Yürüyen Ölüler İstek

savage81

Yeni Üye
16 Eyl 2011
22
0
arkadaşlar verdiğiniz sitelerden gördüğüm kadarıyla bu yayınların çıkış tarihi 2 yıl öncesine ait dolayısıyla eğer elinizde mevcutsa bu seriyi sitede yayınlayabilirmisiniz ..Teşekkürler.

Yürüyen Ölüler 1 : Günler Sonra
Robert Kirkman, Tony Moore
Marmara Çizgi
» Çizgi Roman
Temmuz 2009, 140 sayfa, ISBN: 9789756129135

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
1 : Benim elimde ilk 3 cilt var diğer 4 cilt - artık 4. çıkarsa - haftaya alacağım . Okurum . Tarayıcıdan adam gibi taramayı öğrenirsem yaparım. Ama şöyle bir şey var ben sayı sayı haftalık yayınlarım kendimi de yayınevi ilan ederim :D

savage81

Yeni Üye
16 Eyl 2011
22
0
1 : Benim elimde ilk 3 cilt var diğer 4 cilt - artık 4. çıkarsa - haftaya alacağım . Okurum . Tarayıcıdan adam gibi taramayı öğrenirsem yaparım. Ama şöyle bir şey var ben sayı sayı haftalık yayınlarım kendimi de yayınevi ilan ederim :D

4.cilt çıkmış bugün gördüm ,hatta seriyeye başlayayım ,alıp okuyayım dedim ama sadece 1 ve 4 vardı diğer serileri bulamadım..ayrıca renkli çizgi romanlara alışınca siyah-beyaz dönmek iyi olmuyor :D free olur ama :p eklenirse güzel olur...;)

savage81

Yeni Üye
16 Eyl 2011
22
0

Eklenirse güzel olur sahiden :))

savage81

Yeni Üye
16 Eyl 2011
22
0
Bu Yürüyen Ölüler 1 : Günler Sonra ve serinin devamı ile ilgili herhangi bir çalışma yokmu :D

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
419
Yeditepe İstanbul
Bence W.D şu ara yayınlanmamalı .Walking dead 2.sezon'u ile tekrar gündemde olan çok güzel ve sürükleyici bir dizi. Diziyi izleyen aaa bunun çizgi romanıda varmış demekde. Yayıncı kuruluş bu seriden hala ekmek yemekde ve bizim bunu baltalamaya hakkımız yok gibi.

Tabiki takdir forum yöneticilerindedir. Ben sadece gönlümden geçeni söyledim.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Bence W.D şu ara yayınlanmamalı .Walking dead 2.sezon'u ile tekrar gündemde olan çok güzel ve sürükleyici bir dizi. Diziyi izleyen aaa bunun çizgi romanıda varmış demekde. Yayıncı kuruluş bu seriden hala ekmek yemekde ve bizim bunu baltalamaya hakkımız yok gibi.

Tamamen katılıyorum.Yayınevini desteklersek böyle serilerin devamı gelir.