Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapaklar;ışığın, Kelebeği çekişi gibi kendine çekiyor insanı..Birde Türkçe olsaydı tadından yenmezdi..Bizde resimlerine bakarız..Teşekkürler Assad..Ellerine sağlık..
Zagor’un babası Ferri, Sergio Bonelli’nin yarattığı ve kendisinin de büyük katkılarda bulunduğu Mister No karakteri ile gerçekleşecek büyük buluşmayı müjdeledi.
İki kahramanın buluşmasının, Mister No kapağı altında Amazon Ormanları’nda gerçekleşeceğini söyleyen Ferri, hikayenin yazım aşamasında olduğunu belirtti.
Mister No karakterinin yaratılmasında Bonelli’ye katkıda bulunduğunu belirten Ferri, "Şu anda da Zagor’un Amazon’a gittiği bir hikaye üstünde çalışıyorum. Ve bunun içerisinde Zagor, Miister No ile bir bağlantı halinde. Amazon’a gidecek ve karşılaşacaklar" dedi.
Sonrasında bu maceranın peşine düştüm ama maalesef Ferri'nin Zagor Mister No ortak macerasını yazmadığını öğrendim üzüldüm yeryüzü nün
Çoğumuzun çok sevdiği Gallieno Ferri,
2 Nisan 2016 tarihinde hayata gözlerini yumdu...
yazmasınada üzüldüm
ama sonrasında teks55 in
Bir Maxi Zagor macerasında Mister No karakterine benzer bir karakter ile Zagor arasında bir macera gerçekleşir. Bu karakterin adı Rick Rogers'tır.
Bunları yazmasıyla Zagor'un
Zagor Maxi 6 / Göldeki Hapishane - Çizgi Düşler ( Orijinal sayı no: 18)
macerasını öğrendiğime sevindim
mavi turna nın bunları yazmasıyla
Sanırım kastedilen lal kitaptan çıkan 177-178-179. sayılar(orjinal 565-566-567)Hikayede Zagor ve Mister No birebir karşılaşmıyor ama çizilen çoğu kare Ferrinin Mister No için çizdiği kapaklara göndermede bulunuyor.
Zagor'un
Lal Kitap Bonelli Comics Zagor 177 Dağdaki Şehir
Lal Kitap Bonelli Comics Zagor 178 Yeşil Labirent
Lal Kitap Bonelli Comics Zagor 179 Büyük Nehrin Kıyılarında
maceralarını öğrendiğime sevindim
Bu 3 macerayı altan siteye yüklemiş sizde bu 3 macerayı siteye orijinal olarak yüklemişsiniz bende bu vesileyle birçok Zagor'u yoğun emek vererek siteye yüklediğiniz için kısa bir teşekkürler yazmaktansa canı gönülden hüsnüniyetle bu teşekkür mektubumu yazdım saygılar.
Not: Linkler kırılmışlar yenilerseniz çok iyi olur.