Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahh üstat'ım...
Şu bu nedenle forumdan uzaklaşmak zorunda kalmıştım. Okuyamadığım tek mesaj sizinki çıktı uzun süre sonra foruma dönünce...
Rabbim gani gani rahmet eylesin!
Samimi, içten, paylaşımcı ve gün görmüş, yüreği geniş abimizdiniz!
Rabbim günahlarınızı af etsin, rahim sıfatı ile mümin ve muvahhid olarak cennetine kabul ettiklerinden eylesin!
Allah rızası için bi fatihaya davet ediyorum...
Ya Settar,
Ya Ğaffar,
Ya Maliki yevmiddin Allah, O'nu livaul hamd sancağın altına kabul eyle!
AMİN, ya Rahim., ya Muîn.... amin!
Çok çok büyük, kelimelerle ifade edilemeyek bir kayıp.
Haluk Bey sayesinde, değil elde etmek, bir çoğunun hiç adını bile duymamış olduğum türlü türlü nesiller öncesinden gelme nice çizgi romanını okuma firsatı bulmuştum. Gerçekten bu forumun bel kemiğiydi. Sırf bu forumda degil, başından beri takip ettiğim tüm sanal alemde karşılaştığım karşılık beklentisi olmayan en iyiliksever, en alçak gönüllü paylaşımcısı idi.
En büyük üzüntüm sizinle hiç gercek alemde, yüzyüze görüsüp tanişmiş olamamam.
Tanrı gani gani esirgesin; yakınlarının, sevenlerinin ve tüm çizgi roman camiasının başı sağolsun.
Biraktığı miras, hiç bir zaman unutulmayacak.
Değerli üstadımız Haluk Yücesoy'un vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.Merhuma Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.Mekanı Cennet olsun.
Elimdeki çizgiroman arşivine baktığımda ., kendisinin pek çok paylaşımından faydalanmış olduğumu gördüm ... bu paylaşımlara zamanında hakkıyla teşekkür edemediğim için üzüntüm iki kat arttı...beni affetsin ve hakkını helal etsin ..
şahsen tanımadığım temiz yüzlü profosör ağabeyimize Allahtan rahmet ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim .. Toprağı bol olsun
Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Hemşerimdi Tanışmak nasip olmadı.. Ailesine sabırlar dilerim.... Bana adresinide vermişti.. gitmek nasip olmadı...
sizi hiç tanımadım. yüzyüze göreşmedim. Ama çok paylaşımınızdan faydalandım.
gittiğiniz yerde allah mahcubiyet vermesin. huzur içerisinde olun. bizlerde buralarda olduğumuz sürece bıraktıklarınızla avunuruz.
RABBİME EMANET OLUN
Kendi camiamızdaki yaprak dökümlerinin en acı olanlarından biri bu olsa gerek. 1999'dan bu yana Lee Falk ile Ali Recan ile başlayan ara ara Gallieno Ferri'ye, Sergio Bonelli'ye ve diğer dostlara ulaşan yaprak dökümü şimdi de Haluk hocamı almış aramızdan.
Manitu'nun çayırlarında Şadi amcayla, Ali abiyle, Ferri amcayla bizlere bakıp gülümsediğini görür gibi oluyorum. Ruhun şad olsun, Allah gani gani rahmet etsin. Başımız sağolsun.
Uzun süredir girememiştim foruma, abimizin paylaşımlarını kontrol etmek üzere bir gireyim dedim, paylaşımları burada kendisi yok Allah rahmet eylesin, inşallah gittiği yerde huzurludur..
Haluk Bey'i tanıyamadım. Ama Çizgidiyarı'nda uğraşmanın ne kadar zor ve özveri isteyen bir uğraşı olduğunu farkındayım. Buna dayanarak Haluk Bey'in şahsına saygımı ve vefatından duyduğum üzüntümü paylaşmak istiyorum. Bizlere verdikleri Cennet'te yoldaşı olsun. Allah sevdikleri ile yoldaş etsin. Ailesine de sabırlar diliyorum.
yeni ögrendim cok üzüldüm,kendisiyle sohbet etmisligimiz vardi,cok efendi bir insandi Allah gani gani rahmet eylesin,nur icinde yatsin ailesinin ve sevenlerinin basi sagolsun
Allah rahmet eylesin. Tanışmadığım halde yakın bir dostu kaybetmenin acısını hissediyorum. Paylaşım ve emeklerine sonsuz minnet duygularımla ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Sevgili Haluk ağabeyi kaybettikten sonra doğumgünü mesajlarının bile eski tadı kalmadı zira üyelerin neredeyse tamamının doğumgünü başlığını saat gibi hiç aksatmadan o açardı. Allah gani gani rahmet eylesin..
Ah Haluk abimiz. Öksüz bıraktın bizi ya. baba gibiydin. başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağolsun. böylesine değerli bir insan bir daha karşımıza çıkar mı bilmiyorum. o kadar üzgünüm ki.