İlk defa Tay Yayınlarının “Yüzbaşı Volkan Haftalık Mecmua” dergisinde yayımlanmıştır. 9 Temmuz 1976 tarihli 1. sayısında başlayıp, 23 Temmuz 1976 tarihli 3. sayısında son bulmuştur.
Macera alt başlıkları: Maskeler Düşüyor, Hesaplaşma Saati
Derlemesi yapılmıştır.
Yüzbaşı Volkan – Son İmdat Çağrısı (Tay Yayınları)
Ayrıca Tay Yayınlarının "Yüzbaşı Volkan" Albümünün 1. sayısında yer almıştır.
Maceranın çocuklar için düzenlemesi “Tercüman Çocuk Dergisi”nde “Hava Korsanları” adıyla yayımlanmıştır. Macera 9 Şubat 1979 tarihli 6. sayısı ile 16 Mart 1979 tarihli 11. sayısı arasında yer almıştır. Derlemesi yapılmıştır.
Yüzbaşı Volkan – Hava Korsanları (Tercüman Çocuk Dergisi) (gandor08)
Yüzbaşı Volkan – Hava Korsanları (Tercüman Çocuk Dergisi) (reader20)
Daha sonra Alfa Yayınları haftalık “Yüzbaşı Volkan” dergilerinin 15 Ağustos 1980 tarihli 21. sayısı ile 29 Ağustos 1980 tarihli 23. sayısı aralarında yayımlanmıştır.
Yine Alfa Yayınlarının 15 günde bir yayımlanan “Tam Maceralı Özel Dizi”nin 4. sayısında yayımlanmıştır.
Macera, Demirbaş Yayıncılık tarafından çıkarılan “Binbaşı Volkan” dergilerinin 2. sayısında yer almıştır.
Macera "Merlin Yayınları"nın 2. cildinde de yer almıştır.
Macerayı ulaşabildiğim tüm yayınlarını gözden geçirerek derlemeye çalıştım. Macera 76 sayfadan oluşmaktadır. Beğenilerinize sunuyorum…
Keyifli okumalar!..
Derlemesi yapılmıştır.
Yüzbaşı Volkan – Son İmdat Çağrısı (Tay Yayınları)
Ayrıca Tay Yayınlarının "Yüzbaşı Volkan" Albümünün 1. sayısında yer almıştır.
Maceranın çocuklar için düzenlemesi “Tercüman Çocuk Dergisi”nde “Hava Korsanları” adıyla yayımlanmıştır. Macera 9 Şubat 1979 tarihli 6. sayısı ile 16 Mart 1979 tarihli 11. sayısı arasında yer almıştır. Derlemesi yapılmıştır.
Yüzbaşı Volkan – Hava Korsanları (Tercüman Çocuk Dergisi) (gandor08)
Yüzbaşı Volkan – Hava Korsanları (Tercüman Çocuk Dergisi) (reader20)
Daha sonra Alfa Yayınları haftalık “Yüzbaşı Volkan” dergilerinin 15 Ağustos 1980 tarihli 21. sayısı ile 29 Ağustos 1980 tarihli 23. sayısı aralarında yayımlanmıştır.
Yine Alfa Yayınlarının 15 günde bir yayımlanan “Tam Maceralı Özel Dizi”nin 4. sayısında yayımlanmıştır.
Macera, Demirbaş Yayıncılık tarafından çıkarılan “Binbaşı Volkan” dergilerinin 2. sayısında yer almıştır.
Macera "Merlin Yayınları"nın 2. cildinde de yer almıştır.
Macerayı ulaşabildiğim tüm yayınlarını gözden geçirerek derlemeye çalıştım. Macera 76 sayfadan oluşmaktadır. Beğenilerinize sunuyorum…

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Keyifli okumalar!..
Moderatör tarafında düzenlendi: