ACI KAYBIMIZ! Haluk YÜCESOY'u kaybettik. Taziye Defteri.

siryok

Süper Üye
12 Haz 2009
25
42
Çok çok iyi bir insanı kaybettik. Allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun .... üzülmemek elde değil.

birmehmet

Süper Üye
4 Eki 2009
553
451
Ahh üstat'ım...
Şu bu nedenle forumdan uzaklaşmak zorunda kalmıştım. Okuyamadığım tek mesaj sizinki çıktı uzun süre sonra foruma dönünce...
Rabbim gani gani rahmet eylesin!
Samimi, içten, paylaşımcı ve gün görmüş, yüreği geniş abimizdiniz!
Rabbim günahlarınızı af etsin, rahim sıfatı ile mümin ve muvahhid olarak cennetine kabul ettiklerinden eylesin!

Allah rızası için bi fatihaya davet ediyorum...

Ya Settar,
Ya Ğaffar,
Ya Maliki yevmiddin Allah, O'nu livaul hamd sancağın altına kabul eyle!
AMİN, ya Rahim., ya Muîn.... amin!

Lichtenberg

Aktif Üye
16 Tem 2011
471
1,697
Çok çok büyük, kelimelerle ifade edilemeyek bir kayıp.
Haluk Bey sayesinde, değil elde etmek, bir çoğunun hiç adını bile duymamış olduğum türlü türlü nesiller öncesinden gelme nice çizgi romanını okuma firsatı bulmuştum. Gerçekten bu forumun bel kemiğiydi. Sırf bu forumda degil, başından beri takip ettiğim tüm sanal alemde karşılaştığım karşılık beklentisi olmayan en iyiliksever, en alçak gönüllü paylaşımcısı idi.
En büyük üzüntüm sizinle hiç gercek alemde, yüzyüze görüsüp tanişmiş olamamam.
Tanrı gani gani esirgesin; yakınlarının, sevenlerinin ve tüm çizgi roman camiasının başı sağolsun.
Biraktığı miras, hiç bir zaman unutulmayacak.

zeytinrengi

Aktif Üye
11 Nis 2009
493
1,049
Değerli üstadımız Haluk Yücesoy'un vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.Merhuma Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.Mekanı Cennet olsun.

camozu

Onursal Üye
12 May 2014
181
3,451
Elimdeki çizgiroman arşivine baktığımda ., kendisinin pek çok paylaşımından faydalanmış olduğumu gördüm ... bu paylaşımlara zamanında hakkıyla teşekkür edemediğim için üzüntüm iki kat arttı...beni affetsin ve hakkını helal etsin ..
şahsen tanımadığım temiz yüzlü profosör ağabeyimize Allahtan rahmet ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim .. Toprağı bol olsun

algir

Onursal Üye
10 Ara 2009
936
902
Başımız sağ olsun.Yüce gönüllü büyük üstadımızın mekanı cennet olur inşallah.Allah rahmet eylesin.

ert1569

Çeviri & Balonlama
7 May 2017
624
9,847
ALMANYA
Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Hemşerimdi Tanışmak nasip olmadı.. Ailesine sabırlar dilerim.... Bana adresinide vermişti.. gitmek nasip olmadı...

orgunvaran

Onursal Üye
15 Şub 2016
759
1,562
sizi hiç tanımadım. yüzyüze göreşmedim. Ama çok paylaşımınızdan faydalandım.
gittiğiniz yerde allah mahcubiyet vermesin. huzur içerisinde olun. bizlerde buralarda olduğumuz sürece bıraktıklarınızla avunuruz.
RABBİME EMANET OLUN

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
516
3,789
Kendi camiamızdaki yaprak dökümlerinin en acı olanlarından biri bu olsa gerek. 1999'dan bu yana Lee Falk ile Ali Recan ile başlayan ara ara Gallieno Ferri'ye, Sergio Bonelli'ye ve diğer dostlara ulaşan yaprak dökümü şimdi de Haluk hocamı almış aramızdan.

Manitu'nun çayırlarında Şadi amcayla, Ali abiyle, Ferri amcayla bizlere bakıp gülümsediğini görür gibi oluyorum. Ruhun şad olsun, Allah gani gani rahmet etsin. Başımız sağolsun.

Lami Tiryaki

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,544
1,010
Bursa
Hadi yaa... Daha yeni öğrendim her ne kadar yakinen tanımsam da çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekânı Cennet, günahları af olsun inşallah.

cefem

Yeni Üye
5 Eyl 2009
44
103
Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim

sinoplu

Süper Üye
1 Mar 2017
189
747
Karadeniz
Uzun süredir girememiştim foruma, abimizin paylaşımlarını kontrol etmek üzere bir gireyim dedim, paylaşımları burada kendisi yok :( Allah rahmet eylesin, inşallah gittiği yerde huzurludur..

s.b

Kıdemli Üye
25 Ağu 2009
103
407
Allah(cc) rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabrı cemil versin. Sevenlerinin dostlarının başı sağolsun.

semiheratli

Yeni Üye
11 Nis 2015
13
18
Haluk Bey'i tanıyamadım. Ama Çizgidiyarı'nda uğraşmanın ne kadar zor ve özveri isteyen bir uğraşı olduğunu farkındayım. Buna dayanarak Haluk Bey'in şahsına saygımı ve vefatından duyduğum üzüntümü paylaşmak istiyorum. Bizlere verdikleri Cennet'te yoldaşı olsun. Allah sevdikleri ile yoldaş etsin. Ailesine de sabırlar diliyorum.

yuzbasivolkan

Aktif Üye
31 Ocak 2012
200
614
Başımız sağ olsun arkadaşlar çok üzüldüm bende yeni öğrendim.
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine ve diyarımıza sabırlar diliyorum.Çok acı bir haber...

aykut

Kıdemli Üye
21 Tem 2009
183
166
Almanya
yeni ögrendim cok üzüldüm,kendisiyle sohbet etmisligimiz vardi,cok efendi bir insandi Allah gani gani rahmet eylesin,nur icinde yatsin ailesinin ve sevenlerinin basi sagolsun

Connan

Yeni Üye
17 Kas 2011
52
145
Çizgidiyarı'nda şahsen tanıdığım tek insandı. Sohbeti hoş, çizgiroman sevgisi engin bir büyüğümdü. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.

corner33

Kıdemli Üye
12 Haz 2010
221
52
Allah rahmet eylesin. Tanışmadığım halde yakın bir dostu kaybetmenin acısını hissediyorum. Paylaşım ve emeklerine sonsuz minnet duygularımla ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

eskicizgi

Kıdemli Üye
16 Ağu 2016
205
418
Bursa
Başta ailesi olmak üzere,bütün sevenlerinin başı sağolsun.Allah rahmetiyle muamele etsin.Mekanı cennet,makamı âli olsun inşallah.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,726
36,838
İstanbul
Sevgili Haluk ağabeyi kaybettikten sonra doğumgünü mesajlarının bile eski tadı kalmadı zira üyelerin neredeyse tamamının doğumgünü başlığını saat gibi hiç aksatmadan o açardı. Allah gani gani rahmet eylesin..

denizkaya

Yeni Üye
11 Eyl 2017
4
10
Ah Haluk abimiz. Öksüz bıraktın bizi ya. baba gibiydin. başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağolsun. böylesine değerli bir insan bir daha karşımıza çıkar mı bilmiyorum. o kadar üzgünüm ki.

Milli Kütüphane çalışanları seni özlüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi: