE KADAR OLAN BİTENLERDEKİ ROLÜ HERKESİN HOŞUNA GİTMEMİŞ OLSA DA ..."
},
{
"original": "NOT LONG AFTER THAT, I STUPIDLY ACCEPTED A DISHONEST OFFER FROM THE QUATUOR MORTIS, WHO HAD ASSURED ME THAT IF I JOINED THEM, I’D LEARN NEW TUNES AND MAKE PEOPLE DANCE.",
"turkish": "ÇOK GEÇMEDEN, APTALCA BİR ŞEKİLDE, QUATUOR MORTIS'TEN ALDIĞIM SAHTEKÂRCA TEKLİFİ KABUL ETTİM. ONLAR BANA, KATILIRSAM YENİ MELODİLER ÖĞRENİP İNSANLARI DANS ETTİREBİLECEĞİMİ SÖYLEMİŞLERDİ."
},
{
"original": "THAT TIME WHEN I WORKED FOR THOSE SPECIALISTS IN KIDNAPPING, EXTORTING, INTIMIDATING, ELIMINATING – AND WORSE – WILL ALWAYS BE ONE OF THE WORST OF MY EXISTENCE.",
"turkish": "O KAÇIRMA, GASP, GÖZDAĞI, ORTADAN KALDIRMA – VE DAHA DA KÖTÜSÜ – KONULARINDA UZMAN OLANLARLA ÇALIŞTIĞIM DÖNEM, HER ZAMAN VARLIĞIMIN EN KÖTÜ ANLARINDAN BİRİ OLARAK KALACAK."
},
{
"original": "ONE OF THE BEST ONES, ON THE OTHER HAND, WAS IN THE COMPANY OF A HARD-WORKING YOUNG LADY BY THE NAME OF KY-GAL, WHEN I WAS AT LAST ABLE TO PUT TOGETHER A BESPOKE SPACESUIT BUSINESS – AND SEE IT FLOURISH.",
"turkish": "ÖTE YANDAN, EN GÜZEL ANLARDAN BİRİ, KY-GAL ADINDA ÇALIŞKAN BİR GENÇ HANIMEFENDİYLE BİRLİKTEYKEN YAŞANDI; NİHAYET KENDİME ÖZGÜ BİR UZAY KIYAFETİ İŞİ KURABİLMİŞTİM – VE ONU GELİŞİRKEN GÖREBİLMİŞTİM."
},
{
"original": "I WAS BORN FOR BUSINESS, BUT IT DIDN’T LAST. WHILE ON POINT CENTRAL TO NEGOTIATE AN IMPORTANT CONTRACT, I HAD A MOMENTARY LAPSE OF ATTENTION AFTER INGESTING A SMALL – REALLY, A SMALL – GLASS OF GLING ...",
"turkish": "İŞ İÇİN DOĞMUŞTUM, AMA BU UZUN SÜRMEDİ. POINT CENTRAL’DA ÖNEMLİ BİR SÖZLEŞMEYİ GÖRÜŞÜRKEN, KÜÇÜCÜK – GERÇEKTEN, KÜÇÜCÜK – BİR BARDAK GLING İÇTİKTEN SONRA DİKKATİM DAĞILDI ..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-020.jpg
[
{
"original": "AND THOSE TWO BLOCKHEAD DOUBLE DETECTIVES, FRANKIE AND HARRY, WHO ARE THE LAUGHINGSTOCK OF THE GREAT ARTIFICIAL WORLD, GOT THEIR FILTHY HANDS ON ME!",
"turkish": "VE O KALIN KAFALI İKİLİ DEDEKTİF, FRANKIE VE HARRY, BÜYÜK YAPAY DÜNYANIN ALAY KONUSU OLAN TİPLER, PİS ELLERİNİ BANA GEÇİRDİLER!"
},
{
"original": "I HAD NO IDEA THERE WAS A PRICE ON MY HEAD AND CAPTURING ME WAS GOING TO BE THEIR BIG PAYOFF. I ENDED UP IN THE GREAT VOID PENITENTIARY, AMONG PERFECTLY GHASTLY PEOPLE WITH WHOM I HAD NOTHING IN COMMON AT ALL.",
"turkish": "BAŞIMA ÖDÜL KONDUĞUNDAN HABERİM YOKTU VE BENİ YAKALAMAK ONLAR İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ OLACAKMIŞ. KENDİMİ, HİÇBİR ORTAK YANIMIN OLMADIĞI DEHŞET VERİCİ İNSANLARIN ARASINDA, BÜYÜK BOŞLUK CEZAEVİ’NDE BULDUM."
},
{
"original": "AND NOW I’M WAITING FOR A GOOD FAIRY TO GET ME OUT OF HERE. ACTUALLY, I THINK I HEAR SOMETHING ...",
"turkish": "VE ŞİMDİ BURADAN BENİ KURTARACAK BİR İYİ PERİYİ BEKLİYORUM. ASLINDA, SANIRIM BİR ŞEY DUYDUM ..."
},
{
"original": "OPEN THAT WING FOR ME.",
"turkish": "O BÖLÜMÜ BENİM İÇİN AÇIN."
},
{
"original": "BUT ... THAT’S WHERE WE KEEP THE MOST DANGEROUS CONVICTS, MA’AM!",
"turkish": "AMA ... ORASI EN TEHLİKELİ MAHKÛMLARI TUTTUĞUMUZ YER, HANIMEFENDİ!"
},
{
"original": "I KNOW! DID YOU SEE MY BADGE?",
"turkish": "BİLİYORUM! ROZETİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ?"
},
{
"original": "AS YOU WISH, MADAM INSPECTOR.",
"turkish": "NASIL ARZU EDERSENİZ, MÜFETTİŞ HANIM."
},
{
"original": "IT’S FULL OF MONSTERS IN THERE, MA’AM ...",
"turkish": "ORASI CANAVARLARLA DOLU HANIMEFENDİ ..."
},
{
"original": "DON’T BE XENOPHOBIC! DO YOU WANT ME TO WRITE YOU UP!?",
"turkish": "YABANCI DÜŞMANLIĞI YAPMA! HAKKINDA RAPOR MU TUTMAMI İSTİYORSUN!?"
},
{
"original": "XENO ... WHAT?",
"turkish": "YABANCI ... NE?"
}
]

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-021.jpg
[
{
"original": "HEY?!",
"turkish": "HEY?!"
},
{
"original": "CUT IT OUT!!!",
"turkish": "KES ŞUNU!!!"
},
{
"original": "WE DID WARN YOU, MA'AM!",
"turkish": "SİZİ UYARMIŞTIK, HANIMEFENDİ!"
},
{
"original": "THANKS, BUT--",
"turkish": "SAĞOLUN, AMA--"
},
{
"original": "THAT STENCH... I RECOGNISE IT!",
"turkish": "BU KOKU... ONU TANIDIM!"
},
{
"original": "DAT'S DE LIMBOZ, MA'AM!",
"turkish": "BU, LIMBOZ'UN KOKUSU, HANIMEFENDİ!"
},
{
"original": "ARRESTED FOR ANTIQUITIES THEFT AND SMUGGLING...",
"turkish": "ESKİ ESER HIRSIZLIĞI VE KAÇAKÇILIKTAN TUTUKLANDI..."
},
{
"original": "NEARLY INVISIBLE, BUT CAN BE TRACKED BY SMELL!",
"turkish": "NEREDEYSE GÖRÜNMEZ, AMA KOKUSUNDAN TAKİP EDİLEBİLİR!"
},
{
"original": "WHAT ABOUT THIS SMALL CREATURE? IT LOOKS PRETTY HARMLESS. OPEN THE DOOR.",
"turkish": "PEKİ YA BU KÜÇÜK YARATIK? OLDUKÇA ZARARSIZ GÖRÜNÜYOR. KAPIYI AÇIN."
},
{
"original": "APPARENTLY THERE'S SOMETHING THAT MAKES IT DANGEROUS, BUT NOBODY TOLD US WHAT.",
"turkish": "GÖRÜNÜŞE GÖRE ONU TEHLİKELİ YAPAN BİR ŞEY VAR, AMA NE OLDUĞUNU BİZE SÖYLEMEDİLER."
},
{
"original": "PRISON GUARD ISN'T A GOOD JOB HERE. THE HIGHER UPS DON'T TRUST US.",
"turkish": "BURADA GARDİYANLIK PEK İYİ BİR İŞ DEĞİL. ÜST KADEME BİZE GÜVENMİYOR."
},
{
"original": "THAT SOMETHING, GENTLEMEN, IS THE SHABANUL GLAND...",
"turkish": "O ŞEY, BEYLER, SHABANUL BEZİDİR..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-022.jpg
[
{
"original": "IF I PULL THE PIN ON THIS ONE, THIS SCHNIARFER WILL BE BOUND TO ME AND OBEY MY EVERY ORDER ...",
"turkish": "EĞER ŞU PİMİ ÇEKERSEM, BU SCHNIARFER BANA BAĞLI OLACAK VE HER EMRİME İTAAT EDECEK ..."
},
{
"original": "SO-O-O ... WHAT DOES IT DO?",
"turkish": "PEKİ-İ-İ ... NE YAPIYOR BU?"
},
{
"original": "A SCHNIARFER ... SCHNIARFS!!",
"turkish": "BİR SCHNIARFER ... SCHNIARFS!!"
},
{
"original": "SCHNIARF",
"turkish": "SCHNIARF"
},
{
"original": "RIGHT ON TIME! THAT'S THE SHUTTLE PICKING UP THE PRISON VISITORS ...",
"turkish": "TAM ZAMANINDA! BU, MAHKÛM ZİYARETÇİLERİNİ ALAN SERVİS ARACI ..."
},
{
"original": "WATCH YOURSELF -- DON'T FALL IN WITH THE WRONG SORT, ALL RIGHT?",
"turkish": "KENDİNE DİKKAT ET -- KÖTÜ TİPLERLE TAKILMA, TAMAM MI?"
},
{
"original": "NO, NO, I PROMISE! I'M HEADING STRAIGHT HOME!",
"turkish": "HAYIR, HAYIR, SÖZ VERİYORUM! DOĞRUDAN EVE GİDİYORUM!"
},
{
"original": "THANK YOU, AND THANKS TO MR VALERIAN, TOO, FOR GETTING ME OUT OF THERE ...",
"turkish": "TEŞEKKÜRLER, BAY VALERIAN’A DA TEŞEKKÜRLER, BENİ ORADAN KURTARDIĞINIZ İÇİN ..."
},
{
"original": "WE KNOW YOU'RE NOT REALLY BAD.",
"turkish": "BİLİYORUZ, ASLINDA KÖTÜ BİRİ DEĞİLSİN."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-023.jpg
[
{
"original": "TRAVELLING ALONE, YOUNG MAN?",
"turkish": "TEK BAŞINA MI SEYAHAT EDİYORSUN, GENÇ ADAM?"
},
{
"original": "I'M GOING BACK TO MY PARENTS.",
"turkish": "AİLEME GERİ DÖNÜYORUM."
},
{
"original": "I BET YOUR MUM MUST LOVE YOUR ... UH ... TUFT?",
"turkish": "EMİNİM ANNEN ŞU ... ŞEY ... TEPENDEKİ TÜYÜ SEVİYORDUR?"
},
{
"original": "IT'S NOT A TUFT -- AND NO TOUCHING MY SHAB--",
"turkish": "O TÜY DEĞİL -- VE SHAB'IMA DOKUNMA--"
},
{
"original": "TOO LATE, BOY. NOW YOU BELONG TO NA-ZULTRA!",
"turkish": "ÇOK GEÇ, DELİKANLI. ARTIK NA-ZULTRA'YA AİTSİN!"
},
{
"original": "ME! AND I'VE GOT PLENTY OF WORK FOR YOU ON RUBANIS!",
"turkish": "BANA! VE SENİN İÇİN RUBANIS'TE BOLCA İŞİM VAR!"
},
{
"original": "WHO?",
"turkish": "KİM?"
},
{
"original": "ONCE AGAIN, LIKE SO MANY EX-CONS, I AM A VICTIM OF LIFE ... WOE IS ME!",
"turkish": "YİNE, PEK ÇOK ESKİ MAHKÛM GİBİ, HAYATIN KURBANI OLDUM ... VAH BANA!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-024.jpg
[
{
"original": "THE SHAWBALL ASTEROIDS POLYUNIVERSITY'S NEW DOCTOR HONORIS CAUSA IS NOW GOING TO RECOUNT THE PEACEFUL PHASES DURING WHICH SHE WAS A PLANETARY CONTROLLER. WE'RE LISTENING, DOCTOR ...",
"turkish": "SHAWBALL ASTEROİTLERİ POLİÜNİVERSİTESİ'NİN YENİ ONURSAL DOKTORU, ŞİMDİ GEZEGEN KONTROLÖRÜ OLDUĞU DÖNEMDEKİ BARIŞÇIL SÜREÇLERİ ANLATACAK. SİZİ DİNLİYORUZ, DOKTOR ..."
},
{
"original": "THANK YOU, PROFESSOR. IF WE WERE MANDATED BY POINT CENTRAL TO INTERVENE IN THE PLACE OF KASBAAH, IT WAS BECAUSE THE GLIPHS ACTIONS HAD FINALLY CROSSED THE LINE ...",
"turkish": "TEŞEKKÜRLER, PROFESÖR. EĞER KASBAAH YERİNE MÜDAHALE ETME GÖREVİNİ POINT CENTRAL'DAN ALDIKSA, BU, GLYPHLER’İN EYLEMLERİNİN ARTIK SINIRI AŞMIŞ OLMASINDANDI ..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-025.jpg
[
{
"original": "THE LAST RIFT ...",
"turkish": "SON YARIK ..."
},
{
"original": "... AND ON THE OTHER SIDE, THE CALIPH’S PALACE.",
"turkish": "... VE DİĞER TARAFTA, HALİFE'NİN SARAYI."
},
{
"original": "THIS ULTRALIUM DEPOSIT IS LONG TAPPED OUT, BUT THE PERMANENCE REMAINS DREADFULLY STRONG.",
"turkish": "BU ULTRALİUM MADENİ ÇOKTAN TÜKENDİ, AMA KALICILIK HALA KORKUNÇ DERECEDE GÜÇLÜ."
},
{
"original": "I SEE THAT ...",
"turkish": "BUNU GÖRÜYORUM ..."
},
{
"original": "WE’VE ALREADY LOST TOO MANY PEOPLE TODAY ...",
"turkish": "BUGÜN ZATEN ÇOK FAZLA KİŞİYİ KAYBETTİK ..."
},
{
"original": "LOOK OUT!",
"turkish": "DİKKAT ET!"
},
{
"original": "ANOTHER POOR SOUL LOST TO THAT CRAP!",
"turkish": "BİR FAKİR RUH DAHA ŞU BELAYA KURBAN GİTTİ!"
},
{
"original": "SUCH IS OUR FATE ...",
"turkish": "KADERİMİZ BÖYLE ..."
},
{
"original": "NO, MY FRIEND. THERE’S NO SUCH THING AS FATE.",
"turkish": "HAYIR, DOSTUM. KADER DİYE BİR ŞEY YOKTUR."
},
{
"original": "QUIET. WE’RE ALMOST THERE.",
"turkish": "SUSUN. AZ KALDI, GELİYORUZ."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-026.jpg
[
{
"original": "THE CHANGING OF THE GUARD, RIGHT ON TIME ...",
"turkish": "NÖBET DEĞİŞİMİ, TAM ZAMANINDA ..."
},
{
"original": "WE SHOULD SYNCHRONISE OUR PORTABLE REGULATORS NOW.",
"turkish": "TAŞINABİLİR DÜZENLEYİCİLERİMİZİ ŞİMDİ EŞZAMANLAMALIYIZ."
},
{
"original": "THE NEXT IMPERMANENCE SHOULDN’T BE LONG ...",
"turkish": "BİR SONRAKİ GEÇİCİLİK ÇOK UZUN SÜRMEMELİ ..."
},
{
"original": "THE GUARDS SHOULD REMAIN CLUELESS TO OUR LITTLE SPATIO-TEMPORAL SKIP!",
"turkish": "MUHAFIZLAR KÜÇÜK UZAY-ZAMAN SIÇRAMAMIZDAN HABERSİZ OLMALI!"
},
{
"original": "HERE IT COMES!",
"turkish": "İŞTE GELİYOR!"
},
{
"original": "ANYTHING TO REPORT?",
"turkish": "BİLDİRİLECEK BİR ŞEY VAR MI?"
},
{
"original": "NEGATIVE. WE THOUGHT WE SAW SOMETHING, BUT IT WAS JUST THAT BLASTED IMPERMANENCE PLAYING TRICKS.",
"turkish": "NEGATİF. BİR ŞEY GÖRDÜĞÜMÜZÜ SANDIK AMA SADECE ŞU LANET GEÇİCİLİĞİN OYUNUYMUŞ."
},
{
"original": "WE KNOW WHAT WE HAVE TO DO NOW: STRIKE DIRECTLY AT THE HEART OF POWER.",
"turkish": "ŞİMDİ NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ: GÜCÜN KALBİNE DOĞRUDAN SALDIRMAK."
},
{
"original": "THE ROTTEN APPLE IS ABOUT TO FALL ...",
"turkish": "ÇÜRÜK ELMA DÜŞMEK ÜZERE ..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-027.jpg
[
{
"original": "WHAT DO YOU MEAN, ABDICATE ON THE SPOT?!",
"turkish": "NE DEMEK İSTİYORSUNUZ, DERHAL TAHTTAN VAZGEÇMEK?!"
},
{
"original": "YOU'LL BE ALLOWED TO TAKE UP RESIDENCE ON POINT CENTRAL, WITH YOUR LOYAL FOLLOWERS, IF YOU WISH.",
"turkish": "İSTERSENİZ, SADIK TAKİPÇİLERİNİZLE BİRLİKTE MERKEZ NOKTADA YAŞAMANIZA İZİN VERİLECEK."
},
{
"original": "NO, THANKS!",
"turkish": "HAYIR, TEŞEKKÜRLER!"
},
{
"original": "WITH YOUR CONCUBINES, IF THEY WANT.",
"turkish": "CARIYELERİNİZLE BİRLİKTE, EĞER İSTERLERSE."
},
{
"original": "NO-O-O-O, WE DON'T!",
"turkish": "HAYI-I-I-IR, İSTEMİYORUZ!"
},
{
"original": "WITH YOUR HIGH INQUISITOR, TO HELP YOU MAKE SOME FRIENDS OVER THERE.",
"turkish": "ORADA BAZI ARKADAŞLAR EDİNEBİLMENİZ İÇİN BÜYÜK ENGİZİTÖRÜNÜZLE BİRLİKTE."
},
{
"original": "NO! NO NEED",
"turkish": "HAYIR! GEREK YOK"
},
{
"original": "IF I MUST GO, I WILL GO ALONE...",
"turkish": "GİTMEK ZORUNDAYSAM, TEK BAŞIMA GİDECEĞİM..."
},
{
"original": "...OF MY OWN FREE WILL!",
"turkish": "...KENDİ ÖZGÜR İRADEMLE!"
},
{
"original": "GOOD RIDDANCE, O MOST CONCEITED ONE...",
"turkish": "GÜLE GÜLE, EY EN KİBİRLİ OLAN..."
},
{
"original": "WHAT ABOUT ME?",
"turkish": "PEKİ YA BEN?"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-028.jpg
[
{
"original": "WE'VE GOT PLANS FOR YOU, KIDDO!",
"turkish": "SENİN İÇİN PLANLARIMIZ VAR, VELET!"
},
{
"original": "YOU ALL KNOW THAT THE GREAT POWERS THAT DEPEND ON ISKALADAM'S ULTRALIUM WILL NEVER ACCEPT A DEMOCRATIC REGIME...",
"turkish": "HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ Kİ ISKALADAM’IN ULTRALYUMUNA BAĞLI BÜYÜK GÜÇLER ASLA DEMOKRATİK BİR REJİMİ KABUL ETMEYECEK..."
},
{
"original": "WHAT WE PROPOSE INSTEAD IS SMOOTH DYNASTIC CHANGE. THE YOUNG CALIPHETTE WILL ASSUME POWER, WITH YOU AS HIS SOLE ADVISORS.",
"turkish": "BİZİM TEKLİFİMİZ YERİNE SORUNSUZ BİR HANEDAN DEĞİŞİKLİĞİ. GENÇ HALİFE YÖNETİMİ DEVRALACAK, SİZ DE ONUN TEK DANIŞMANLARI OLACAKSINIZ."
},
{
"original": "ME? CALIPH?",
"turkish": "BEN Mİ? HALİFE Mİ?"
},
{
"original": "LIKE THAT?",
"turkish": "BÖYLE Mİ?"
},
{
"original": "YOU BET YOUR—",
"turkish": "KESİNLİKLE—"
},
{
"original": "DON'T EVEN DREAM OF FINISHING THAT SENTENCE!",
"turkish": "O CÜMLEYİ TAMAMLAMAYI HAYAL BİLE ETME!"
},
{
"original": "CAN I TRY? CAN I MAKE SOME DECISIONS?",
"turkish": "DENEYEBİLİR MİYİM? BAZI KARARLAR VEREBİLİR MİYİM?"
},
{
"original": "THERE ARE A FEW THINGS I'D LIKE TO EXPLAIN TO YOU...",
"turkish": "SANA AÇIKLAMAK İSTEDİĞİM BİRKAÇ ŞEY VAR..."
},
{
"original": "AM I THE CALIPH OR NOT?!",
"turkish": "BEN HALİFE MİYİM, DEĞİL Mİ?!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-029.jpg
[
{
"original": "MY FIRST ORDER IS THAT A ZANFETTE ICE CREAM FACTORY BE BUILT WITHIN THE PALACE.",
"turkish": "İLK EMRİM, SARAYIN İÇİNE BİR ZANFETTE DONDURMA FABRİKASI KURULMASI!"
},
{
"original": "I LOVE ZANFETTE.",
"turkish": "ZANFETTE'YE BAYILIRIM."
},
{
"original": "THEN I WANT A PUZZIFERIA IN THE COMMON AREA, RUNNING 24/7!",
"turkish": "SONRA HALKIN ALANINA 7/24 AÇIK BİR PUZZİFERİA İSTİYORUM!"
},
{
"original": "ZANFETTE PUZZUFS, OF COURSE...",
"turkish": "TABİİ Kİ ZANFETTE PUZZUF’LARI..."
},
{
"original": "NEXT THERE WILL BE A MASSIVE AMUSEMENT PARK IN THE PALACE'S HANGING GARDENS...",
"turkish": "SONRA, SARAYIN ASMA BAHÇELERİNE DEVASA BİR LUNAPARK YAPILACAK..."
},
{
"original": "JUST FOR ME!",
"turkish": "SADECE BENİM İÇİN!"
},
{
"original": "AND THE CONCUBINES WILL BE CONFINED TO THEIR QUARTERS, WHERE THE HIGH INQUISITOR WILL GIVE THEM A THOUSAND SLAPS EACH...",
"turkish": "VE CARIYELER, ODALARINA KAPATILACAK; ORADA BÜYÜK ENGİZİTÖR HER BİRİNE BİN TOKAT ATACAK..."
},
{
"original": "AS MANY AS THEY GAVE ME – SO, THAT'S JUST JUSTICE!",
"turkish": "BANA ATTIKLARI KADAR – YANİ, BU SADECE ADALET!"
},
{
"original": "STOP RIGHT THERE, BOY. VENGEANCE ISN'T THE SAME AS JUSTICE.",
"turkish": "DUR ORADA, ÇOCUK. İNTİKAM ADALETLE AYNI ŞEY DEĞİLDİR."
},
{
"original": "ENOUGH NONSENSE!",
"turkish": "YETER BU SAÇMALIK!"
},
{
"original": "OW!",
"turkish": "AH!"
},
{
"original": "VALERIAN, YOU'RE GOING TO HAVE TO ACT AS REGENT...",
"turkish": "VALERIAN, NAİP OLARAK HAREKET ETMEK ZORUNDASIN..."
},
{
"original": "UH...",
"turkish": "ŞEY..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-030.jpg
[
{
"original": "...WHILE I WORK OUT A SOLUTION FOR THIS BOY WHO IS OBVIOUSLY NOT READY TO REIGN!",
"turkish": "...BU AÇIKÇA HÜKÜM SÜRMEYE HAZIR OLMAYAN ÇOCUK İÇİN BİR ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIRKEN!"
},
{
"original": "C'MHERE, YOU.",
"turkish": "BURAYA GEL, SEN."
},
{
"original": "BUT I WAS JUST KIDDING...",
"turkish": "AMA BEN SADECE ŞAKA YAPIYORDUM..."
},
{
"original": "DID YOU HEAR THAT, LAURELINE? HE WAS KIDDING.",
"turkish": "DUYDUN MU LAURELINE? ŞAKA YAPIYORDU."
},
{
"original": "SHIMBALLI ASTEROIDS UNIVERSITY",
"turkish": "SHIMBALLI ASTEROİTLER ÜNİVERSİTESİ"
},
{
"original": "THANK YOU FOR SEEING US, PROFESSOR VANA STU DI BIH.",
"turkish": "BİZİ KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, PROFESÖR VANA STU DI BIH."
},
{
"original": "IT'S NOTHING, DEAR LAURELINE.",
"turkish": "SORUN DEĞİL, SEVGİLİ LAURELINE."
},
{
"original": "SEE? IT'S NOTHING. WE CAN GO NOW.",
"turkish": "GÖRDÜN MÜ? ÖNEMLİ BİR ŞEY DEĞİL. ARTIK GİDEBİLİRİZ."
}
]

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-031.jpg
[
{
"original": "GO LIE DOWN ON THE COUCH, MY BOY...",
"turkish": "GİT KANEPEYE UZAN, EVLADIM..."
},
{
"original": "NO, I'M NOT SLEEPY.",
"turkish": "HAYIR, UYKUM YOK."
},
{
"original": "CALIPHETTE!",
"turkish": "KÜÇÜK HALİFE!"
},
{
"original": "WOULD YOU LIKE TO TALK ABOUT YOUR FATHER?",
"turkish": "BABANDAN BAHSETMEK İSTER MİSİN?"
},
{
"original": "NO, I HATE HIM.",
"turkish": "HAYIR, ONDAN NEFRET EDİYORUM."
},
{
"original": "PERHAPS ABOUT THE WOMEN WHO RAISED YOU?",
"turkish": "BELKİ SENİ YETİŞTİREN KADINLARDAN MI BAHSETSEK?"
},
{
"original": "NO, ALL THEY DESERVE IS TO BE SLAPPED.",
"turkish": "HAYIR, ONLARIN TEK HAK ETTİĞİ TOKAT YEMEK."
},
{
"original": "ABOUT YOUR LITTLE FRIENDS, THEN?",
"turkish": "PEKİ KÜÇÜK ARKADAŞLARINDAN?"
},
{
"original": "NAH, I DON'T HAVE ANY!",
"turkish": "YOK YAA, HİÇ YOK!"
},
{
"original": "SO, WHAT DO YOU WANT TO DO WHEN YOU GROW UP?",
"turkish": "PEKİ, BÜYÜYÜNCE NE YAPMAK İSTİYORSUN?"
},
{
"original": "MARRY MY NANNY LAURELINE.",
"turkish": "DADIM LAURELINE İLE EVLENMEK."
},
{
"original": "THIS KID'S NOT READY FOR POWER, IS HE, PROFESSOR?",
"turkish": "BU ÇOCUK HENÜZ GÜÇ İÇİN HAZIR DEĞİL, DEĞİL Mİ PROFESÖR?"
},
{
"original": "WELL, HE WASN'T BROUGHT UP PROPERLY, THAT'S ALL.",
"turkish": "PEKİ, DOĞRU DÜZGÜN YETİŞTİRİLMEMİŞ, HEPSİ BU."
},
{
"original": "I'M GOING TO DRAW UP AN OLD-STYLE CURRICULUM AND TUTOR HIM TO PREPARE HIM FOR HIS HIGH OFFICE.",
"turkish": "ESKİ TARZDA BİR MÜFREDAT HAZIRLAYACAĞIM VE ONU YÜKSEK MAKAMINA HAZIRLAMAK İÇİN EĞİTECEĞİM."
},
{
"original": "I'LL COME BACK TO GET YOU ONCE YOU'RE READY. IN THE MEANTIME, I HAVE TO TAKE CARE OF VALERIAN. YOU UNDERSTAND?",
"turkish": "HAZIR OLDUĞUNDA GERİ GELİP SENİ ALACAĞIM. BU ARADA VALERIAN’LA İLGİLENMEM GEREK. ANLADIN MI?"
},
{
"original": "YES, MA'AM, I UNDERSTAND.",
"turkish": "EVET HANIMEFENDİ, ANLADIM."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-032.jpg
[
{
"original": "NO, THIS WOMAN WILL NOT BE STONED FOR PICKING ZANFETTE IN THE PALACE GARDENS...",
"turkish": "HAYIR, BU KADIN SARAY BAHÇELERİNDE ZANFETTE TOPLADI DİYE TAŞLANMAYACAK..."
},
{
"original": "BUT YOUR HIGHNESS—",
"turkish": "AMA MAJESTELERİ—"
},
{
"original": "RELEASE HER! AND STOP CALLING ME 'HIGHNESS' — I’VE TOLD YOU A MILLION TIMES!",
"turkish": "ONU SERBEST BIRAKIN! VE BANA 'MAJESTELERİ' DEMEYİ KESİN — BUNU MİLYON KEZ SÖYLEDİM!"
},
{
"original": "BUT YOUR HIGH— OOPS...",
"turkish": "AMA MAJESTELERİ— HOP..."
},
{
"original": "HOW IS HE DOING?",
"turkish": "NASIL GİDİYOR DURUMU?"
},
{
"original": "EVERYONE ADMIRES HIS IMPARTIALITY — INCLUDING ME, UNFORTUNATELY...",
"turkish": "HERKES ONUN TARAFSIZLIĞINA HAYRAN — BEN DE DAHİL, NE YAZIK Kİ..."
},
{
"original": "WHY UNFORTUNATELY?",
"turkish": "NEDEN NE YAZIK Kİ?"
},
{
"original": "BECAUSE HE WANTS ME TO TAKE OVER. HE DOESN’T LIKE BEING REGENT.",
"turkish": "ÇÜNKÜ GÖREVİ BENİM DEVRALMAMI İSTİYOR. NAİP OLMAYI SEVMİYOR."
},
{
"original": "MY POOR DARLING. I HAVE TO GET YOU OUT OF THERE!",
"turkish": "ZAVALLI SEVGİLİM. SENİ ORADAN ÇIKARMALIYIM!"
},
{
"original": "WHOOAAA... I CAN BREATHE AT LAST!",
"turkish": "OOOHH... SONUNDA NEFES ALABİLİYORUM!"
},
{
"original": "THEY'RE PROBABLY GOING TO MISS YOU, VALERIAN.",
"turkish": "SENİ ÖZLEYECEKLER MUHTEMELEN, VALERIAN."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-033.jpg
[
{
"original": "THOSE DEAR CHILDREN... THEY ARE CHARMING, ALWAYS IN A GOOD MOOD, TAKE AN INTEREST IN EVERYTHING...",
"turkish": "ŞU SEVGİLİ ÇOCUKLAR... ÇOK SEVİMLİLER, HER ZAMAN NEŞELİLER, HER ŞEYE İLGİ DUYUYORLAR..."
},
{
"original": "BUT I NEVER THINK JUST BEING WITH AN OLD UNCLE WHO’S RETIRED FROM THE SPATIO-TEMPORAL SERVICE, THESE PARTICULARLY ARRANGED HOLIDAYS WITH OUR SCOTTISH FRIENDS SHOULD BE A WELCOME CHANGE OF PACE.",
"turkish": "AMA SADECE UZAY-ZAMAN SERVİSİ EMEKLİSİ YAŞLI BIR AMCAYLA VAKİT GEÇİRMENİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM, İSKOÇ DOSTLARIMIZLA ÖZEL OLARAK AYARLANMIŞ BU TATİL TEMPOYU DEĞİŞTIRMEK İÇİN GÜZEL BİR FIRSAT OLMALI."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-034.jpg
[
{
"original": "TIME TO GO, CHILDREN!",
"turkish": "GİTME ZAMANI, ÇOCUKLAR!"
},
{
"original": "SO? EXCITED?",
"turkish": "PEKİ? HEYECANLI MISINIZ?"
},
{
"original": "OH, YES, UNCLE ALBERT!",
"turkish": "AH, EVET, ALBERT AMCA!"
},
{
"original": "OUR FIRST TRIP!",
"turkish": "İLK SEYAHATİMİZ!"
},
{
"original": "YOU'VE NEVER BEEN ON A PLANE BEFORE? LET'S GIVE YOU THE BEST SEATS IN FRONT.",
"turkish": "DAHA ÖNCE HİÇ UÇAĞA BİNMEDİN Mİ? HAYDİ SANA ÖNDEKİ EN İYİ KOLTUKLARI VERELİM."
},
{
"original": "YOU'RE NOT GOING TO BE SCARED, ARE YOU?",
"turkish": "KORKMAYACAKSIN, DEĞİL Mİ?"
},
{
"original": "OH, NO, MA'AM.",
"turkish": "AH, HAYIR, HANIMEFENDİ."
},
{
"original": "DON'T WORRY...",
"turkish": "ENDİŞELENME..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-035.jpg
[
{
"original": "DAD! WHAT'S GOT INTO YOU? YOU CAN'T DO THIS SORT OF THING ANY MORE — WE HAVE AN AGREEMENT WITH EARTH ...",
"turkish": "BABA! SANA NE OLDU? ARTIK BÖYLE ŞEYLER YAPAMAZSIN — DÜNYA İLE BİR ANLAŞMAMIZ VAR ..."
},
{
"original": "I CAN'T HELP MYSELF!!!",
"turkish": "KENDİMİ TUTAMIYORUM!!!"
},
{
"original": "BUSINESS IS BOOMING: REGULAR PAYMENTS SENT FROM SINGAPORE",
"turkish": "İŞLER ÇOK İYİ GİDİYOR: SİNGAPUR'DAN DÜZENLİ ÖDEMELER GELİYOR"
},
{
"original": "NOW'S NOT THE TIME TO THROW A WRENCH IN THE WORKS, DAD ...",
"turkish": "ŞİMDİ HER ŞEYİ BERBAT ETME ZAMANI DEĞİL, BABA ..."
},
{
"original": "... OWNING THAT PLANET MEANS WE HAVE DUTIES.",
"turkish": "... O GEZEGENE SAHİP OLMAK, SORUMLULUKLARIMIZ OLDUĞU ANLAMINA GELİR."
},
{
"original": "... 18 PERCENT RETURN ON OUR INVESTMENTS THROUGH SWISS FIDUCIARIES ... SHIPMENT TO HYPXIS ON CLANDESTINE SHUTTLES ... CUBAN CIGARS CAPSIAN SEA CAVIAR ... MAINE LOBSTER ...",
"turkish": "... İSVİÇRE VEKİLLİĞİ ÜZERİNDEN YATIRIMLARIMIZDA %18 GETİRİ ... HYPXIS'E GİZLİ SERVİSLERLE GÖNDERİM ... KÜBA PUROLARI, HAZAR HAVYARI ... MAINE ISTAKOZLARI ..."
},
{
"original": "THE EARTHLINGS HAVE DUTIES TO US, TOO. THERE ARE THOSE TWO LITTLE HUMANS WHO POPPED UP OUT OF NOWHERE ... AND I DON'T LIKE IT ... NOT AT ALL!",
"turkish": "DÜNYALILARIN DA BİZE KARŞI SORUMLULUKLARI VAR. DURUP DURURKEN ORTAYA ÇIKAN İKİ KÜÇÜK İNSAN VAR ... VE BU HOŞUMA GİTMİYOR ... HİÇ AMA HİÇ!"
},
{
"original": "I DON'T UNDERSTAND WHO THEY ARE, YET I HAVE THIS FEELING I KNOW THEM.",
"turkish": "KİM OLDUKLARINI ANLAMIYORUM, AMA ONLARI TANIYOR GİBİ BİR HİSSE KAPILIYORUM."
},
{
"original": "HO, HO! EVEN MORE MYSTERIOUS THAN OUR HOLY TRINITY ROUTINE.",
"turkish": "HO, HO! KUTSAL ÜÇLÜ RİTÜELİMİZDEN BİLE DAHA GİZEMLİ."
},
{
"original": "THAT'S NO REASON TO THROW DIVINE FIRE AT THEM, DAD!",
"turkish": "BU ONLARA KUTSAL ATEŞ YOLLAMAK İÇİN BİR SEBEP DEĞİL, BABA!"
},
{
"original": "YES, IT IS!",
"turkish": "EVET, ÖYLE!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-036.jpg
[
{
"original": "IT REMINDS ME OF SOMETHING! LIKE, STUFF THAT HAPPENED TO US, BUT I CAN'T REMEMBER WHAT!",
"turkish": "BANA BİR ŞEYİ HATIRLATIYOR! SANKİ BAŞIMIZA GELEN ŞEYLER GİBİ, AMA NEYİ HATIRLADIĞIMI BİLEMİYORUM!"
},
{
"original": "I'M TELLING YOU THE PILOT'S CLIMBING TO GET ABOVE THE STORM WHEN HE SHOULD BE DIVING TO AVOID STALLING.",
"turkish": "SANA SÖYLÜYORUM, PİLOT FIRTINANIN ÜZERİNE ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR, OYSA DURAKLAMADAN KAÇINMAK İÇİN ALÇALMASI GEREKİYOR."
},
{
"original": "HOW DO YOU KNOW THAT, VALERIAN? ...",
"turkish": "BUNU NEREDEN BİLİYORSUN, VALERIAN? ..."
},
{
"original": "BRINGING DOWN A PLANE WITH KIDS INSIDE WOULD BE BAD FOR OUR IMAGE.",
"turkish": "İÇİNDE ÇOCUKLAR OLAN BİR UÇAĞI DÜŞÜRMEK İMAJIMIZ İÇİN KÖTÜ OLUR."
},
{
"original": "COME ON, DAD, BUSINESS HAS NEVER BEEN THIS GOOD WITH EARTH. WE HAD TO WAIT UNTIL THE 21ST CENTURY OF THE CHRISTIAN ERA TO FIND PEOPLE TO TALK TO WHO TRULY UNDERSTAND THAT CHARITY BEGINS AT HOME ...",
"turkish": "HADİ AMA BABA, DÜNYA İLE İŞLER HİÇ BU KADAR İYİ OLMAMIŞTI. EVDE BAŞLAYAN YARDIMSEVERLİĞİ GERÇEKTEN ANLAYAN İNSANLARLA KONUŞABİLMEK İÇİN HIRİSTİYAN ÇAĞININ 21. YÜZYILINA KADAR BEKLEMEMİZ GEREKTİ ..."
},
{
"original": "YOU'VE ALWAYS BEEN A WET BLANKET, HOLY SPIRIT! ... FINE, FINE, I'LL WAIT ...",
"turkish": "SEN HER ZAMAN KEYİF KAÇIRANSIN, KUTSAL RUH! ... PEKİ, PEKİ, BEKLERİM ..."
},
{
"original": "WELCOME, CHILDREN! FOR YOUR FIRST DAY IN SCOTLAND ...",
"turkish": "HOŞ GELDİNİZ ÇOCUKLAR! İSKOÇYA'DAKİ İLK GÜNÜNÜZ İÇİN ..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-037.jpg
[
{
"original": "...WE OFFER EACH OF YOU A HORSE RIDE TOWARDS THE CLIFFS ...",
"turkish": "...HER BİRİNİZE KAYALIKLARA DOĞRU BİR AT TURU SUNUYORUZ ..."
},
{
"original": "ME!",
"turkish": "BEN!"
},
{
"original": "... OR A FLIGHT OVER THE ISLANDS.",
"turkish": "... YA DA ADALARIN ÜZERİNDEN BİR UÇUŞ."
},
{
},
{
"original": "HAVE YOU EVER RIDDEN A HORSE, LAURELINE, DEAR?",
"turkish": "HİÇ ATA BİNDİN Mİ, TATLI LAURELINE?"
},
{
"original": "NO, MA'AM.",
"turkish": "HAYIR, HANIMEFENDİ."
},
{
"original": "YET YOU'RE NOT AFRAID ... ?",
"turkish": "AMA YİNE DE KORKMUYORSUN ... ?"
},
{
"original": "ON THE CONTRARY — I CAN'T WAIT ...",
"turkish": "TAM AKSİNE — SABIRSIZLANIYORUM ..."
},
{
"original": "IT'S A WORLD WAR TWO RECONNAISSANCE PLANE MY OLD SQUADRON GIFTED ME.",
"turkish": "BU, ESKİ TİMİMİN BANA HEDİYE ETTİĞİ BİR İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI KEŞİF UÇAĞI."
},
{
"original": "AND THE ENGINE? IS IT STILL GOOD?",
"turkish": "YA MOTOR? HALA İYİ Mİ?"
},
{
"original": "I'LL SAY!",
"turkish": "KESİNLİKLE!"
},
{
"original": "WHOOA! IT'S GOT DUAL CONTROLS!",
"turkish": "VAAAY! BU ÇİFT KUMANDALI!"
},
{
"original": "EASY WITH THE STICK, MY BOY.",
"turkish": "KUMANDAYI SAKİN KULLAN EVLAT."
},
{
"original": "VVRRRRRR",
"turkish": "VVVVVVVV" // (Sound effects like this are often left unchanged or transliterated similarly)
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-038.jpg
[
{
"original": "ARE WE GOING TO DO AEROBATICS?",
"turkish": "AKROBASİ Mİ YAPACAĞIZ?"
},
{
"original": "IT'S THOSE BRATS AGAIN!",
"turkish": "YİNE ŞU VELETLER!"
},
{
"original": "VVRRRRRR",
"turkish": "VVVVVVVV" // (As before, sound effects are transliterated or left unchanged)
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-039.jpg
[
{
"original": "THIS TIME MY WRATH IS GOING TO SORT OUT THIS SMALL BUT IRRITATING PROBLEM!",
"turkish": "BU SEFER ÖFKEM BU KÜÇÜK AMA SİNİR BOZUCU SORUNU ÇÖZECEK!"
},
{
"original": "DAD!",
"turkish": "BABA!"
},
{
"original": "NO!",
"turkish": "HAYIR!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-040.jpg
[
{
"original": "PULL UP! PULL UP!",
"turkish": "YUKARI ÇEK! YUKARI ÇEK!"
},
{
"original": "LET'S GO HOME NOW...",
"turkish": "HADİ ARTIK EVE DÖNELİM..."
},
{
"original": "YAHOOO!",
"turkish": "YUHUUU!"
},
{
"original": "MISSED, DAD!",
"turkish": "ISKA GEÇTİN, BABA!"
},
{
"original": "GOOD...",
"turkish": "İYİ..."
},
{
"original": "YOU LITTLE RUNTS! I'M GONNA TEACH YOU RESPECT!!",
"turkish": "SİZ UFAK VELETLER! SİZE SAYGIYI ÖĞRETECEĞİM!!"
},
{
"original": "OUCH!",
},
{
"original": "BAM!",
"turkish": "GÜM!"
},
{
"original": "OW!",
"turkish": "OF!"
},
{
"original": "SLAP!",
"turkish": "ŞAP!"
}
]

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-041.jpg
[
{
"original": "YOU DID RATHER BRILLIANTLY, CHILDREN!",
"turkish": "HARİKA BİR İŞ ÇIKARDINIZ, ÇOCUKLAR!"
},
{
"original": "WE'RE VERY PROUD OF YOU.",
"turkish": "SİZLE ÇOK GURUR DUYUYORUZ."
},
{
"original": "NOW FOR A NICE, WARM FIRE...",
"turkish": "ŞİMDİ GÜZEL, SICACIK BİR ATEŞİN BAŞINA..."
},
{
"original": "...AND A HEARTY DINNER TO SET US TO RIGHTS.",
"turkish": "...VE BİZİ KENDİMİZE GETİRECEK GÜZEL BİR AKŞAM YEMEĞİ."
},
{
"original": "YEAH, MAN! ANY INTERESTING NEW PRODUCTS IN CALI THESE DAYS?",
"turkish": "EVET, DOSTUM! ŞU ARA CALI'DE YENİ VE İLGİNÇ ÜRÜNLER VAR MI?"
},
{
"original": "HELLO, ZURICH? I DON'T CARE IF YOU'RE CLOSED—I DEMAND TO SPEAK TO MY AUTHORISED OFFICER!",
"turkish": "ALO, ZÜRİH Mİ? KAPALI OLMANIZ UMRUMDA DEĞİL—YETKİLİ GÖREVLİMLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM!"
},
{
"original": "WELL, CHILDREN? HOW DID IT GO?",
"turkish": "PEKİ, ÇOCUKLAR? NASIL GEÇTİ?"
},
{
"original": "WE HAD LOTS OF FUN, UNCLE ALBERT!",
"turkish": "ÇOK EĞLENDİK, AMCA ALBERT!"
},
{
"original": "AND WE HAVE A PRESENT FOR YOU.",
"turkish": "VE SENİN İÇİN BİR HEDİYEMİZ VAR."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-042.jpg
[
{
"original": "ANY DISORIENTATION, LAURELINE?",
"turkish": "HERHANGİ BİR SERSEMLİK VAR MI, LAURELINE?"
},
{
"original": "NO. IT'S AS IF I'D ALWAYS DONE THIS.",
"turkish": "HAYIR. SANKİ HEP BÖYLE YAPMIŞIM GİBİ."
},
{
"original": "ANY MEMORIES OF YOUR RECENT PAST, VALERIAN?",
"turkish": "YAKIN GEÇMİŞİNE DAİR HERHANGİ BİR ANIN VAR MI, VALERIAN?"
},
{
"original": "NONE. JUST... IMAGES OF A CHILDHOOD THAT MAY NOT HAVE BEEN MINE...",
"turkish": "HİÇBİRİ. SADECE... BELKİ DE BENİM OLMAYAN BİR ÇOCUKLUĞA DAİR GÖRÜNTÜLER..."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-043.jpg
[
{
"original": "WHY ARRANGE TO MEET US HERE?",
"turkish": "NEDEN BURADA BULUŞMAYI AYARLADINIZ?"
},
{
"original": "FOR SECURITY REASONS. ORDERS FROM ON HIGH.",
"turkish": "GÜVENLİK NEDENLERİYLE. ÜST MAKAMLARDAN EMİR."
},
{
"original": "FROM GALAXITY'S SPATIO-TEMPORAL SERVICE ITSELF?",
"turkish": "BİZZAT GALAKSİZMANIN UZAY-ZAMAN HİZMETİNDEN Mİ?"
},
{
"original": "EVEN HIGHER.",
"turkish": "DAHA DA ÜSTTEN."
},
{
"original": "HOW DO YOU MEAN?",
"turkish": "NE DEMEK İSTİYORSUNUZ?"
},
{
"original": "FROM POINT CENTRAL'S SECCO — IT'S UNDER SERIOUS THREAT...",
"turkish": "POINT CENTRAL'IN SECCO'SUNDAN — CİDDİ TEHDİT ALTINDA..."
},
{
"original": "THE ULTRA-RICH ARE SPAWNING PLOT UPON PLOT ON THE ARTIFICIAL WORLD. WE'RE ON THE BRINK OF A GALACTIC WAR.",
"turkish": "AŞIRI ZENGİNLER, YAPAY DÜNYADA KOMPLOLAR ÜSTÜNE KOMPLOLAR KURUYOR. GALAKTİK BİR SAVAŞIN EŞİĞİNDEYİZ."
},
{
"original": "WELL, THESE TWO CHILDREN AREN'T THE ONES TO SORT OUT SUCH A SITUATION!",
"turkish": "AMA BÖYLE BİR DURUMU ÇÖZECEK OLANLAR BU İKİ ÇOCUK DEĞİL!"
},
{
"original": "THE POWERS THAT BE THINK OTHERWISE — AND EARTH SEES AN OPPORTUNITY TO RESTORE ITS IMAGE THANKS TO THESE TWO'S SKILL.",
"turkish": "YETKİLİLER BÖYLE DÜŞÜNMÜYOR — VE DÜNYA, BU İKİSİNİN YETENEĞİ SAYESİNDE İMAJINI YENİDEN KAZANMA FIRSATINI GÖRÜYOR."
},
{
"original": "BUT THEY'RE GOING TO HIGH SCHOOL THIS YEAR!!",
"turkish": "AMA BU YIL LİSEYE BAŞLIYORLAR!!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-044.jpg
[
{
"original": "OUR LITTLE LAURELINE IS STARTING LATIN CLASSES THIS SUMMER...",
"turkish": "KÜÇÜK LAURELINE BU YAZ LATİN DERSLERİNE BAŞLIYOR..."
},
{
"original": "...AND VALERIAN HAS ALREADY JOINED THE SCHOOL'S JUDO TEAM!",
"turkish": "...VE VALERIAN ŞİMDİDEN OKULUN JUDO TAKIMINA KATILDI!"
},
{
"original": "HOW CAN YOU BE SURE A TIME JUMP WILL GIVE THEM BACK THEIR ADULT FORM?",
"turkish": "BİR ZAMAN SIÇRAMASININ ONLARA YENİDEN YETİŞKİN HALLERİNİ KAZANDIRACAĞINDAN NASIL EMİN OLABİLİRSİNİZ?"
},
{
"original": "WE HOPE IT WILL.",
"turkish": "UMARIZ KAZANDIRIR."
},
{
"original": "I DEMAND THEY BE BACK BEFORE SCHOOL STARTS!",
"turkish": "OKUL BAŞLAMADAN ÖNCE GERİ DÖNMELERİNİ TALEP EDİYORUM!"
},
{
"original": "GRANTED. NOW THAT THE ZOO HAS CLOSED AND THE ANIMALS HAVE BEEN FED, WE CAN JOIN THOSE WHO HAVE BEEN ENTRUSTED WITH THEIR JOURNEY.",
"turkish": "TAMAM. HAYVANAT BAHÇESİ KAPANDIĞINA VE HAYVANLAR BESLENDİĞİNE GÖRE, ONLARIN YOLCULUĞUYLA GÖREVLENDİRİLENLERE KATILABİLİRİZ."
},
{
"original": "I BELIEVE YOU KNOW THEM.",
"turkish": "SANIRIM ONLARI TANIYORSUNUZ."
},
{
"original": "THEIR APPEARANCE BEING SOMEWHAT UNUSUAL, WE POSTED THEM HERE SO THEY WOULD GO UNNOTICED.",
"turkish": "GÖRÜNÜŞLERİ BİRAZ SIRA DIŞI OLDUĞU İÇİN, FARK EDİLMEMELERİ ADINA ONLARI BURAYA YERLEŞTİRDİK."
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-045.jpg
[
{
"original": "IT TOOK SOME WORK TO GET THEM TO TREAT US AS WELL AS THE ZOO’S OTHER GUESTS...",
"turkish": "HAYVANAT BAHÇESİNİN DİĞER KONUKLARI GİBİ BİZİ DE İYİ AĞIRLAMALARINI SAĞLAMAK BİRAZ UĞRAŞ GEREKTİRDİ..."
},
{
"original": "...BUT IT WAS WORTH IT! THEY TOOK OUR DIETARY HABITS INTO ACCOUNT.",
"turkish": "...AMA DEĞDİ! BESLENME ALIŞKANLIKLARIMIZI GÖZ ÖNÜNE ALDILAR."
},
{
"original": "TO OUR HEALTH!!",
"turkish": "SAĞLIĞIMIZA!!"
},
{
"original": "MR ALBERT!",
"turkish": "BAY ALBERT!"
},
{
"original": "CHEERS!",
"turkish": "ŞEREFE!"
},
{
"original": "PROSIT!",
"turkish": "PROSİT!"
},
{
"original": "WHO ARE THEY, UNCLE?",
"turkish": "ONLAR KİM, AMCA?"
},
{
"original": "THE SHINGOUZ, SWEETIE.",
"turkish": "SHINGOUZ'LAR, TATLIĞIM."
},
{
"original": "THEY LOOK A BIT SNEAKY TO ME...",
"turkish": "BANA BİRAZ SİNSİ GÖRÜNÜYORLAR..."
},
{
"original": "THEY’RE SPIES, BUT RELIABLE TO DEAL WITH.",
"turkish": "ONLAR CASUS, AMA GÜVENİLİR TİPLERDİR."
},
{
"original": "WHICH IS WHY WE WERE CHOSEN TO TAKE THEM THROUGH THE BIG JUMP?",
"turkish": "BU YÜZDEN Mİ ONLARI BÜYÜK SIÇRAMADAN GEÇİRMEK ÜZERE SEÇİLDİK?"
},
{
"original": "A TIME JUMP?",
"turkish": "BİR ZAMAN SIÇRAMASI MI?"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-046.jpg
[
{
"original": "YOU SHOULDN'T DRINK ALCOHOL, YOU KNOW. IT'S BAD FOR YOUR HEALTH!",
"turkish": "ALKOL İÇMEMELİSİN, BİLİYORSUN. SAĞLIĞINA ZARARLI!"
},
{
"original": "CLING-CLONG",
"turkish": "ŞANGIR ŞUNGUR"
},
{
"original": "HUH... WHAT'S WITH HIM?",
"turkish": "HUH... ONA NE OLDU?"
},
{
"original": "FORGET HIM. WE'VE LOST HIM, AT LEAST FOR A WHILE.",
"turkish": "ONU BOŞVER. EN AZINDAN BİR SÜRELİĞİNE ONU KAYBETTİK."
},
{
"original": "IT'S TIME. ARE YOU READY?",
"turkish": "ZAMAN GELDİ. HAZIR MISINIZ?"
},
{
"original": "OUR SHIP IS WAITING.",
"turkish": "GEMİMİZ BEKLİYOR."
},
{
"original": "STONE THE CROWS!!!!",
"turkish": "AMAN TANRIM!!!!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-047.jpg
[
{
"original": "ALL RIGHT, VALERIAN?",
"turkish": "HAZIR MISIN, VALERIAN?"
},
{
"original": "THIS IS GREAT, UNCLE!",
"turkish": "BU HARİKA, AMCA!"
},
{
"original": "I DON'T KNOW IF I WANT TO BE ALL GROWN-UP ALREADY...",
"turkish": "ŞİMDİDEN BÜYÜMEK İSTİYOR MUYUM, EMİN DEĞİLİM..."
},
{
"original": "WHEN YOU GET BACK YOU'LL HAVE FORGOTTEN EVERYTHING. AND YOU CAN TAKE BALLET LESSONS TOO. ALL RIGHT?",
"turkish": "GERİ DÖNDÜĞÜNDE HER ŞEYİ UNUTMUŞ OLACAKSIN. ÜSTELİK BALE DERSLERİNE DE GİDEBİLECEKSİN. TAMAM MI?"
},
{
"original": "FOLLOW ME. WE'RE TAKING THE LONG WAY ROUND TO YOUR SPACESHIP.",
"turkish": "BENİ TAKİP EDİN. UZUN YOLDAN GEMİNİZE GİDİYORUZ."
},
{
"original": "YOU MEAN WE'VE GOT OUR OWN SHIP? WHOA!!",
"turkish": "YANI KENDİ GEMİMİZ Mİ VAR? VAAY!!"
},
{
"original": "HUG ME TIGHT, UNCLE!",
"turkish": "BANA SIKICA SARIL, AMCA!"
},
{
"original": "THANKS FOR LETTING US GO.",
"turkish": "BİZİ GÖNDERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER."
},
{
"original": "I'LL PROTECT YOU TOO, MISS!",
"turkish": "BEN DE SİZİ KORUYACAĞIM, HANIMEFENDİ!"
},
{
"original": "RIGHT NOW YOU'RE GOING TO THE HOLD TO CHECK THAT EVERYTHING'S TIED DOWN.",
"turkish": "ŞİMDİ GİDİP YÜK BÖLÜMÜNDE HER ŞEYİN SABİTLENDİĞİNİ KONTROL EDECEKSİN."
},
{
"original": "MOVE IT!",
"turkish": "HADİ HAREKET ET!"
}
]
Valerian and Laureline v23 - The Future is Waiting-048.jpg
[
{
"original": "THE END",
"turkish": "SON"
}
]

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
ChatGPT4o'ya konuşma balonu içeriklerini sildirip, Türkçe metinleri hizalı biçimde yerleştirtmeyi başaramadım. Ancak, gayet güzel Türkçe çeviri yapıyor. Çevirileri ayrıntıyla kontrol etmedim. 23. cildi çevirdim ve önceki mesajlarımda paylaştım. Uygun görürseniz, 22. cildi de bu şekilde çevirebilirim. Aslında herkes yapabilir, kullandığım promptu paylaştım. Ancak 22. cildi çevirmek de benim için bir zevk olur.

Son düzenleme:

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
684
19,372
Teşekkür ederim. Buradan kopyalayıp word dosyasına aktarmaya başladım. Bu arada çatpat ingilizcemle de kontrol edip gerekli düzenlemeler varsa yapacağım. Benim için gerçekten güzel bir sürpriz oldu. 23. albümü tamamladığımda 22.albümü sizden talep edeceğim ama sizden tek ricam böyle sayfa sayfa ayrı ayrı değilde tek bir dosya olarak düzenlerseniz benim için çok kolay olacak. Tekrar çok çok teşekkür ederim.

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
22. cildi çevirttim, 1 saatimi almadı. Sizinki büyük emek. Dediğim gibi şu anda konuşma balonlarını temizletemiyorum. En azından OpenAI ChatGPT4o şu anda bu konu için özel olarak eğitilmemiş diye düşündüm. Yakında yapay zeka onu da yapar.
Şu anda insanlar çılgınca, Ghibli stilinde, Disney stilinde resimler üretiyor. ben de denedim:
https://www.cizgidiyari.com/forum/k/9-subat-ankara-toplantimizi-yaptik.126287/#post-823898

Son düzenleme:

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
285
762
ChatGPT4o için prompt:
Analyze the provided comic page images. Extract all English text segments and translate them into Turkish. Crucially, preserve the original letter casing (uppercase/lowercase) for each segment in its translation. Format the final output as a JSON array. Each object within this array must contain three keys: filename for picture name, original for the English text and turkish for its corresponding translation. Always use key/value "filename" for each text segment.

Başkalarına faydası olabilir düşüncesiyle yöntemimi paylaştım:
https://www.cizgidiyari.com/forum/k/yapay-zeka-ile-ceviri.184050/

İşte "Valerian and Laureline 22. cilt" çevirisi, tek parça. Word kullandığınızı belirttiniz, ben renk/şekil/format kullanmadığım için notepad plusplus, ya da sublime text gibi programlar kullandım.

[
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-003.jpg",
"original": "THE ADVENTURES OF VALERIAN AND LAURELINE ARE OVER. BUT JUST AS EARTH HISTORIANS CONSTANTLY REVISIT AND QUESTION THE PAST...",
"turkish": "VALERIAN VE LAURELINE'İN MACERALARI SONA ERDİ. ANCAK DÜNYALI TARİHÇİLER SÜREKLİ GEÇMİŞİ GÖZDEN GEÇİRİP SORGULADIKLARI GİBİ..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-003.jpg",
"original": "...WE CAN PONDER WHAT REALLY HAPPENED IN THE FUTURE AND WHAT CAME OF IT.",
"turkish": "...GELECEKTE GERÇEKTEN NE OLDUĞUNU VE SONUCUNDA NE ORTAYA ÇIKTIĞINI DÜŞÜNEBİLİRİZ."
},
{
"original": "BY FINALLY LETTING THOSE WHO ARE PAID TO KNOW WHAT THEY'RE TALKING ABOUT HAVE THEIR SAY...",
"turkish": "SONUNDA NE KONUŞTUKLARINI BİLMEK İÇİN PARA ALANLARIN KONUŞMASINA İZİN VEREREK..."
},
{
"original": "Studying the history of our universe is like rotating a living stone of Arphal over one’s finger (or other similar appendage). Its shape, its colour, its scent, even its consistency change under one’s very eyes.",
"turkish": "Evrenimizin tarihini incelemek, bir Arphal canlı taşını parmağın (veya benzeri bir uzvun) üzerinde döndürmek gibidir. Şekli, rengi, kokusu, hatta dokusu bile insanın gözlerinin önünde değişir."
},
{
"original": "Vana Stu of Bih Dean of the Shimballil Asteroids Polyuniversity (ShimAsPol)",
"turkish": "Vana Stu of Bih Shimballil Asteroitleri Poliyuniversitesi Dekanı (ShimAsPol)"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-004.jpg",
"original": "I'VE OFTEN WONDERED WHAT WOULD HAVE BECOME OF ME IF I HADN'T MET VALERIAN IN THE ARIANE FOREST, WHERE HE'D BEEN SENT ON A MISSION TO EARTH'S PAST...",
"turkish": "VALERIAN İLE ARIANE ORMANI'NDA KARŞILAŞMASAYDIM BAŞIMA NE GELİRDİ DİYE SIKÇA MERAK ETMİŞİMDİR, ORAYA DÜNYA'NIN GEÇMİŞİNE GÖNDERİLEN BİR GÖREV İÇİN GİTMİŞTİ..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-004.jpg",
"original": "IT WAS IN THAT FOREST, THROUGH WHICH GREAT LORDS OCCASIONALLY TRAVELLED, THAT I WAS BORN...",
"turkish": "O ORMANDA DOĞDUM, ZAMAN ZAMAN BÜYÜK LORDLARIN GEÇTİĞİ O ORMANDA..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-005.jpg",
"original": "I HAD NO FAMILY, NO HOME. I HAD NOTHING...",
"turkish": "NE AİLEM VARDI, NE DE EVİM. HİÇBİR ŞEYİM YOKTU..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-005.jpg",
"original": "ONLY OLD ALBERIC THE SORCERER HAD BOTHERED TO TEACH ME A FEW THINGS. I WOULD HELP HIM LOOK FOR MEDICINAL PLANTS IN THE FOREST.",
"turkish": "YALNIZCA BÜYÜCÜ YAŞLI ALBERIC BANA BİRKAÇ ŞEY ÖĞRETMEYİ DERT ETTİ. ORMANDA ONA ŞİFALI BİTKİLERİ ARAMASINDA YARDIM EDERDİM."
},
{
"original": "I WAS POOR, DIRTY AND UNSCHOOLED, BUT I HAVE TO SAY...",
"turkish": "FAKİR, PİS VE EĞİTİMSİZDİM, AMA ŞUNU SÖYLEMELİYİM..."
},
{
"original": "...NECESSITY HAD TAUGHT ME TO BE PRETTY GOOD WITH A BOW AND ARROW.",
"turkish": "...ZORUNLULUK BANA YAY VE OKLA OLDUKÇA İYİ OLMAYI ÖĞRETMİŞTİ."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-006.jpg",
"original": "BACK THEN, THAT WHOLE VEGETARIAN THING WASN'T REALLY AN OPTION. BESIDES, I ALREADY ATE PLENTY OF WILD BERRIES WHILE DREAMING OF PRINCE CHARMING...",
"turkish": "O ZAMANLAR, TAMAMEN VEJETARYEN OLMAK PEK DE BİR SEÇENEK DEĞİLDİ. ÜSTELİK, ZATEN PRENS CEZBEDİCİYİ HAYAL EDERKEN BOL BOL YABANİ MEYVE YİYORDUM..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-006.jpg",
"original": "BUT THOSE STORIES OF A HANDSOME LORD MEETING A WILD GIRL IN RAGS... THEY ONLY WORK IN FAIRY TALES.",
"turkish": "AMA O YAKIŞIKLI BİR LORDE'NIN PEJMÜRDE GİYİMLİ BİR VAHŞİ KIZLA KARŞILAŞTIĞI HİKAYELER... SADECE MASALLARDA İŞE YARIYOR."
},
{
"original": "NOT TO MENTION THAT MARRYING A KING'S SON, WELL, YOU SOON FIND OUT THAT IT ALSO ENTAILS DUTIES — LIKE PROVIDING HEIRS, FOR EXAMPLE. HONESTLY, ADVENTURERS SOUND BETTER...",
"turkish": "BİR KRALIN OĞLUYLA EVLENMENİN — ÖRNEĞİN VARİS VERMEK GİBİ — YÜKÜMLÜLÜKLERİ DE BERABERİNDE GETİRDİĞİNİ ÇABUCAK ANLIYORSUN. AÇIKÇASI, MACERACILAR DAHA CAZİP GELİYOR..."
},
{
"original": "...EVEN CLUMSY ONES LIKE VALERIAN, WHO GET ENSNARED BY TINY LITTLE SPELLS.",
"turkish": "...VALERIAN GİBİ SAKAR OLANLAR BİLE, KÜÇÜK BÜYÜLERE KAPILIP GİDERLER."
},
{
"original": "THAT WAS HOW I CAME TO LEAVE WITH HIM ON HIS SPACESHIP.",
"turkish": "İŞTE ONUN UZAY GEMİSİYLE BİRLİKTE AYRILMAM BU ŞEKİLDE OLDU."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-007.jpg",
"original": "AND THAT WAS HOW I CAME TO PUT SOME OF MY MODEST TALENTS AT THE DISPOSAL OF GALAXITY'S SPATIO-TEMPORAL SERVICE.",
"turkish": "VE BÖYLECE MÜTEVAZI YETENEKLERİMDEN BAZILARINI GALAXITY'NİN UZAY-ZAMAN HİZMETİNE SUNMUŞ OLDUM."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-007.jpg",
"original": "TARGET APPROACHING, VALERIAN.",
"turkish": "HEDEF YAKLAŞIYOR, VALERIAN."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-008.jpg",
"original": "VALERIAN? YOU CAN TELL THE PEOPLE OF SHASHSHA’SHAA THAT IT WILL NO LONGER COME TO THEIR VILLAGE TO TAKE THEIR CHILDREN!",
"turkish": "VALERIAN? SHASHSHA’SHAA HALKINA ARTIK KÖYLERİNE GELİP ÇOCUKLARINI ALMAYACAĞINI SÖYLEYEBİLİRSİN!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-008.jpg",
"original": "YES, I WONDER WHAT WOULD HAVE BECOME OF ME... WHO KNOWS? MAYBE I WOULD HAVE MARRIED A PRINCE AFTER ALL...",
"turkish": "EVET, BAŞIMA NE GELİRDİ MERAK EDİYORUM... KİM BİLİR? BELKİ DE SONUNDA BİR PRENSLE EVLENİRDİM..."
},
{
"original": "...WHO’D HAVE TAKEN ME TO HIS CASTLE ON HIS PROUD STEED.",
"turkish": "...BENİ GURURLU ATLARINDA KALESİNE GÖTÜREN BİRİSİYLE."
},
{
"original": "WAY TO GO, GIRL! YOU MADE SHORT WORK OF THAT ONE!",
"turkish": "HELAL OLSUN KIZIM! ONU ÇABUCAK HALLETTİN!"
},
{
"original": "COME AND GIVE YOUR PRINCE CHARMING A KISS.",
"turkish": "GEL VE PRENSİNE BİR ÖPÜCÜK VER."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-009.jpg",
"original": "NEW YORK, 1986... I'VE OFTEN THOUGHT BACK TO THEN. OF COURSE, THE SITUATION WAS HORRIBLE. BETWEEN THE RISING WATERS, THE CLIMATE GONE TROPICAL, THE HEROICS OF A FEW SURVIVORS WHO HAD RESISTED THE CATASTROPHE, AND WHAT WE LEARNED LATER ON WHAT WAS LEFT OF THE CITY... PLUS, FOR ONE THAT WOULD SERVE THE FUTURE OF PLANET EARTH THROUGH THE HONOUR OF GALAXITY, AND SO ON... BUT THERE WERE ALSO SOME THINGS I MISS...",
"turkish": "NEW YORK, 1986... O ZAMANLARI SIKLIKLA DÜŞÜNÜRÜM. TABİİ DURUM BERBATTIR. YÜKSELEN SULAR, TROPİKALLEŞEN İKLİM, FELAKETE DİRENEN BİRKAÇ HAYATTA KALANIN KAHRAMANLIKLARI VE ŞEHRİN GERİSİNDE NE KALDIĞINI SONRADAN ÖĞRENMEMİZ... ÜSTELİK, GALAXITY'NİN ONURUYLA DÜNYA'NIN GELECEĞİNE HİZMET EDECEK BİRİ İÇİN... YİNE DE ÖZLEDİĞİM BAZI ŞEYLER VARDI..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-010.jpg",
"original": "TO ACCOMPLISH MY MISSION, I HAD TO BE PART OF A GANG – I NEEDED SOME PROTECTION AMID THE CHAOS.",
"turkish": "GÖREVİMİ TAMAMLAYABİLMEK İÇİN BİR ÇETENİN PARÇASI OLMAM GEREKTİ – KAOSUN ORTASINDA KORUNMAYA İHTİYACIM VARDI."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-010.jpg",
"original": "THERE WAS PLENTY OF WORK TO DO IN EXCHANGE FOR THAT PROTECTION. LIKE FINDING THINGS TO EAT IN THE PENTHOUSES OF PARK AVENUE...",
"turkish": "BU KORUMA KARŞILIĞINDA YAPILACAK BİR SÜRÜ İŞ VARDI. PARK AVENUE’NUN ÇATI KATLARINDA YİYECEK BİR ŞEYLER BULMAK GİBİ..."
},
{
"original": "...SINCE EVERYTHING ELSE WAS FLOODED.",
"turkish": "...ÇÜNKÜ HER YER SU ALTINDAYDI."
},
{
"original": "FOR ALCOHOL, CELLARS BELOW SEA LEVEL WERE OUT OF REACH. BUT THE BARS OF BIG HOTELS HAD WEATHERED IT ALL WELL...",
"turkish": "ALKOL İÇİN, DENİZ SEVİYESİNİN ALTINDAKİ KELLERLERE ULAŞILAMIYORDU. AMA BÜYÜK OTELLERİN BARLARI HER ŞEYE RAĞMEN AYAKTAYDI..."
},
{
"original": "THE GANG HAD COLLECTED A WHOLE LOT OF LOOT — WEAPONS, PRECIOUS ITEMS — IN A SMALL BUILDING OF THE LOWER EAST SIDE. AT NIGHT, WE’D GATHER THERE TO PLAY MUSIC...",
"turkish": "ÇETE, LOWER EAST SIDE’DAKİ KÜÇÜK BİR BİNADA BİR SÜRÜ GANİMET TOPLAMIŞTI — SİLAHLAR, DEĞERLİ EŞYALAR... GECE OLDUĞUNDA, MÜZİK YAPMAK İÇİN ORADA TOPLANIRDIK..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-011.jpg",
"original": "THERE WAS THIS GIRL. HER NAME WAS GRACIELLA. SHE WAS PRETTY GOOD WITH A GUITAR...",
"turkish": "BİR KIZ VARDI. ADI GRACIELLA'YDI. GİTARDA OLDUKÇA İYİYDİ..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-011.jpg",
"original": "...OR A .357 MAGNUM COLT PYTHON...",
"turkish": "...YA DA BİR .357 MAGNUM COLT PYTHON KONUSUNDA..."
},
{
"original": "I LIKED HER... UNFORTUNATELY, SHE WAS KILLED DURING AN ATTACK ON OUR GANG BY THE BRONX MAD DOGS...",
"turkish": "ONDAN HOŞLANMIŞTIM... NE YAZIK Kİ, BRONX DELİ KÖPEKLERİNİN ÇETEMİZE YAPTIĞI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ..."
},
{
"original": "ALL THAT LEFT A BIGGER IMPRESSION THAN THE DAILY GRIND OF SPATIO-TEMPORAL AGENT WORK...",
"turkish": "BÜTÜN BUNLAR, UZAY-ZAMAN AJANLIĞININ GÜNLÜK KOŞUŞTURMASINDAN ÇOK DAHA DERİN BİR ETKİ BIRAKTI..."
},
{
"original": "HEY! MY LITTLE VALERIAN!",
"turkish": "HEY! KÜÇÜK VALERIAN’IM!"
},
{
"original": "BE BRAVE, MY CHAMPION!",
"turkish": "CESUR OL, ŞAMPİYONUM!"
},
{
"original": "WHAT ARE YOU DAYDREAMING ABOUT? REMEMBER YOU’RE SUPPOSED TO FACE THE ARCH-SATRAP OF GAAZAR IN SINGLE COMBAT? IT’S HAPPENING NOW.",
"turkish": "NE HAYAL KURUYORSUN SEN? UNUTMA, GAAZAR'IN BAŞSATRABIYLA TEK BAŞINA DÖVÜŞECEKSİN. OLAY ŞİMDİ GERÇEKLEŞİYOR."
},
{
"original": "OK, OK, I’M GOING.",
"turkish": "TAMAM TAMAM, GİDİYORUM."
},
{
"original": "THIS ROUTINE STUFF IS KILLING ME...",
"turkish": "BU RUTİN İŞLER BENİ ÖLDÜRÜYOR..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-012.jpg",
"original": "WHEN THEY FIRST ARRIVED ON SYRTR, THE MAGNIFICENT CAPITAL OF THE EMPIRE OF A THOUSAND PLANETS, WE SHINGOUZ WEREN'T YET IN BUSINESS WITH THOSE TWO YOUNG TERRANS...",
"turkish": "ONLAR İLK KEZ BİN GEZEGENLİ İMPARATORLUĞUN MUHTEŞEM BAŞKENTİ SYRTR'A GELDİKLERİNDE, BİZ SHINGOUZ'LAR HENÜZ BU İKİ GENÇ DÜNYALIYLA İŞ YAPMIYORDUK..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-012.jpg",
"original": "WE KNEW THE MALE WAS A SPATIO-TEMPORAL AGENT — THE NOBLE, MEDDLESOME TYPE. AS FOR THE FEMALE...",
"turkish": "ERKEK OLANIN BİR UZAY-ZAMAN AJANI OLDUĞUNU BİLİYORDUK — ASİL VE MERAKLI TİPLERDEN. KADINA GELİNCE..."
},
{
"original": "LAURELINE! IT WAS THE FIRST TIME I SAW HER. EVEN TODAY, AGHHHH... WHEN I THINK OF HER, MY HEART DOES CARTWHEELS...",
"turkish": "LAURELINE! ONU İLK KEZ O ZAMAN GÖRMÜŞTÜM. HÂLÂ BUGÜN BİLE, AH AH... ONU DÜŞÜNÜNCE KALBİM TAKLALAR ATIYOR..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-013.jpg",
"original": "WE WERE THERE TO SELL INFORMATION TO THOSE THEY CALLED THE ENLIGHTENED — HEALERS OF THE BODY AND SEERS OF THE SOUL, IT WAS SAID. THE MERCHANT GUILD CLAIMED THEY HAD BECOME THE REAL POWER ON SYRTR.",
"turkish": "BİZ ORAYA, BEDENİN ŞİFACILARI VE RUHUN GÖRÜCÜLERİ OLDUĞU SÖYLENEN 'AYDINLANMIŞLAR'A BİLGİ SATMAK İÇİN GİTMİŞTİK. TİCARET LONCASI, SYRTR'DAKİ ASIL GÜCÜN ARTIK ONLAR OLDUĞUNU İDDİA EDİYORDU."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-013.jpg",
"original": "AND TO US, PEOPLE IN POWER ARE ALWAYS POTENTIAL CUSTOMERS.",
"turkish": "VE BİZİM İÇİN, GÜÇ SAHİBİ HERKES POTANSİYEL MÜŞTERİDİR."
},
{
"original": "NOT THE EASY-GOING TYPE, THOSE ENLIGHTENED...",
"turkish": "PEK RAHAT TİPLER DEĞİLDİ BU AYDINLANMIŞLAR..."
},
{
"original": "THE ONE WE WERE IN CONTACT WITH — A CERTAIN DARK DOVER OR BARTH VAPOR, I CAN’T REMEMBER HIS NAME...",
"turkish": "GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ KİŞİ — KARANLIK DOVER MIYDI YOKSA BARTH VAPOR MUYDU, ADINI HATIRLAMIYORUM..."
},
{
"original": "LAURELINE! YOU’RE NOT GOING TO START BUYING STUFF, ARE YOU?",
"turkish": "LAURELINE! ŞİMDİ ALIŞVERİŞE BAŞLAMAYACAKSIN, DEĞİL Mİ?"
},
{
"original": "AND I HAD JUST DISCOVERED HER NAME: LAURELINE!",
"turkish": "VE AZ ÖNCE ADINI ÖĞRENMİŞTİM: LAURELINE!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-014.jpg",
"original": "LAURELINE...",
"turkish": "LAURELINE..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-014.jpg",
"original": "WILL YOU STOP YOUR SAPPY NONSENSE?",
"turkish": "ŞU DUYGUSAL SAÇMALIKLARI KESER MİSİN ARTIK?"
},
{
"original": "AND LET US TELL THE REST OF THE STORY?",
"turkish": "VE HİKÂYENİN DEVAMINI ANLATMAMIZA İZİN VERİR MİSİN?"
},
{
"original": "WE STARTED FOLLOWING THAT...",
"turkish": "TAKİP ETMEYE BAŞLADIK..."
},
{
"original": "...VLAD THADOR GUY, ALL THE WAY TO HIS TEMPLE-FORTRESS...",
"turkish": "...VLAD THADOR DENEN HERİFİ, TAPINAK-KALESİNE KADAR..."
},
{
"original": "THERE WAS JUST NO TALKING TO THOSE FELLOWS. A PITY FOR THEM, BECAUSE WE’D COME TO TELL THEM THEY WERE DOOMED...",
"turkish": "O HERİFLERLE KONUŞMAK İMKÂNSIZDI. YAZIKTI ONLARA, ÇÜNKÜ BİZ ONLARA MAHVOLACAKLARINI SÖYLEMEYE GELMİŞTİK..."
},
{
"original": "...AND IT WOULD BE THOSE TWO YOUNG TERRANS WHO’D BRING THEM TO RUIN!",
"turkish": "...VE ONLARI YIKIMA SÜRÜKLEYECEK OLANLAR, İKİ GENÇ DÜNYALI OLACAKTI!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-015.jpg",
"original": "AH, THOSE TERRANS! NASTY, EVEN TO EACH OTHER!",
"turkish": "AH, ŞU DÜNYALILAR! BİRBİRLERİNE BİLE ZARAR VERİYORLAR!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-015.jpg",
"original": "ALL OF THEM!",
"turkish": "HEPSİ BÖYLE!"
},
{
"original": "NO, NO, NOT ALL TERRANS ARE LIKE THAT...",
"turkish": "HAYIR, HAYIR, TÜM DÜNYALILAR ÖYLE DEĞİL..."
},
{
"original": "ONE OF THEM AT LEAST IS DIFFERENT. THE ONLY FEMALE ONE I KNOW, ACTUALLY... LAURELINE IS ALL SOFTNESS AND WARMTH... LAURELINE...",
"turkish": "EN AZINDAN BİRİ FARKLI. TANIDIĞIM TEK KADIN DÜNYALI ASLINDA... LAURELINE TAM BİR NAZİKLİK VE SICAKLIK... LAURELINE..."
},
{
"original": "BECAUSE THOSE TERRIBLE MILITANT MONKS WERE ALSO FROM EARTH! VICTIMS OF AN ANCIENT, FAILED ATTEMPT AT COSMIC EXPLORATION.",
"turkish": "ÇÜNKÜ O KORKUNÇ ASKERİ KEŞİŞLER DE DÜNYA’DANDI! KOZMİK KEŞİFTEKİ ESKİ VE BAŞARISIZ BİR GİRİŞİMİN KURBANLARIYDI."
},
{
"original": "AND BY ALL ACCOUNTS, FROM WHAT WAS FOUND UNDERNEATH THEIR MASKS AFTER THEY WERE OVERTHROWN ONCE AND FOR ALL...",
"turkish": "VE ANLATILANA GÖRE, TAMAMEN YIKILDILARINDAN SONRA MASKELERİNİN ALTINDA BULUNAN ŞEYLERE BAKILIRSA..."
},
{
"original": "...THEY WEREN’T A PRETTY SIGHT, THE ENLIGHTENEDS!",
"turkish": "...PEK HOŞ BİR GÖRÜNTÜLERİ YOKTU, O AYDINLANMIŞLARIN!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-016.jpg",
"original": "WHILE LAURELINE, ON THE OTHER HAND... WHEN I SMELLED HER WONDERFUL PERFUME, HEARD HER LOVELY VOICE...",
"turkish": "ÖTE YANDAN LAURELINE... HARİKA PARFÜMÜNÜ KOKLADIĞIMDA, GÜZEL SESİNİ DUYDUĞUMDA..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-016.jpg",
"original": "WILL YOU CUT THAT OUT?!",
"turkish": "ŞUNU KESER MİSİN ARTIK?!"
},
{
"original": "WHEN WE WENT BY HER AGAIN...",
"turkish": "YANINDAN YİNE GEÇTİĞİMİZDE..."
},
{
"original": "WE’D JUST BEEN ARRESTED FOR ESPIONAGE BY THE PALACE GUARDS!",
"turkish": "SARAY MUHAFIZLARI TARAFINDAN CASUSLUKTAN TUTUKLANMIŞTIK!"
},
{
"original": "OUR STAY IN SYRTE ISN’T A GOOD MEMORY...",
"turkish": "SYRTE’DEKİ KALİŞİMİZ İYİ BİR ANI DEĞİLDİ..."
},
{
"original": "THROWING US OUT LIKE ROTTEN SAUSAGES! US, THE SHINGOUZ!",
"turkish": "BİZİ ÇÜRÜK SUCUKLAR GİBİ DIŞARI FIRLATTILAR! BİZ, SHINGOUZLAR!"
},
{
"original": "IT’S MY FONDEST MEMORY... I’D SEEN HER, SHE’D TURNED MY LIFE UPSIDE DOWN AND I WOULD NEVER FORGET HER FROM THEN ON... LAURELINE!",
"turkish": "BU BENİM EN GÜZEL ANIM... ONU GÖRDÜM, HAYATIMI ALTÜST ETTİ VE O GÜNDEN SONRA ONU ASLA UNUTMADIM... LAURELINE!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-017.jpg",
"original": "AS A SWORN-IN MAN-OUT OF THE BROTHERHOOD OF SIGGROMM-HOUSE DRIVERS, I'D LIKE TO GIVE YOU AN OVERVIEW OF THE MANY ADVANTAGES WE OFFER THOSE WHO CHOOSE TO TRAVEL WITH US – SUCH AS THIS CHARMING YOUNG TERRAN COUPLE...",
"turkish": "SİGGROMM EVİ SÜRÜCÜLERİ KARDEŞLİĞİ’NİN YEMİN ETMİŞ BİR ÜYESİ OLARAK, BİZİMLE YOLCULUK ETMEYİ SEÇENLERE SUNDUĞUMUZ ÇOK SAYIDA AVANTAJIN BİR GÖRÜNÜMÜNÜ SİZE SUNMAK İSTERİM – BU TATLI GENÇ TERRALI ÇİFT GİBİ..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-018.jpg",
"original": "A SKROMM-HOUSE IS A CONVIVIAL AND LUXURIOUS CONVEYANCE, WELL SUITED TO LONG TREKS ACROSS SEMI-ARID REGIONS FOR ADVENTUROUS TOURISTS OR TRADERS ON BUSINESS TRIPS.\nTHE COMFORT PROVIDED BY THE COMBINATION AIR CONDITIONING / BOILER / CONSTANT TEMPERATURE METABOLIC COOLER ADAPTS TO EVEN THE MOST EXTREME CLIMATES.",
"turkish": "BİR SKROMM EVİ, YARI KURAK BÖLGELERDEKİ UZUN YOLCULUKLAR İÇİN MACERAPERESİ TURİSTLERE VEYA İŞ GEZİSİNDEKİ TACİRLERE OLDUKÇA UYGUN, SICAKKANLI VE LÜKS BİR TAŞIMA ARAÇIDIR.\nKLİMA / KAZAN / SABİT SICAKLIKLI METABOLİK SOĞUTUCU KOMBİNASYONUNUN SAĞLADIĞI KONFOR, EN AŞIRI İKLİMLERE BİLE UYUM SAĞLAR."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-018.jpg",
"original": "SOME PEOPLE WILL POINT OUT THE RELATIVE SLOWNESS OF THE SKROMM-HOUSE, BUT IT MOVES FORWARD AT A CONSTANT SPEED OF 5MPH IN ABSOLUTELY ANY TERRAIN...",
"turkish": "BAZI İNSANLAR SKROMM EVİNİN GÖRECELİ YAVAŞLIĞINA DİKKAT ÇEKEBİLİR, ANCAK HER TÜRLÜ ARAZİDE SAATTE 5 MİL SABİT HIZLA İLERLER..."
},
{
"original": "SNOWSTORMS, SANDSTORMS, SQUALLS OF RADIOACTIVE AGGREGATE, OF VENOMOUS MICRO-ORGANISMS, OF ANTIMATTER... NOTHING WILL STOP IT...",
"turkish": "KAR FIRTINALARI, KUM FIRTINALARI, RADYOAKTİF MADDELERDEN, ZEHİRLİ MİKRO-ORGANİZMALARDAN, ANTİMADDEDEN OLUŞAN ŞİDDETLİ FIRTINALAR... HİÇBİR ŞEY ONU DURDURAMAZ..."
},
{
"original": "INSIDE, THANKS TO THE ULTRA-STABILISED MUSCULAR SUSPENSION AND THE ‘COSY-SPOT’ MEMBRANE COATING, NONE OF THE POTENTIAL DIFFICULTIES ENCOUNTERED EN ROUTE ARE DETECTABLE.",
"turkish": "İÇERİDE, ULTRA STABİLİZE KASLI SÜSPANSİYON VE ‘RAHAT NOKTA’ ZAR KAPLAMASI SAYESİNDE, YOLCULUK SIRASINDA KARŞILAŞILABİLECEK ZORLUKLARIN HİÇBİRİ HİSSEDİLMEZ."
},
{
"original": "ROOMS INSTALLED INSIDE THE CARTILAGINOUS RESPIRATORY SYSTEM INCLUDE BEDDING IN CRYPTO-PULMONARY TISSUE THAT GUARANTEES A PERFECTLY PURIFIED ATMOSPHERE...",
"turkish": "KIKIRDAKSAL SOLUNUM SİSTEMİNE KURULMUŞ ODALARDA, MÜKEMMEL DERECEDE ARITILMIŞ BİR ATMOSFERİ GARANTİLEYEN KRİPTO-AKCIĞER DOKUSUNDAN YATAKLAR BULUNUR..."
},
{
"original": "NEARBY, ORIGINATING IN THE RENAL FILTRATION SYSTEM, THERE ARE ENERGISING BATHS AND SHOWERS, DELICATELY SCENTED BY SECRETIONS FROM THE ZIPUNAL GLANDS...",
"turkish": "YAKINDA, BÖBREK FİLTRASYON SİSTEMİNDEN GELEN, ZIPUNAL BEZLERİNİN SALGILARIYLA HAFİFÇE KOKULANDIRILMIŞ CANLANDIRICI BANYOLAR VE DUŞLAR BULUNUR..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-019.jpg",
"original": "THE LARGE THORACIC CAVITY, CONVERTED INTO A KITCHEN AND TERRACE, ALLOWS THE MOST DELICIOUS MEALS TO BE COOKED, THANKS TO THE PERMANENT CARDIOVASCULAR-PRODUCED FIRES ADJUSTABLE FOR EVERY POSSIBLE INGREDIENT. FROM THE TERRACE, GUESTS CAN ENJOY THE MAGNIFICENT SIGHTS AS THE SKROMM TRAVELS.",
"turkish": "MUTFAK VE TERASA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ GENİŞ GÖĞÜS BOŞLUĞU, KALP-DAMAR SİSTEMİNİN SÜREKLİ ÜRETTİĞİ VE HER TÜRLÜ MALZEMEYE GÖRE AYARLANABİLEN ATEŞLER SAYESİNDE EN LEZZETLİ YEMEKLERİN PİŞİRİLMESİNE OLANAK TANIR. TERASTAN, KONUKLAR SKROMM YOLCULUK EDERKEN MUHTEŞEM MANZARALARIN TADINI ÇIKARABİLİR."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-019.jpg",
"original": "IF, HOWEVER, AN UNEXPECTED WEATHER EVENT OR HOSTILE MANIFESTATION OCCURS...",
"turkish": "ANCAK, BEKLENMEYEN BİR HAVA OLAYI YA DA DÜŞMANCA BİR DURUM ORTAYA ÇIKARSA..."
},
{
"original": "...SELF-PROTECTION FLAPS WILL IMMEDIATELY EXTEND, CLOSING EVERY ORIFICE OF THE EXOSKELETON.",
"turkish": "...KENDİNİ KORUMA KANATLARI DERHAL AÇILARAK EGZOSKELETİN TÜM AÇIKLIKLARINI KAPATIR."
},
{
"original": "AND THIS IS WHY THE BROTHERHOOD OF DRIVERS PRIDES ITSELF ON ALWAYS BRINGING TO DESTINATION, AND IN THE BEST OF CONDITIONS, ALL THOSE WHO AVAIL OF OUR SERVICES AND OUR FAMOUS SKROMM-HOUSES!",
"turkish": "İŞTE BU YÜZDEN SÜRÜCÜLER KARDEŞLİĞİ, HİZMETLERİMİZDEN VE ÜNLÜ SKROMM EVLERİMİZDEN YARARLANAN HERKESİ HEM DAİMA HEDEFE HEM DE EN İYİ KOŞULLARDA ULAŞTIRMA KONUSUNDA GURUR DUYAR!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-020.jpg",
"original": "AND OUR FRIENDS ARE OFF AGAIN ON ONE OF THEIR MYSTERIOUS MISSIONS...",
"turkish": "VE ARKADAŞLARIMIZ YİNE GİZEMLİ GÖREVLERİNDEN BİRİNE DOĞRU YOLA KOYULUYOR..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-020.jpg",
"original": "THOSE EARTHLINGS ARE TIRELESS!",
"turkish": "ŞU DÜNYALILAR NE KADAR DA DURMAK BİLMİYOR!"
},
{
"original": "SNIFF!",
"turkish": "SNIFF!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-021.jpg",
"original": "DO YOU REMEMBER WHEN WE FIRST MET VALERIAN AND LAURELINE? IT WAS AS WE APPROACHED ALFLOOL.",
"turkish": "VALERIAN VE LAURELINE İLE İLK TANIŞTIĞIMIZ ZAMANI HATIRLIYOR MUSUN? ALFLOOL’A YAKLAŞIRKEN OLMUŞTU."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-021.jpg",
"original": "HOW COULD I FORGET, AFTER WHAT HAPPENED ONCE WE CAME DOWN ONTO OUR PLANET?",
"turkish": "GEZEGENİMİZE İNDİĞİMİZDE OLANLARI NASIL UNUTABİLİRİM?"
},
{
"original": "LAURELINE HAD JUST FALLEN PREY TO A NIGHTMARISH SPLITTING SHALAFIT...",
"turkish": "LAURELINE KABUS GİBİ BİR ŞALAFİT’İN TUZAĞINA DÜŞMÜŞTÜ..."
},
{
"original": "SHE WOULD HAVE SPLIT INTO TWO, THEN AGAIN, AND AGAIN, UNTIL SHE PERISHED...",
"turkish": "İKİYE BÖLÜNÜP, SONRA YENİDEN VE YENİDEN BÖLÜNÜP, EN SONUNDA YOK OLACAKTI..."
},
{
"original": "I SHALL BE LOGAR, SHE-WHO-HEALS-WOUNDS-FROM-EVIL-BEASTS.",
"turkish": "BEN LOGAR OLACAĞIM, KÖTÜ YARATIKLARIN YARALARINI İYİLEŞTİREN KİŞİ."
},
{
"original": "IT WAS THEN THAT I DISCOVERED MY GIFT.",
"turkish": "İŞTE O ZAMAN KEŞFETTİM YETENEĞİMİ."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-022.jpg",
"original": "AND YOU, GUIMUN? DO YOU REMEMBER HOW YOU FRIGHTENED THE DAYLIGHTS OUT OF THAT SHALAFIT?",
"turkish": "YA SEN, GUIMUN? O ŞALAFİT’İ NASIL KORKUTTUĞUNU HATIRLIYOR MUSUN?"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-022.jpg",
"original": "I REMEMBER IT ALL AS WELL... IT WAS VALERIAN WHO STEERED THE BOAT WHEN I HUNTED MY FIRST CRULE FURLITZ...",
"turkish": "BEN DE HER ŞEYİ HATIRLIYORUM... İLK CRULE FURLITZ’İMİ AVCILARKEN TEKNEYİ VALERIAN KULLANIYORDU..."
},
{
"original": "WE WERE BOTH NOVICES, BUT WE DID FINE NONETHELESS.",
"turkish": "İKİMİZ DE ACEMİYDİK, AMA YİNE DE GÜZEL İŞ ÇIKARDIK."
},
{
"original": "WE SHOULD HAVE HELD THE FEAST OF THE FURLITZ ALL NIGHT, AS TRADITION DEMANDS...",
"turkish": "GELENEĞİN GEREKTİRDİĞİ GİBİ, FURLITZ ŞÖLENİNİ TÜM GECE SÜRDÜRMELİYDİK..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-023.jpg",
"original": "BUT NO. THE OTHER EARTHLINGS HAD TO COME AND MEDDLE...",
"turkish": "AMA HAYIR. DİĞER DÜNYALILAR GELİP KARIŞMAK ZORUNDAYDI..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-023.jpg",
"original": "THOSE WHO HAD COLONISED OUR BEAUTIFUL ALFOLOL DURING OUR GREAT MIGRATION...",
"turkish": "BÜYÜK GÖÇÜMÜZ SIRASINDA GÜZEL ALFOLOL’UMUZU SÖMÜRGELERİNE KATANLAR..."
},
{
"original": "THOSE WHO HAD RENAMED IT TECHNOROG AND DUG DEEP INTO ITS CRUST...",
"turkish": "ONA 'TECHNOROG' ADINI VERİP YERKABUĞUNU OYANLAR..."
},
{
"original": "THOSE EARTHLINGS WHO THINK OF NOTHING BUT WORK...",
"turkish": "SADECE İŞİ DÜŞÜNEN DÜNYALILAR..."
},
{
"original": "THOSE EARTHLINGS WHO THINK OF NOTHING BUT WEALTH...",
"turkish": "SADECE ZENGİNLİĞİ DÜŞÜNEN DÜNYALILAR..."
},
{
"original": "WHY CAN’T THEY LIVE AS WE DO WITH OUR GUIMUN?",
"turkish": "NEDEN BİZİM GUIMUN İLE YAŞADIĞIMIZ GİBİ YAŞAYAMIYORLAR?"
},
{
"original": "PROPELLING OUR SHIPS WITH OUR MINDS ALONE?",
"turkish": "GEMİLERİMİZİ SADECE ZİHNİMİZLE HAREKET ETTİREREK?"
},
{
"original": "BUT NO. THE OTHER EARTHLINGS HAD TO COME AND MEDDLE...",
"turkish": "AMA HAYIR. DİĞER DÜNYALILAR GELİP KARIŞMAK ZORUNDAYDI..."
},
{
"original": "THOSE WHO HAD COLONISED OUR BEAUTIFUL ALFOLOL DURING OUR GREAT MIGRATION...",
"turkish": "BÜYÜK GÖÇÜMÜZ SIRASINDA GÜZEL ALFOLOL’UMUZU SÖMÜRGELERİNE KATANLAR..."
},
{
"original": "THOSE WHO HAD RENAMED IT TECHNOROG AND DUG DEEP INTO ITS CRUST...",
"turkish": "ONA 'TECHNOROG' ADINI VERİP YERKABUĞUNU OYANLAR..."
},
{
"original": "THOSE EARTHLINGS WHO THINK OF NOTHING BUT WORK...",
"turkish": "SADECE İŞİ DÜŞÜNEN DÜNYALILAR..."
},
{
"original": "THOSE EARTHLINGS WHO THINK OF NOTHING BUT WEALTH...",
"turkish": "SADECE ZENGİNLİĞİ DÜŞÜNEN DÜNYALILAR..."
},
{
"original": "WHY CAN’T THEY LIVE AS WE DO WITH OUR GUIMUN?",
"turkish": "NEDEN BİZİM GUIMUN İLE YAŞADIĞIMIZ GİBİ YAŞAYAMIYORLAR?"
},
{
"original": "PROPELLING OUR SHIPS WITH OUR MINDS ALONE?",
"turkish": "GEMİLERİMİZİ SADECE ZİHNİMİZLE HAREKET ETTİREREK?"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-024.jpg",
"original": "AND BESIDES, ALL THAT HUSTLE AND BUSTLE IS DOING THEM NO GOOD. THEIR OWN PLANET IS ALMOST DEPLETED...",
"turkish": "ÜSTELİK, TÜM O KOŞUŞTURMA ONLARA HİÇBİR FAYDA SAĞLAMIYOR. KENDİ GEZEGENLERİ NEREDEYSE TÜKENMİŞ DURUMDA..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-024.jpg",
"original": "AND DESPITE THEIR ENDLESS NUMBER OF MACHINES, THEY DIE QUITE YOUNG COMPARED WITH US, AND QUITE SAD.",
"turkish": "VE SAYISIZ MAKİNELERİNE RAĞMEN, BİZİMLE KARŞILAŞTIRILINCA ÇOK GENÇ YAŞTA VE OLDUKÇA HÜZÜNLÜ ŞEKİLDE ÖLÜYORLAR."
},
{
"original": "STILL, WE KNOW TWO OF THEM WITH WHOM WE’VE JUST HAD A GREAT DEAL OF FUN. ISN’T THAT RIGHT, GUIMUN?",
"turkish": "YİNE DE, YENİDEN BİR DOLU EĞLENCEYİ PAYLAŞTIĞIMIZ İKİ TANESİNİ TANIYORUZ. DEĞİL Mİ GUIMUN?"
},
{
"original": "SUCH A PITY THEY MUST LEAVE ALREADY.",
"turkish": "BU KADAR ERKEN AYRILMALARI NE YAZIK..."
},
{
"original": "IT WILL BE ANOTHER FEW THOUSAND MOONS BEFORE WE SEE THEM AGAIN...",
"turkish": "ONLARI TEKRAR GÖRMEK BİZE BİNLERCE AYI DAHA BEKLEMEK OLACAK..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-025.jpg",
"original": "UNTIL THEY ARRIVED, OUR LITTLE PLANET WAS FERTILE AND PEACEFUL. BUT EVER SINCE THOSE HORRIBLE BIRDS BEGAN THEIR REIGN OF TERROR, FAMINE AND DEATH ARE EVERYWHERE. EVERYONE IS WILLING TO GO ON MIGRATING TO AVOID BEING CAUGHT BY THEM. BECAUSE THEIR BITE MAKES YOU MAD...",
"turkish": "ONLAR GELENE KADAR, KÜÇÜK GEZEGENİMİZ VERİMLİ VE HUZURLUYDU. AMA O KORKUNÇ KUŞLAR TERÖR SALMAYA BAŞLADIĞINDAN BERİ, KITLIK VE ÖLÜM HER YERDE. HERKES ONLARA YAKALANMAMAK İÇİN GÖÇ ETMEYE RAZI. ÇÜNKÜ ISIRIKLARI İNSANI DELİRTİYOR..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-026.jpg",
"original": "THAT'S WHAT HAPPENS EVERYWHERE THE MASTER SETTLES...",
"turkish": "USTA'NIN YERLEŞTİĞİ HER YERDE OLAN BU..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-026.jpg",
"original": "EVERYTHING MUST GO TOWARDS SATISFYING HIS INSATIABLE APPETITE...",
"turkish": "HER ŞEY ONU DOYURMAK İÇİN HARCANIYOR..."
},
{
"original": "WE TRIED TO DRIVE HIM OUT WITH WHAT LITTLE MEANS WE HAD, BUT...",
"turkish": "ELİMİZDEKİ AZICIK İMKANLA ONU KOVMAYA ÇALIŞTIK AMA..."
},
{
"original": "TO NO AVAIL. HE ABSORBS ALL PROJECTILES LIKE SOME MONSTROUS SPONGE.",
"turkish": "FAYDASI YOKTU. TÜM MÜHİMMATLARI CANAVARCA BİR SÜNGER GİBİ EMİYOR."
},
{
"original": "WE EVEN CALLED UPON RUBIANAN MERCENARIES WITH SOPHISTICATED WEAPONRY...",
"turkish": "HATTA GELİŞMİŞ SİLAHLARLA DONANMIŞ RUBIANA'LILARI YARDIMA ÇAĞIRDIK..."
},
{
"original": "NO USE. THE MASTER ALSO FEEDS ON ALL ENERGIES.",
"turkish": "NAFİLE. USTA ENERJİYLE DE BESLENİYOR."
},
{
"original": "AND SO, HERE WE ARE. THE ENTIRE POPULATION WORKS FOR HIM...",
"turkish": "VE İŞTE, BURADAYIZ. TÜM HALK ONA HİZMET EDİYOR..."
},
{
"original": "HUNGER AND EXHAUSTION ARE DECIMATING THESE PEOPLE...",
"turkish": "AÇLIK VE YORGUNLUK BU HALKI KIRIP GEÇİRİYOR..."
},
{
"original": "THOSE WHO TRIED TO RESIST HAVE BEEN MADE INSANE BY THE BIRDS AND WILL EVENTUALLY DIE OF STARVATION.",
"turkish": "DİRENMEYE ÇALIŞANLAR KUŞLAR TARAFINDAN DELİRTİLDİ VE ENİNDE SONUNDA AÇLIKTAN ÖLECEKLER."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-027.jpg",
"original": "WE'VE REACHED THE PLACE WHERE THE MASTER'S FOOD IS CONSTANTLY BEING PREPARED.",
"turkish": "EFENDİNİN YEMEĞİNİN SÜREKLİ HAZIRLANDIĞI YERE ULAŞTIK."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-027.jpg",
"original": "COME AND SEE.",
"turkish": "GELİN VE GÖRÜN."
},
{
"original": "THE POTS...",
"turkish": "KAZANLAR..."
},
{
"original": "THE SPITS...",
"turkish": "ŞİŞLER..."
},
{
"original": "THE OVENS.",
"turkish": "FIRINLAR."
},
{
"original": "THE BIRDS OF MADNESS ARE ATTACKING!",
"turkish": "DELİLİK KUŞLARI SALDIRIYOR!"
},
{
"original": "HIDE IN THERE, BOTH OF YOU! YOU'RE OUR LAST HOPE!",
"turkish": "İKİNİZ DE ORAYA SAKLANIN! SON UMUDUMUZSUNUZ!"
},
{
"original": "THOSE POOR WRETCHES ONLY STOLE SOME FRUIT.",
"turkish": "O ZAVALLI GARİPLER SADECE BİRKAÇ MEYVE ÇALMIŞTI."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-028.jpg",
"original": "BUT THEY WERE MEANT FOR THE GREAT DISTILLERY.",
"turkish": "AMA ONLAR BÜYÜK DAMITIMEVİ İÇİN AYRILMIŞTI."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-028.jpg",
"original": "WE'VE HEARD THAT THE MASTER IS NOT ONLY A GLUTTON, BUT ALSO A LUSH!",
"turkish": "EFENDİNİN SADECE OBUR DEĞİL, AYNİ ZAMANDA BİR AYYAŞ OLDUĞUNU DUYDUK!"
},
{
"original": "OUR CHIEF TASTER CHECKS THE DAILY DOSAGE...",
"turkish": "BAŞ TADIMCIMIZ GÜNLÜK DOZU KONTROL EDER..."
},
{
"original": "HERE ARE THE TWO YOUNG TERRAINS WHO CAME TO RID US OF THE MASTER.",
"turkish": "İŞTE BİZİ EFENDİDEN KURTARMAK İÇİN GELEN İKİ GENÇ DÜNYALI."
},
{
"original": "AND WHAT DO THEY PLAN ON DOING?",
"turkish": "PEKİ NE YAPMAYI PLANLIYORLAR?"
},
{
"original": "I'M AFRAID WE'RE GOING TO SPOIL THE TASTE OF YOUR BREW...",
"turkish": "KORKARIM KARIŞIMINIZIN TADINI BOZACAĞIZ..."
},
{
"original": "A FEW DROPS OF THIS ELIXIR SHOULD DO IT.",
"turkish": "BİRKAÇ DAMLA BU İKSİRDEN İŞE YARAR."
},
{
"original": "WHAT IS IT?",
"turkish": "BU NE?"
},
{
"original": "AN EXTREMELY POWERFUL DERIVATIVE OF OUR SHINGOUZ FRIENDS' NATIONAL DRINK, GLING...",
"turkish": "SHINGOUZ DOSTLARIMIZIN ULUSAL İÇKİSİ GLING’İN SON DERECE GÜÇLÜ BİR TÜREVİ..."
},
{
"original": "YIKES! GLING IS TERRIBLE ROTGUT!",
"turkish": "İĞĞ! GLING BERBAT BİR ZEHİR!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-029.jpg",
"original": "FROM WHAT WE KNOW OF THE MASTER'S METABOLISM, THAT'S PRECISELY WHAT SHOULD HAPPEN TO HIS INSIDES!",
"turkish": "EFENDİNİN METABOLİZMASI HAKKINDA BİLDİKLERİMİZE GÖRE, İÇ ORGANLARINDA TAM DA BU OLMALI!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-029.jpg",
"original": "THE MASTER IS NOT GOING TO LIKE YOUR COCKTAIL...",
"turkish": "EFENDİ KOKTEYLİNİZİ HİÇ SEVMEYECEK..."
},
{
"original": "EVERYONE OUT!",
"turkish": "HERKES DIŞARI!"
},
{
"original": "NOTHING IS HAPPENING...?",
"turkish": "HİÇBİR ŞEY OLMUYOR MU...?"
},
{
"original": "GIVE IT A MOMENT. I'M FAMILIAR WITH GLING'S DELAYED EFFECT ON THE BODY...",
"turkish": "BİRAZ BEKLEYİN. GLING’İN VÜCUTTA GECİKMELİ ETKİSİNİ BİLİYORUM..."
},
{
"original": "HA!",
"turkish": "HA!"
},
{
"original": "WAIT FOR IT... NOW!",
"turkish": "BEKLE... ŞİMDİ!"
},
{
"original": "THANK YOU, FRIENDS!!!",
"turkish": "TEŞEKKÜRLER, DOSTLAR!!!"
},
{
"original": "NO, THE MASTER REALLY DIDN'T LIKE YOUR MIX!",
"turkish": "HAYIR, EFENDİ KARIŞIMINIZI GERÇEKTEN HİÇ SEVMEDİ!"
},
{
"original": "AAAAARRRGH!",
"turkish": "AAAAAARRRGH!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-030.jpg",
"original": "LADIES, GENTLEMEN, NEUTRALS, BI-TRIANS AND OTHER TRAVELLERS FROM ALL ACROSS SPACE, THIS IS YOUR CAPTAIN SPEAKING. I AM DELIGHTED TO BE WITH YOU FOR THIS GUIDED TOUR OF POINT CENTRAL, THE MATCHLESS ARTIFICIAL PLANET THAT IS THE CENTRE OF THE KNOWN UNIVERSE...",
"turkish": "BAYANLAR, BAYLAR, TARAFSIZLAR, İKİLİLER, ÜÇLÜLER VE UZAYIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN DİĞER YOLCULAR, KAPTANINIZ KONUŞUYOR. SİZİNLE, BİLİNEN EVRENİN MERKEZİ OLAN EŞSİZ YAPAY GEZEGEN, MERKEZ NOKTASI’NIN BU REHBERLİ TURUNDA OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUM..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-031.jpg",
"original": "WE ARE ABOUT TO ENTER THE AIRLOCK LEADING TO ITS INFINITE DEPTHS. I MUST REMIND YOU THAT THERE IS NO COMPLETE MAP OF POINT CENTRAL IN EXISTENCE, AND THAT DESPITE THE SPEED AND MANOEUVRABILITY OF OUR SHUTTLE, WE WILL SEE ONLY A MERE FRACTION OF IT...",
"turkish": "SONSUZ DERİNLİKLERİNE AÇILAN HAVA KİLİDİNE GİRMEK ÜZEREYİZ. SİZE HATIRLATMALIYIM Kİ, MERKEZ NOKTASI'NIN TAM BİR HARİTASI YOKTUR VE SHUTTLE'IMIZIN HIZI VE MANEVRA KABİLİYETİNE RAĞMEN, YALNIZCA KÜÇÜK BİR KISMINI GÖRECEĞİZ..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-031.jpg",
"original": "I MUST ALSO REMIND YOU THAT IT IS FORBIDDEN TO THROW FOOD, MONEY OR PSYCHOTROPICS AT THE ENTITIES WE WILL COME ACROSS.",
"turkish": "KARŞILAŞACAĞIMIZ VARLIKLARA YİYECEK, PARA YA DA PSİKOTROP MADDELER ATMAK YASAKTIR, BUNU DA HATIRLATMALIYIM."
},
{
"original": "IT IS FORBIDDEN TO SCARE THEM, RIDICULE THEM OR ATTEMPT TO MAKE PSYCHIC CONTACT WITH THEM BY ANY KNOWN OR UNKNOWN MEANS. WE MUST RESPECT THE RIGHT TO DIFFERENCE, EVEN WHEN WE FIND IT SHOCKING...",
"turkish": "ONLARI KORKUTMAK, ALAYA ALMAK YA DA BİLİNEN YA DA BİLİNMEYEN HERHANGİ BİR YOLLA ZİHİNSEL TEMAS KURMAYA ÇALIŞMAK YASAKTIR. FARKLILIK HAKKINA SAYGI GÖSTERMELİYİZ, BU BİZE ŞAŞIRTICI GELSE BİLE..."
},
{
"original": "IN SHORT, LADIES, GENTLEMEN AND OTHERS, NO INTERFERENCE OF ANY KIND BETWEEN OBSERVING PASSENGERS AND OBSERVED PEOPLES WILL BE TOLERATED. INFRACTIONS WILL RESULT IN OFFENDERS BEING TURNED IN TO THE ZOOL REGULATORS...",
"turkish": "KISACASI, BAYANLAR, BAYLAR VE DİĞERLERİ, GÖZLEMLEYEN YOLCULAR VE GÖZLENEN HALKLAR ARASINDA HİÇBİR ŞEKİLDE MÜDAHALEYE İZİN VERİLMEYECEKTİR. KURALLARI İHLAL EDENLER, ZOOL DENETÇİLERİNE TESLİM EDİLECEKTİR..."
},
{
"original": "OUR TOUR CAN NOW BEGIN WITH AN OVERFLIGHT OF THE AREA RESERVED FOR THE METAMORPHING SUFFUSUS. YOU CAN SEE THEM HERE IN THEIR NATURAL STATE, ALBEIT IN AN ARTIFICIAL DECOR...",
"turkish": "TURUMUZ ŞİMDİ, BÜNYE DEĞİŞTİREBİLEN SUFFUSUS'LAR İÇİN AYRILMIŞ BÖLGENİN ÜZERİNDEN GEÇEREK BAŞLAYABİLİR. ONLARI BURADA, YAPAY BİR DEKORDA DA OLSA, DOĞAL HALLERİYLE GÖREBİLİRSİNİZ..."
},
{
"original": "...AND A LITTLE FURTHER IN SOME OF THE VARIOUS FORMS THAT ALLOW THEM TO SELL THEIR ENDLESS CHARMS – AS THEY HAVE THE ABILITY TO ASSUME ANY MORPHOLOGY, WHETHER HUMANOID OR NOT...",
"turkish": "...VE AZ İLERİDE, BÜYÜLEYİCİ GÖRÜNÜMLERİNİ SUNABİLMELERİNİ SAĞLAYAN BAZI FARKLI ŞEKİLLERİNDE – ZİRA İSTER İNSANSI OLSUN, İSTER OLMASIN, HER TÜRLÜ BİÇİME GİREBİLME YETİLERİ VARDIR..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-032.jpg",
"original": "THE MARAMAKAS CATER TO A VERY DIFFERENT CLIENTELE. THEY KNOW HOW TO SOLVE ANY PSYCHOLOGICAL PROBLEM. HOWEVER, MUCH CARE SHOULD BE TAKEN WHEN CONSULTING THEM, AS THEIR SPEECH IS ACCOMPANIED BY MORTAL EXHALATIONS...",
"turkish": "MARAMAKALAR ÇOK FARKLI BİR MÜŞTERİ KİTLESİNE HİTAP EDER. HER TÜRLÜ PSİKOLOJİK SORUNU ÇÖZMEYİ BİLİRLER. ANCAK, ONLARA DANIŞIRKEN DİKKATLİ OLMAK GEREKİR, ZİRA KONUŞMALARI ÖLÜMCÜL BUHARLARLA BİRLİKTE GELİR..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-032.jpg",
"original": "MORTAL TO ORDINARY MORTALS... HA HA HA... OF COURSE.",
"turkish": "ÖLÜMCÜL, SADE ÖLÜMLÜLER İÇİN... HA HA HA... ELBETTE."
},
{
"original": "HA. HA. BOY, HE’S A FUNNY ONE!",
"turkish": "HA. HA. BU ÇOK KOMİK BİRİ!"
},
{
"original": "DID I MAKE YOU LAUGH, LITTLE LADY? WHY DON’T YOU JOIN ME ON THE BRIDGE? THE VIEW IS EXCEPTIONAL.",
"turkish": "SENİ GÜLDÜRDÜM MÜ, KÜÇÜK HANIM? NEDEN KÖPRÜYE GELMİYORSUN? MANZARA HARİKADIR."
},
{
"original": "NO, I’M HERE WITH SOMEONE, AND...",
"turkish": "HAYIR, BEN BİRİYLE BURADAYIM VE..."
},
{
"original": "GO ON. IT’LL BE JUST LIKE OLD TIMES FOR YOU.",
"turkish": "HADİ GİT. SENİN İÇİN ESKİ GÜNLER GİBİ OLACAK."
},
{
"original": "NO NEED, THANKS.",
"turkish": "GEREK YOK, TEŞEKKÜRLER."
},
{
"original": "LET’S NOT WASTE TOO LONG ON THE IMPRESSIVE QROOBOS SURMOUNTED BY THEIR PILOT ZLUUR, WHO CAN BE SEEN HERE IN THEIR AQUATIC ENVIRONMENT BUT WHOSE EXISTENCE IS RATHER DULL...",
"turkish": "ETKİLEYİCİ QROOBO'LAR VE SÜRÜCÜLERİ ZLUUR'UN SULAR ALTINDAKİ ORTAMDA GÖRÜLMESİNE FAZLA VAKİT HARCAMAYALIM, ZİRA VARLIKLARI PEK SIKICIDIR..."
},
{
"original": "...AND INSTEAD LET’S HEAD TOWARDS THE COLOURFUL KANMIIK WARRIORS... PERHAPS WE WILL HAVE THE GOOD FORTUNE OF WITNESSING ONE OF THEIR FAMOUS FOOGBLITZ MATCHES!",
"turkish": "...VE ONUN YERİNE RENKLİ KANMIIK SAVAŞÇILARINA DOĞRU YÖNELİYORUZ... BELKİ DE ÜNLÜ FOOGBLITZ MAÇLARINDAN BİRİNE TANIK OLMA ŞANSINA SAHİP OLURUZ!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-033.jpg",
"original": "HAVE YOU EVER HEARD OF THE KANMIIKS, MY DEAR LITTLE LADY?",
"turkish": "KANMIIKLARI HİÇ DUYDUN MU, SEVGİLİ KÜÇÜK HANIM?"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-033.jpg",
"original": "YES... AREN’T YOU GOING A BIT FAST, CAPTAIN?",
"turkish": "EVET... KAPTAN, BİRAZ HIZLI GİTMİYOR MUSUNUZ?"
},
{
"original": "HA, HA, HA... ARE YOU PERHAPS AN AMATEUR PILOT YOURSELF?",
"turkish": "HA, HA, HA... YOKSA SİZ DE AMATÖR BİR PİLOT MUSUNUZ?"
},
{
"original": "YOU COULD SAY THAT...",
"turkish": "ÖYLE DE DENEBİLİR..."
},
{
"original": "WELL, TIME TO FIND OUT...",
"turkish": "PEKİ, ÖĞRENME ZAMANI..."
},
{
"original": "...WHAT A PRO CAN DO! YEAHH!",
"turkish": "...BİR UZMAN NELER YAPABİLİR, GÖR BAKALIM! YEAHH!"
},
{
"original": "NO!",
"turkish": "HAYIR!"
},
{
"original": "HEY, BOYS!",
"turkish": "HEY, ÇOCUKLAR!"
},
{
"original": "AAAA",
"turkish": "AAAA"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-034.jpg",
"original": "LOOK AT THE TROPHY I JUST FOUND FOR OUR GAME!",
"turkish": "OYUNUMUZ İÇİN YENİ BİR KUPA BULDUM, ŞUNA BAKIN!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-034.jpg",
"original": "LET GO OF ME!!!",
"turkish": "BIRAK BENİ!!!"
},
{
"original": "OH NO YOU DON’T!",
"turkish": "HAYIR, BUNA İZİN VEREMEM!"
},
{
"original": "LAURELINE!",
"turkish": "LAURELINE!"
},
{
"original": "WANT A PIECE OF ME, BIPED?",
"turkish": "BENİMLE UĞRAŞMAK MI İSTİYORSUN, İKİ BACAKLI?"
},
{
"original": "SORT OF, YES!",
"turkish": "EVET, SAYILIR!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-035.jpg",
"original": "AH, VALERIAN!",
"turkish": "AH, VALERIAN!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-035.jpg",
"original": "RUN!",
"turkish": "KOŞ!"
},
{
"original": "WAIT...",
"turkish": "BEKLE..."
},
{
"original": "GREAT KAMLINIK WARRIORS...",
"turkish": "BÜYÜK KAMLINIK SAVAŞÇILARI..."
},
{
"original": "AS A TROPHY, I OFFER THIS SASH TO WHOEVER WILL BE THE MOST...",
"turkish": "BU KUŞAĞI, EN FAZLA GÖZ DOLDURANIN ÖDÜLÜ OLARAK TAKDİM EDİYORUM..."
},
{
},
{
"original": "NO, ME!",
"turkish": "HAYIR, BEN!"
},
{
"original": "IT'S WORKING...",
"turkish": "İŞE YARIYOR..."
},
{
"original": "IT'S MINE!",
"turkish": "O BENİM!"
},
{
"original": "NO, I AM THE MOST",
"turkish": "HAYIR, EN FAZLA BENİM"
},
{
"original": "I SAID IT’S MINE!",
"turkish": "SANA O BENİM DEDİM!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-036.jpg",
"original": "STOP WHERE YOU ARE, TERRANS!",
"turkish": "OLDUĞUNUZ YERDE DURUN, DÜNYALILAR!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-036.jpg",
"original": "THIS IS THE ZOOL REGULATORS. YOU ARE UNDER ARREST!",
"turkish": "BURASI ZOOL DÜZENLEYİCİLERİ. TUTUKLANDINIZ!"
},
{
"original": "AUTOMATED REPORT: 12 VIOLATIONS OF THE POINT CENTRAL GENERAL CODE...",
"turkish": "OTOMATİK RAPOR: MERKEZ NOKTA GENEL YÖNETMELİĞİNİN 12 İHLALİ..."
},
{
"original": "THAT HUMANOID FEMALE! SHE’S RESPONSIBLE FOR EVERYTHING!",
"turkish": "O İNSANSI DİŞİ! HER ŞEYDEN O SORUMLU!"
},
{
"original": "—INTRUDING ON KAMLINIK TERRITORY, —DISTURBING A SPORTING EVENT, —ATTEMPTED BRIBERY...",
"turkish": "—KAMLINIK TOPRAKLARINA İZİNSİZ GİRME, —SPOR ETKİNLİĞİNİ BÖLME, —RÜŞVET TEŞEBBÜSÜ..."
},
{
"original": "HEH HEH, THIS IS GOING TO COST YOU A BUNCH OF PUTMULOKS!",
"turkish": "HEH HEH, BU SİZE BİR SÜRÜ PUTMULOK'A MAL OLACAK!"
},
{
"original": "A TRIP TO POINT CENTRAL IS NEVER DISAPPOINTING. ISN’T THAT RIGHT, VALERIAN?",
"turkish": "MERKEZ NOKTA'YA BİR GEZİ ASLA HAYAL KIRIKLIĞI YARATMAZ. DEĞİL Mİ, VALERIAN?"
},
{
"original": "NEVER, LAURELINE...",
"turkish": "ASLA, LAURELINE..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-037.jpg",
"original": "THOSE SPATIO-TEMPORAL AGENTS FUNCTION ACCORDING TO A SINGLE PRINCIPLE: ACTION. ALWAYS PERPLEXED WHEN THEY’RE FACED WITH A CREATURE SUCH AS YOU, A UNIVERSE BUILDER, IT CAN ONLY RESULT IN INCOMPREHENSION.",
"turkish": "BU UZAY-ZAMAN AJANLARI SADECE TEK BİR PRENSİBE GÖRE ÇALIŞIR: EYLEM. SENİN GİBİ BİR YARATANLA, BİR EVREN KURUCUSUYLA KARŞILAŞTIKLARINDA HER ZAMAN ŞAŞKINLIK İÇİNDEDİRLER, VE BU SADECE ANLAŞILMAZLIKLA SONUÇLANABİLİR."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-037.jpg",
"original": "AND YET BEAUTY SHALL BE BORN OF THE MEETING BETWEEN YOUR EARTH MACHINES AND MINE.",
"turkish": "YİNE DE SENİN DÜNYA MAKİNELERİNLE BENİMKİLERİN BULUŞMASINDAN GÜZELLİK DOĞACAK."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-038.jpg",
"original": "I'M READY TO PUT TOGETHER WITH YOU A SHOW THAT WILL BE UNFORGETTABLE – EVEN IF WE ARE TO BE THE ONLY TWO SPECTATORS. YOU SHALL BE MASTER OF SETS, AND I SHALL PROVIDE A CAST.",
"turkish": "SENİNLE BİRLİKTE UNUTULMAZ BİR GÖSTERİ HAZIRLAMAYA HAZIRIM – SADECE İKİ SEYİRCİ OLSAK BİLE. SEN DEKORUN EFENDİSİ OLACAKSIN, BEN DE OYUNCU KADROSUNU SAĞLAYACAĞIM."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-038.jpg",
"original": "RIGHT AWAY… THEIR LIFESPAN IS EXTREMELY SHORT, AS YOU KNOW. NUMBER 1!",
"turkish": "HEMEN… ÖMÜRLERİ ÇOK KISA, BİLDİĞİNİZ GİBİ. NUMARA 1!"
},
{
"original": "YOU ARE TOO KIND, JADNA. ARE YOUR CREATURES READY?",
"turkish": "ÇOK NAZİKSİN, JADNA. YARATIKLARIN HAZIR MI?"
},
{
"original": "SUPERB!",
"turkish": "MÜKEMMEL!"
},
{
"original": "PULL YOUR SHOULDERS BACK, MISS, PLEASE!",
"turkish": "OMUZLARINIZI GERİ ÇEKİN, HANIMEFENDİ, LÜTFEN!"
},
{
"original": "LOVELY PROFILE!",
"turkish": "HARİKA BİR PROFİL!"
},
{
"original": "SHOW OFF YOUR NECK, NUMBER 2… THAT’S IT…",
"turkish": "BOYNUNU GÖSTER, NUMARA 2… İŞTE BÖYLE…"
},
{
"original": "TO THE TUNE OF A WALTZ BY STRAUSS! THANK YOU, NUMBER 3!",
"turkish": "STRAUSS’UN BİR VALSİ EŞLİĞİNDE! TEŞEKKÜRLER, NUMARA 3!"
},
{
"original": "EXCELLENT PIGMENTATION WORK!",
"turkish": "MÜKEMMEL PİGMENTASYON ÇALIŞMASI!"
},
{
"original": "HURRY UP, NUMBER 4!",
"turkish": "ACELE ET, NUMARA 4!"
},
{
"original": "MARVELLOUSLY SEXY…",
"turkish": "OLAĞANÜSTÜ DERECEDE SEKSİ…"
},
{
"original": "MORE LANGUOROUS, YOUR WALK, NUMBER 5!",
"turkish": "YÜRÜYÜŞÜNÜZ DAHA AĞIRBAŞLI OLSUN, NUMARA 5!"
},
{
"original": "IT’S AS IF WE WERE IN ONE OF THOSE CLASSIC MOVIES I ADMIRED SO MUCH! BUT DEAR JADNA, I WOULD LIKE TO KNOW…",
"turkish": "SANKİ ÇOK HAYRANLIK DUYDUĞUM O KLASİK FİLMLERDEN BİRİNDEYİZ! AMA SEVGİLİ JADNA, BİLMEK İSTERİM…"
},
{
"original": "NUMBER 6!",
"turkish": "NUMARA 6!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-039.jpg",
"original": "...WHAT DOES THE ORIGINAL THINK OF ALL THESE SPLENDID CREATURES?",
"turkish": "...ASLINDA BU MUHTEŞEM YARATIKLAR HAKKINDA ORİJİNALİ NE DÜŞÜNÜYOR?"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-039.jpg",
"original": "PAH...",
"turkish": "PAH..."
},
{
"original": "YOU REALLY WANT THE ORIGINAL TO TELL YOU WHAT SHE THINKS?",
"turkish": "ORİJİNALİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SANA SÖYLEMESİNİ GERÇEKTEN İSTİYOR MUSUN?"
},
{
"original": "OH!",
},
{
"original": "I WARNED YOU, DEAR FRIEND. THOSE PEOPLE FROM THE SPATIO-TEMPORAL SERVICE ARE INDIFFERENT TO INVENTION, BEAUTY OR ELEGANCE...",
"turkish": "SENİ UYARMIŞTIM, SEVGİLİ DOSTUM. UZAY-ZAMAN AJANLIĞINDAN GELEN O İNSANLAR İCATLARA, GÜZELLİĞE YA DA ZARAFETE KARŞI DUYARSIZDIR..."
},
{
"original": "THAT MIGHT BE, BUT WE BRITISH OAFS ARE STILL THE ONES WHO MADE YOUR NEW ETHNOGRAPHIC MISSION POSSIBLE, JADNA.",
"turkish": "ÖYLE OLABİLİR AMA BİZ APTAL İNGİLİZLER YİNE DE YENİ ETNOGRAFİK GÖREVİNİ MÜMKÜN KILANLARIZ, JADNA."
},
{
"original": "DESPITE OUR INTELLECTUAL LIMITATIONS, IT WAS THANKS TO OUR SPACESHIP THAT YOU FOUND THE CREATOR OF THOSE FALSE MICRO-EARTHS SCATTERED ALL OVER THE GALAXY.",
"turkish": "ENTELLEKTÜEL SINIRLARIMIZA RAĞMEN, GALAKSİNİN HER YERİNE DAĞILMIŞ O SAHTE MİKRO-DÜNYALARIN YARATICISINI SENİN BULMANI SAĞLAYAN ŞEY BİZİM UZAY GEMİMİZDİ."
},
{
"original": "BUT NOW HE, THE ARTIST, IS GOING TO GIVE ME BACK MY OWN ORIGINAL – MY VALERIAN. THE REAL ONE!",
"turkish": "AMA ŞİMDİ, O SANATÇI BANA KENDİ ORİJİNALİMİ GERİ VERECEK – VALERIAN’IMI. GERÇEK OLANI!"
},
{
"original": "PLEASE BELIEVE ME WHEN I SAY THAT I MEAN THE ORIGINAL NO HARM, BUT I NEED HIM FOR THE BALL. ALL OF HIS PREVIOUS AVATARS HAVE UNFORTUNATELY… ER… FALLEN… HIM… APART.",
"turkish": "LÜTFEN İNAN Kİ ORİJİNALE ZARAR VERMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK AMA ONU BALODA KULLANMAM GEREKİYOR. ÖNCEKİ TÜM AVATARLARI NE YAZIK Kİ… ŞEY… PARÇALANDI…"
},
{
"original": "IT’S THE ONLY WEAKNESS OF MY CLONING APPARATUS. THE ACTIVATION TIME OF THE DOUBLES IS SEVERELY LIMITED.",
"turkish": "KLONLAMA CİHAZIMIN TEK ZAYIF YANI BU. İKİZLERİN AKTİVASYON SÜRESİ CİDDİ ŞEKİLDE SINIRLI."
},
{
"original": "WHICH IS WHY WE NEED TO OPEN THE BALL VERY QUICKLY. I’M SURE YOU UNDERSTAND.",
"turkish": "BU YÜZDEN BALOYU ÇOK HIZLI BAŞLATMAMIZ GEREKİYOR. ANLAYIŞ GÖSTERECEĞİNDEN EMİNİM."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-040.jpg",
"original": "VALERIAN! OR I START SMASHING THE CONTROLS OF THE MATTER SYNTHESISER!",
"turkish": "VALERIAN! YOKSA MADDE SENTEZLEYİCİNİN KONTROLLERİNİ PARÇALAMAYA BAŞLARIM!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-040.jpg",
"original": "ALL RIGHT, ALL RIGHT… IF YOU FEEL SO STRONGLY ABOUT IT…",
"turkish": "TAMAM, TAMAM… EĞER BU KADAR ÇOK ÖNEMSİYORSAN…"
},
{
"original": "SO RUDE...",
"turkish": "NE KADAR KABA..."
},
{
"original": "ARE YOU OK?",
"turkish": "İYİ MİSİN?"
},
{
"original": "SUCH A WONDERFUL FIGURE TO CAST HIM AS THE KRONPRINZ!",
"turkish": "ONU KRONPRENS OLARAK OYNATMAK İÇİN HARİKA BİR FİZİĞİ VAR!"
},
{
"original": "HE’S MAGNIFICENT!",
"turkish": "MUHTEŞEM!"
},
{
"original": "YOU MAY BE SOPHISTICATED AESTHETES, BUT I DON’T APPRECIATE THE WAY YOU TREAT YOUR INKLING ACTORS. I’LL LEAVE YOU TO YOUR ENTERTAINMENT. WE’RE LEAVING!",
"turkish": "ZARİF ESTETLER OLABİLİRSİNİZ, AMA İÇGÜDÜSEL OYUNCULARINIZA DAVRANIŞ ŞEKLİNİZİ HİÇ BEĞENMİYORUM. SİZİ EĞLENCENİZLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ. GİDİYORUZ!"
},
{
"original": "BUT, LAURELINE… THE BALL! IT’S SUCH A CRUEL THING TO CANCEL A PERFORMANCE!",
"turkish": "AMA LAURELINE… BALO! BİR GÖSTERİYİ İPTAL ETMEK NE KADAR ZALİMCE!"
},
{
"original": "IT’S CENSORSHIP, REALLY!",
"turkish": "BU RESMEN SANSÜR!"
},
{
"original": "I’M HAVING A HARD TIME FOLLOWING THIS CONVERSATION...",
"turkish": "BU KONUŞMAYI TAKİP ETMEKTE ZORLANIYORUM..."
},
{
"original": "I’LL EXPLAIN LATER.",
"turkish": "SONRA AÇIKLARIM."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-041.jpg",
"original": "BUT JADNA…?",
"turkish": "AMA JADNA...?"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-041.jpg",
"original": "I’LL LET HER ENJOY HER BALL — IT WON’T TAKE LONG! I’LL HAVE A REPATRIATION TEAM SENT LATER.",
"turkish": "BIRAK BALOSUNUN TADINI ÇIKARSIN — UZUN SÜRMEZ! SONRA ONU GERİ GÖNDERECEK BİR EKİP GÖNDERİRİM."
},
{
"original": "WHAT ABOUT THE DIRECTOR? HE IS RATHER TALENTED.",
"turkish": "YA YÖNETMEN? OLDUKÇA YETENEKLİ."
},
{
"original": "I’LL RECOMMEND HIM TO THE CYBERKINOMAX PRODUCERS OF THE SHIMBALL ASTEROIDS. I’M SURE HE’LL BE A BIG HIT THERE.",
"turkish": "ONU ŞİMBALL ASTEROİTLERİNDEKİ SİBERKİNOMAX YAPIMCILARINA ÖNERECEĞİM. ORADA ÇOK TUTACAĞINA EMİNİM."
},
{
"original": "AND US?",
"turkish": "PEKİ YA BİZ?"
},
{
"original": "WE’RE JUST A COUPLE OF STRYESSIR NEANDERTHALS. ALL WE’RE GOOD FOR IS GOING ROUND AND ROUND THIS GALAXY…",
"turkish": "BİZ SADECE BİRKAÇ STRYESSİR NEANDERTALİYİZ. TEK BECERİMİZ BU GALAKSİDE DÖNÜP DURMAK..."
},
{
"original": "MIND YOU, WITH THE REAL VALERIAN IN MY ARMS, I WOULDN’T SAY NO TO A NICE WALTZ NOW, EVEN ONE BY STRAUSS...",
"turkish": "AMA GERÇEK VALERIAN KOYLARIMDAYKEN, STRAUSS’TAN BİRİ OLSA BİLE, GÜZEL BİR VALSE HAYIR DEMEM..."
},
{
"original": "ARCH YOUR BACK, PRINCE. ONE TWO THREE, ONE TWO THREE, ONE TWO THREE. LET’S WALTZ!",
"turkish": "BELİNİ KAVİSLE, PRENS. BİR İKİ ÜÇ, BİR İKİ ÜÇ, BİR İKİ ÜÇ. HAYDİ VALS!"
},
{
"original": "DON’T MAKE FUN OF ME, LAURELINE, MY UNIFORM’S TOO TIGHT AT THE NECK...",
"turkish": "BENİMLE DALGA GEÇME LAURELINE, ÜNİFORMAM BOYNUMU FAZLA SIKIYOR..."
},
{
"original": "WHAT A DELIGHTFUL DANGER YOU ARE, PRINCE!",
"turkish": "NE HOŞ BİR TEHLİKESİN SEN, PRENS!"
},
{
"original": "EVEN IN A SPACESUIT YOU ARE RAVISHING, PRINCESS!",
"turkish": "UZAY KIYAFETİYLE BİLE GÖZ KAMAŞTIRIYORSUN, PRENSES!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-042.jpg",
"original": "WE THOUGHT IT’D BE A NICE IDEA TO CELEBRATE THE EXPLOITS OF THE DEAD HEROES OF THE GALAXY. I STILL REMEMBER WHEN THEY DEPARTED FOR THE ISLAND OF PLENÉ, HOME TO OUR GREAT MOTHER…",
"turkish": "GALAKSİNİN ÖLÜ KAHRAMANLARININ KAHRAMANLIKLARINI KUTLAMAK GÜZEL BİR FİKİR OLUR DİYE DÜŞÜNDÜK. HÂLÂ HATIRLIYORUM, BÜYÜK ANNEMİZİN YURDU OLAN PLENÉ ADASI’NA GİDERKENKİ ANLARINI..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-042.jpg",
"original": "I REMEMBER IT TOO!",
"turkish": "BEN DE HATIRLIYORUM!"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-043.jpg",
"original": "OF COURSE, ONLY ONE OF THEM EARNED THE RIGHT TO FATHER OUR CHILDREN, BUT THE OTHERS HAVE NOTHING TO BE ASHAMED OF, DO THEY, LAURELINE?",
"turkish": "ELBETTE, ONLARDAN SADECE BİRİ ÇOCUKLARIMIZIN BABASI OLMA HAKKINI KAZANDI AMA DİĞERLERİNİN UTANACAK BİR ŞEYİ YOK, DEĞİL Mİ, LAURELINE?"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-043.jpg",
"original": "BAH, YOU KNOW, THAT WHOLE ‘BULLING-THEMED PROGENITOR’ THING...",
"turkish": "BAH, BİLİRSİN İŞTE, ŞU ‘BOĞA TEMALI ATA’ MEVZUSU..."
},
{
"original": "BUT I DON’T SEE YOUR… ER… COMPANION?",
"turkish": "AMA SENİN… ŞEY… YOLDAŞINI GÖREMİYORUM?"
},
{
"original": "I ADVISED A MORE DISCREET ENTRANCE. SOMETHING MORE FAMILIAR, AS IT WERE.",
"turkish": "DAHA GÖZDEN IRAK BİR GİRİŞİ TERCİH ETTİM. DAHA AŞİNA BİR ŞEY."
},
{
"original": "WHAT A GENEROUS IDEA YOU HAD, LAURELINE! VALERIAN ACCOMPANIED BY TWO OF THE CHILDREN FROM HIS UNION WITH OUR GREAT MOTHER...",
"turkish": "NE CÖMERT BİR FİKİR BU, LAURELINE! VALERIAN, BÜYÜK ANNEMİZLE OLAN BİRLİĞİNDEN DOĞAN İKİ ÇOCUĞU EŞLİĞİNDE..."
},
{
"original": "I ALSO THOUGHT IT MIGHT HELP HIM – EVEN IN A FRIENDLY COMPETITION...",
"turkish": "DÜŞÜNDÜM Kİ BU ONA YARDIMCI OLABİLİR – DOSTANE BİR YARIŞTA BİLE..."
},
{
"original": "BECAUSE REALLY, IT WAS A STROKE OF LUCK THAT HE WON LAST TIME.",
"turkish": "ÇÜNKÜ GERÇEKTEN, GEÇEN SEFER KAZANMASI TAM BİR ŞANSTI."
},
{
"original": "SHHH… THE DEMONSTRATION IS ABOUT TO START.",
"turkish": "ŞŞŞT... GÖSTERİ BAŞLAMAK ÜZERE."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-044.jpg",
"original": "BLUMFLUM, FROM WISE MALALIUM...",
"turkish": "BİLGELİK DOLU MALALIUM'DAN BLUMFLUM..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-044.jpg",
"original": "MASTER OF MIRACULOUS SEEDS AND...",
"turkish": "MUCİZEVİ TOHUMLARIN EFENDİSİ VE..."
},
{
"original": "...GENEROUS MOTHER NATURE.",
"turkish": "...CÖMERT DOĞA ANA."
},
{
"original": "ORTIZOG, BEARING THE DEMOCRATIC COLOURS OF THE BOORNOGESE FEDERATION...",
"turkish": "BOORNOG BİRLİĞİ’NİN DEMOKRATİK RENKLERİNİ TAŞIYAN ORTIZOG..."
},
{
"original": "...WHO SHATTERS EVERYWHERE HE GOES...",
"turkish": "...GİTTİĞİ HER YERDE PARÇALAYAN..."
},
{
"original": "...THE GATES OF IMPRISONMENT.",
"turkish": "...MAHPUS KAPILARINI."
},
{
"original": "SCHPRRONG",
"turkish": "ŞANGIRT"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-045.jpg",
"original": "IRMGAAL WHO, WITH HIS SWORD FORGED ON KRAHAN...",
"turkish": "KRAHAN'DA DÖVÜLMÜŞ KILICIYLA İRMGAAL..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-045.jpg",
"original": "...BRINGS FORTH THE PURIFYING FIRE...",
"turkish": "...ARINDIRICI ATEŞİ ORTAYA ÇIKARIR..."
},
{
"original": "...AND TRACES A KING’S ROAD TO THE FUTURE...",
"turkish": "...VE GELECEĞE KRALİYET YOLUNU ÇİZER..."
},
{
"original": "AN IMPRESSIVE DISPLAY OF STRENGTH, I MUST SAY.",
"turkish": "ETKİLEYİCİ BİR GÜÇ GÖSTERİSİ, İTİRAF ETMELİYİM."
},
{
"original": "YES. ONLY A DASH OF FEMININE WILES CAN SAVE THE DAY, I THINK.",
"turkish": "EVET. SANIRIM GÜNÜ KURTARACAK OLAN SADECE BİRAZ DİŞİ KURNAZLIĞI."
},
{
"original": "KRAPFF",
"turkish": "KRAFFF"
},
{
"original": "POK",
"turkish": "TOK"
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-046.jpg",
"original": "TERRIBLY SORRY, OLD FELLOW. HOW CLUMSY OF ME...",
"turkish": "ÇOK ÜZGÜNÜM, YAŞLI DOSTUM. NE KADAR SAKARCA BİR DAVRANIŞ..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-046.jpg",
"original": "SHTOF",
"turkish": "ŞTUF"
},
{
"original": "SHLING",
"turkish": "ŞLİNG"
},
{
"original": "SPLAT",
"turkish": "ŞLAP"
},
{
"original": "PLOK",
"turkish": "PLOK"
},
{
"original": "YOU! YOU!",
"turkish": "SEN! SEN!"
},
{
"original": "!?",
"turkish": "!?"
},
{
"original": "YOU!!",
"turkish": "SEN!!"
},
[
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-047.jpg",
"original": "WELL DONE, KIDS!...",
"turkish": "AFERİN, ÇOCUKLAR!..."
},
{
"filename": "Valerian-and-Laureline-022---Memories-From-The-Future-(2017)-(Digital)-(GodKiller-Empire)-047.jpg",
"original": "IT WAS ALL YOUR IDEA, MY LITTLE LAURELINE!",
"turkish": "HEPSİ SENİN FİKRİNDİ, KÜÇÜK LAURELINE’İM!"
},
{
"original": "THE END...",
"turkish": "SON..."
}
]

Son düzenleme: