scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,210
- 75,910
Walt Disney's Comics Stories Penny Pincher 1-4
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(dosya.tc)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Mediafire)Tarama bana ait değil. Bir şekilde netten bulduğum bir dergi. Henüz arşive bile almamışım, "rastgele indirilenler deposu" gibi bir klasörde benzerlerinin yanında duruyordu. Bu klasörde bir süre duran dosyaları sonradan bir elemeye tabi tutuyorum. İçerik ve biçim olarak kalitesini beğenmediklerimi bir süre sonra siliyorum. Kalitesi çok iyiyse zaten bekletmeden arşive alırım. Arşive aldıklarımın dosya adlarını değiştirir, uygun bir kategoriye koyarım. Bu geçici klasördeki dergilerden bazılarına sonradan baktığımda kanım ısınır ve okuyup arşive aktarırım. Bir kısmı da silinir. Bu dergi hakkında kararsız kalmışım demek ki. Üstümde kalmasın hemen sunayım dedim. Belki değerini bilen biri çıkar. Bunun adını sadece uploadda sorun olmaması için kısalttım. Rar arşivinin içindeki adlandırmalar orijinalindeki gibidir. Umarım birilerinin işine yarar. En son kapak sayfasında download linkini de vermişler.
Başlıktaki "Penny Pincher" deyimi "cimri" anlamına geliyor. İç kapakta açıklandığı üzere "Gladstone" firmasının çıkardığı bu seride reklam vb gibi sayfalara çok az yer verilmiş, sayfaların neredeyse tamamı resimli romana ayrılmış. "Varyemez Amca"ya (Uncle Scrooge) gönderme yapılarak bunun okuyucu için bir tasarruf olduğu ima edilmiş. Seri 1997 yılına ait. Açıklamalara göre buradaki dergi dört sayıdan oluşuyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: