Zagor Renkli 452 Şeytan Labirenti (18.11.2024)

cenkkk

Yeni Üye
1 Ocak 2023
37
33
Büyük bir ihtimalle girdiğiniz herhangi bir siteden otomatik indi akıllı telefonlarda oluyor bazen. Bende ve yüklediğim dosyada öyle bir program mevcut değil. Keyifli okumalar dilerim.
Altan ve ihtiyardost un paylaşımlarını da indirdim sorun çıkmadı. Ben bilgi amaçlı dönüş yaptım.tarama sonrası paylaşım yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. İyi günler.

Homeboy

Çeviri & Balonlama
27 Mar 2018
728
14,897
Ankara
Altan ve ihtiyardost un paylaşımlarını da indirdim sorun çıkmadı. Ben bilgi amaçlı dönüş yaptım.tarama sonrası paylaşım yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. İyi günler.
Bilgilendirme için teşekkürler. Telefonlarda olabiliyor bazen gerekli tarama yaptım uyarınızdan sonra windows defender bende bir şey tespit etmedi. Bilginize. Başka tespitiniz olursa yazabilirsiniz. Keyifli okumalar.

cenkkk

Yeni Üye
1 Ocak 2023
37
33
Bilgilendirme için teşekkürler. Telefonlarda olabiliyor bazen gerekli tarama yaptım uyarınızdan sonra windows defender bende bir şey tespit etmedi. Bilginize. Başka tespitiniz olursa yazabilirsiniz. Keyifli okumalar.
Defender ile değilde başka bir program ile deneyin lütfen. Hemen sonrasında Kredi kartımdan ödeme çekilmek istendi. Gerekli müracaatları yaptım, sanal pos takip ediliyor. Siz de dikkat edin..

Homeboy

Çeviri & Balonlama
27 Mar 2018
728
14,897
Ankara
Dediğim konuya bakınız cepte iken siteler girince yönlendiriyor diyor. Dediğiniz program cepte iken oluşan bir durum ben cepten hiçbir şekilde siteler girmem çünkü korumasız ama demeniz üzerine tekrar bakacağım.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,104
37,278
İstanbul
Dediğim konuya bakınız cepte iken siteler girince yönlendiriyor diyor. Dediğiniz program cepte iken oluşan bir durum ben cepten hiçbir şekilde siteler girmem çünkü korumasız ama demeniz üzerine tekrar bakacağım.

Üstadım, bu mesele uzayınca çalışmanızı bir kez daha indirdim. Yine virüs taraması yaptım. Herhangi bir sorun gözükmüyor. @cenkkk arkadaşımıza özgü bir sorun zannedersem. Ona da geçmiş olsun diyelim. Umarım sıkıntısı büyümez.

Bu vesileyle özverili ve kıymetli çalışmalarınız için teşekkür ederim.

Homeboy

Çeviri & Balonlama
27 Mar 2018
728
14,897
Ankara
Üstadım, bu mesele uzayınca çalışmanızı bir kez daha indirdim. Yine virüs taraması yaptım. Herhangi bir sorun gözükmüyor. @cenkkk arkadaşımıza özgü bir sorun zannedersem. Ona da geçmiş olsun diyelim. Umarım sıkıntısı büyümez.

Bu vesileyle özverili ve kıymetli çalışmalarınız için teşekkür ederim.
Bence de öyle. Teşekkürler üstadım. Haklısınız amacım tartışma değil yardımcı olmak. İnşallah sıkıntısı büyümez.. Kimseye zarar görmesin üstadım. İşim yoğundu. Yardımınız için teşekkür ederim.