Yürüyen Ölüler İstek

srv5

Yeni Üye
8 Ağu 2010
2
0
Çoğu kişinin bildiği gibi, CNBC-E ' de yayınlanacak olan "The Walking Dead" adlı dizinin reklamı yayınlanmaya başladı. Bende merak edip dizinin 6 bölümünü izledim( zaten ilk sezon 6 bölümmüş :( ). Sonra bu dizinin çizgiromanı olduğunu öğrendim ve Antalya' da aradım fakat bulamadım. İnternetten alamam çünkü kredi kartım yok ve ailem izin vermiyor.

Bu çizgiromanı okumak istiyorum.

076023edc9187cf1ac1f1163470e479a_1.jpg

3e15cc11f979ed25912dff5b0669f2cd_1.jpg

442cde81694ca09a626eeddefd1b74ca_1.jpg

a19acd7d2689207f9047f8cb01357370_1.jpg

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
278
Antalya
Kardeşim Antalyada çizgi roman hakkında birşey bulmak imkansız gibi bende Antalyadayım bu konuda Antalyadan çok çekiyoruz :(

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
internetten banka havalesi ile de alışveriş yapabilirsiniz... bunun için baya güvenli siteler... kredi kartıyla alışverişten daha güvenli olur... :)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
28,984
İzmir
Eser piyasa olduğundan şimdilik forumuzda yer veremiyoruz.
Güncel çizgi romanlar için bir yıllık bir süremiz var. Yayın tarihinden itibaren bir yılı doldurduğunda burada görebilirsiniz.

aliii12

Yeni Üye
31 Ocak 2011
1
0
Bende Bu Çizgi Romanları Arıyorum Varsa Lütfen Burda Paylaşın Özelden Mesaj Atmazsanız Sevinirim

designer73

Kıdemli Üye
13 Eyl 2009
120
63
almak isteyen arkadaşlar ilknokta.com a baksınlar. bu aralar çok güzel indirimler var ve yurtiçi kargo ile teslimde nakit şeklinde gönderebiliyorlar.

designer73

Kıdemli Üye
13 Eyl 2009
120
63
arkadaşlar www.ikmalistasyonu.com sitesinde yürüyen ölüler çizgi romanları 8.50 tl'den satışa sunulmuş. okumak isteyen arkadaşlar için çok güzel bir fırsat diye düşündüm, paylaşayım dedim.

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
Bende Gerekli Şeyler.com da bakıyordum bunu görünce şaşırdım zamanında çevirdiğim sonra diğer denemelerim gibi vasat olunca vazgeçtiğim romanı hatırladım.Ben de arıyorum bunu yayınlanalı 1 yıl oldu mu bakar mısınız

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
kitap 15 lira zaten büyük ihtimalle 10-8 lira civarına satın alabilirsiniz netten ayrıca verdiğiniz paranın her kuruşuna fazlasıyla değer he bide dizisi kitabın yanında halt yemiş :D

hclskn17

Yeni Üye
5 Eyl 2011
28
3
Yürüyen Ölüler

Arkadaşlar bu çizgi roman ile ilgili herhangi bir konu gözüme çarpmadı Türkiye'de ilk 6 sayısı çıktı.Ben okudum ve gayet başarılı buldum.ABD'de uzun zamandır devam eden bir seri.Aranızda bu seri ile ilgili mutlaka birşeyler söylemek isteyenler çıkacaktır ;)

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Lütfen siteye ekleyin.

Daha önce telif hakkı diye bir şey duydun mu?Öyle kolay olmuyor her çıkan yayını siteye eklemek. Ayrıca kitabın sıfır halini 10 liradan rahatlıkla bulabilirsin.

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
gerçekten walking dead serisi marmaradan pahalıya çıkımıyor. kitaplara internetten etiket fiyatından ucuza ulaşmak mümkün..

hclskn17

Yeni Üye
5 Eyl 2011
28
3
ben serinin bütün sayılarını aldım her biri 15 TL den satılıyor.tabi internetten alınca daha ucuza olur.

apollo1967

Yeni Üye
26 Eyl 2009
79
15
The walking Dead , bu turden hoslananlar icin , son zamanlarda okudugum en iyi cizgi roman. Su ana kadar 88 sayi yayinlandi ve bir sure daha devam edecek gibi gozukuyor. Turkiyede yayinlanan ciltler anladigim kadari ile 6 fasikul bir arada. Eser bu kadar tutulunca hemen 6 bolumluk bir deneme sezonunu filme aldilar. Ben AMC de seyrettim ve rating rekorlari kirdigi icin , Ekim 2011 de baslayacak 13 bolumluk devaminida cektiler. ben ilk 6 bolumu seyrettim ve cok begendim. Ozellikle Resident Evil/28 Days after serilerini seyredip begendiyseniz , bunuda begeneceginizi dusunuyorum. Kesinlikle hem kitap hemde dizi kolleksiyonluk. Bu arada dizinin bir guzel tarafi ,kitaba cok bagli kalmamis olmalari ki bir cok surprizlerle ve orijinal eserde olmayan tiplerle karsi karsiya kaliyorsunuz. Seyredin ve kendi kararinizi verin derim

Saygilarimla

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Dizisini bende izledim ama kitabın yanında çok yavan geldi bana.

ben serinin bütün sayılarını aldım her biri 15 TL den satılıyor.tabi internetten alınca daha ucuza olur.

Bende İzmit'te 10 liradan aldım sıfırını.

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
dizisi bir zombi dizisi olarak çok iyiydi ama çr'leri işin içine katıp yorumlarsak çok eksik kalmış bencede...

apollo1967

Yeni Üye
26 Eyl 2009
79
15
Dizinin yonetmeni Frank Darabont , bilmiyorum bu isim size bir sey soyluyor mu ? Az ama oz is cikaran birisi . Yonettigi bir kac filmden biri "The Shawshank Redemption " "The Green Mile" ve "The Mist" ucude benim favori yazarim Stephen King uyarlamasi. Eger bu filmleri seyretmisseniz , bu abi cekmisse seyredilir diyeceginizden eminim. Ama farkli zevkleri ve dusunceleri olanlarada saygilar. Adamin ozelligi ,bir kac tane favori oyuncusu var onlardan hic vazgecmiyor. Saydigim tum filmlerde o oyunculara rol verdigini bilenler hatirlayacak. AMC , filmin yapimcisi televizyon sirketi, 5.3 milyon seyirciyle ilk bolum izlenme rekoru kirmis , yine birinci sezonun son bolumunde toplam 6 milyon izleyici ve 4 milyonu 18-49 yas grubu ile bu yas grubunda en cok izlenen sezon finali rekorunu kirmis. En cok hosuma giden tarafi , muhtesem makyaj ve efektler.Genelde , televizyon seyretmem (araya konan reklamlar yuzunden falan) bilgisayar ve dvdden film izlemeyi severim , ama butun seriyi okuduktan sonra bu filmi izlemek sart olmustu benim icin ve su anda ikinci sezonun baslayacagi ekim ortalarini bekliyorum.
Tabii diziyi cok begenmemdeki bir diger faktorde ben diziyi orijinal dilinde seyrettim , bunun da bir parca etkisi olabilir. Bu arada kitap cok daha iyiydi diyenlere bir sey diyemeyecegim , kitap kesinlikle muhtesem ve dizi bu sebebden cekildi tabii ki ama kisaca kanaatim ,dizide kitaba yakisti ve genelde cok basarili bulundugu icinde devami geliyor , buyuk ihtimalle sinemasini da yapacaklar.

Saygilarimla

hclskn17

Yeni Üye
5 Eyl 2011
28
3
apollo1967 çizgi romanının 88 sayısı çıktı dedin anladığım kadarıyla da sen bu serinin bütün sayılarını okudun Türkiye'de sadece 6 sayısı çıktıda sen çevirisi yapılmadan ingilizce olarak mı okudun birde nerden buldun diğer sayılarını merak ettim :)

J

jack

image comic den çıkmış son yılardaki en iyi serilerden biridir.özelikle benim çok beyendiğim robert kirkman gibi çizgi roman dünyasında feyz alıncak bir yazarın ürünüdür aynı zamanda invincible marvel zombies ultimate x men gibi bir çok esere imzasını atmıştır.ülkemizde yayınlanan 6 cildi de aldım ama yayın periyodu reziliktir ve beni isyan etirmiştir 6.cilt çıkalı 3 aydan fazla olmuştur herhalde hala 7 bekliyoruz . şu an 15 cildi çıkmak uzeridir us de her bir çilt 6 sayıdan oluşur..6 dan 14 de kadar bütün çilterleri okudum orjinal olarak yetmedi gittim( 14.cilt 79 84 arsıydı)84 den sonra 88 e kadar tek sayılık periyodlarda devam ettim en son 88 çıktı zaten.takip edenlere allah sabır versin .
dizisiyi beyendim zaten bence kendileride beklemiyolarda dizinin bu kadar tutucağanı yoksa 6 bolum çekmezlerdi ama dizi kitaba göre çok sığ kitab çok daha zengin..

savok

Admin
30 Eki 2009
20,013
85,024
Kasımpaşa
Sırf çizgi roman olduğu için ilgilendiğim
aslında fazla ilgimi çekmeyen bir seri..
Ancak yapılan tartışma ve yorumlara bayıldım..
Keşke çizgi romanın her alanına bu tür yorumlarla katılınsa..
Hepinize teşekkürler..

apollo1967

Yeni Üye
26 Eyl 2009
79
15
hclskn17 ben Kanadadan yaziyorum, o bakimdan Turkiyede ne olup bittigini ancak sizlerden ve internetten takip edebiliyorum. Ama dedigin dogru bunlarin tamamini Ingilizce orijinallerinden okuma sansim oldu . Genel kaynak , buradaki halk kutuphanesi diyebilirim arti internetten indirme imkanini soylemeye gerek yok sanirim. Adamlar butun populer serileri getiriyor. Ingilizcesi yeterli olan ve internetten indirip okumak isteyenler icin diyebilecegim , daha once burada linkler verilmisti , silindi ise sadece google da arama yapin tonlarca download linki goreceksiniz. Yine sorun yasarsaniz bana ya da ilgili gordugunuz bir arkadasa iletin yardimci olunur. Ingilizce okumak istemeyenler icinse beklemekten baska care yok diye dusunuyorum. Su anda burada da sizin baskilara gore 14 kitap mevcut. Adamlar ayda topu topu 20 kusur sayfa urettikleri icin aslinda duzenli bir baskiyla kisa surede butun serilere sahip olunabilirdi , tabii yayincinin politikasi.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
ülkemizde yayınlanan 6 cildi de aldım ama yayın periyodu reziliktir ve beni isyan etirmiştir 6.cilt çıkalı 3 aydan fazla olmuştur herhalde hala 7 bekliyoruz .

Marmara Çizgi adımlarını sağlam atıyor.Sonuç ta bu işte iflas etme ihtimaliniz çok yüksek. Bu yüzden yayınevine laf edemeyiz.

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
Bencede ben İngilizce çok iyi olmasada bildiğimden 2.ciltten sonrasını buradan indirdim.Marmara Çizgi çok iyi yayınlar çıkartıyor ve adımlarını sağlam atıyor.İlerde Türkiye'nin en iyi yayın evi bile olur.Dizisi zombi filmleri sevenle için çok iyi.Benim gibi mesela .İnternette indirimdeyken 8 liralık görmüştüm ama 3.cilt yoktu :(

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,295
54,612
TAM 35
Gerçekten Savok'a katılmamak mümkün değil.Yaptığınız yorumlar bilgilendirici ve zevkle okundu tarafımdan.Bir Fumettici olarak sonsuz teşekkürler.

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
marmara çizgi adımlarını sağlam atıyor, işleride sağlam oluyor evet ama bari çıkıp çımayacağını bileydik.. :) internet siteleri de güncel değil ve ben kaldı gözüyle bakıyorum walking dead'e... çünkü normalde 2 ayda bir yayınlıyorlardı en kötü... şimdi ses seda yok hiç... :(

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
marmara çizgi adımlarını sağlam atıyor, işleride sağlam oluyor evet ama bari çıkıp çımayacağını bileydik.. internet siteleri de güncel değil ve ben kaldı gözüyle bakıyorum walking dead'e... çünkü normalde 2 ayda bir yayınlıyorlardı en kötü... şimdi ses seda yok hiç...

Marmara Çizgi'nin yayın programını öğrenmek lazım.

hclskn17

Yeni Üye
5 Eyl 2011
28
3
arkadaşlar ben Marmara Çizgi'ye bir mail gönderdim cevap geldiği takdirde size bilgi vereceğim

J

jack

ben burda yayın periyotları reziliktir dedim 6 kitabıda almış birisi olarak bilinçli bir tüketici olarak eleştiride bulunmak en büyük hakkım zaten 6 tan sonrada almadım..sağlam adım atması veya iflas edip etmemesi beni ilgilendirmez aynı riskleri düzenli çizgi roman çıkaran yayınevleride alıyor..aynı şekilde bone adlı çizgi roman da onunda 2 kitabıda aldım 3 ay oldu ses seda yok toplamda bone 9 kitaptır herhalde bu periyotlarla beş altı sene içinde kitabı tamamlar.gittim bone one volume editionunu aldım 9 kitabın tek bir cilde toplanmış hali en azından bu şekilde tek kitap halinde çıkarsalardı..bakın bugün us de walking dead tekrar haftalık olarak basılıyor kaçırmış olanlar veya birkerede alacak parası olmayanlara heyecanlarını kaybetmesin aylık basılmış olanlar haftalık olarak tekrar basılıyor yani istedikten sonra demokraside çareler tükenmez.Birde merak ettiğim yayın evini savunan arkadaşlar beklemekten acı çekmekten zevk mi alıyor anlamadım ben burda olamsını istediklerim olsa herkes için iyi olmazmı çizgi roman okumak daha keyifli hale gelmezmi.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
ben burda yayın periyotları reziliktir dedim 6 kitabıda almış birisi olarak bilinçli bir tüketici olarak eleştiride bulunmak en büyük hakkım zaten 6 tan sonrada almadım..sağlam adım atması veya iflas edip etmemesi beni ilgilendirmez aynı riskleri düzenli çizgi roman çıkaran yayınevleride alıyor..aynı şekilde bone adlı çizgi roman da onunda 2 kitabıda aldım 3 ay oldu ses seda yok toplamda bone 9 kitaptır herhalde bu periyotlarla beş altı sene içinde kitabı tamamlar.gittim bone one volume editionunu aldım 9 kitabın tek bir cilde toplanmış hali en azından bu şekilde tek kitap halinde çıkarsalardı..bakın bugün us de walking dead tekrar haftalık olarak basılıyor kaçırmış olanlar veya birkerede alacak parası olmayanlara heyecanlarını kaybetmesin aylık basılmış olanlar haftalık olarak tekrar basılıyor yani istedikten sonra demokraside çareler tükenmez.Birde merak ettiğim yayın evini savunan arkadaşlar beklemekten acı çekmekten zevk mi alıyor anlamadım ben burda olamsını istediklerim olsa herkes için iyi olmazmı çizgi roman okumak daha keyifli hale gelmezmi.

Dostum ben sana yayınevini savunuyorum demedim.Neden bu kadar kızdığını da anlamadım. Kitabın periyodu zaten üç ay. Kaldı ki 88 sayının hepsinin bu ülkede yayınlancağını beklemek biraz aptalca. Marmara Çizgi zaten uygun bir fiyata işi gittiği yere kadar devam ettiriyor. Ama illa her ay okucam diyorsun yabancı olarak al/indir oku.

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
her hafta 1 sayı yayınlayacaklarına 2 ayda 6 sayılık 1 cilt yayınlamalarını tercih ederim yeterki yayınlanacağını bilelim ve yayın periyodu uzamasın... okuyacak çok şey var senede 1 çıkması yada hiç çıkmamasından iyidir 2 ayda bir kesin çıkacağını bilmek...

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
Kaldı ki 88 sayının hepsinin bu ülkede yayınlancağını beklemek biraz aptalca.

ben biraz aptallık etmişim sanırım... :D marmara çizgiye bu konuda güveniyorum aslında... :D tabii işleri ters gitmezse... hoz'da çorak toprakları çıkardığında sevinmiştim ama o kursağımızda kaldı :(

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Marmara Çizgi'ye bende güveniyorum ama bu şartlarda bunu beklemek gerçekten aptallık olur. İnşallah Marmara Çizgi beni yanıltır ama yinede hepsinin yayınlancağını sanmıyorum.

hclskn17

Yeni Üye
5 Eyl 2011
28
3
dediğim gibi arkadaşlar ben bilgi almak için bir mail gönderdim bakalım bir cevap gelecek mi gelirse sizi bilgilendireceğim

hclskn17

Yeni Üye
5 Eyl 2011
28
3
arkadaslar Marmara Çizgi'den gönderdiğim maile cevap geldi. 7.kitap matbaaya girmiş.10 gün içerisinde bir aksilik olmazsa çıkacakmış.2-3 ayda bir cilt yayınlayarak seriyi yakalamaya çalışıyorlarmış.son durum böyle...