Türk Filmleri: 1987 YILI (Sel-T)
Selamsız Bandosu
Yön: Nesli Çölgeçen
Oy: Şener Şen, Ali Uyandıran, Üstün Asutay, Uğur Yücel, Güzin Çorağan, Can Kolukısa, Bican Günalan, Cengiz Tünay, Celal Perk, Tuncay Akça, Işık Aras, Tayfun Çorağan, Bahadır Güvenkan, Ahmet Açan, Faruk Savun, Ayla Aslancan, Bedii Özerginli, Ömer Lütfü Gökçen, Serap Çölgeçen, Filiz Küçüktepe, Ahmet Pınar, Selamsız Bandosu: Şeref Dikduran, Ahmet Bilgetekin, Güven Uluercan, Mehmet Gül, Emin Efe, Hüseyin Dülger, Nuri Cengiz, Hüseyin Aşar, Mustafa Bağırgan, Ahmet Bakır
Sen Ağlama
Yön: Orhan Elmas
Oy: Cüneyt Arkın, Necla Nazır, Umut Ulaş, İsmet Özhan, Hüseyin Peyda, Turgut Özatay, Agah Hün, Baki Tamer, İhsan Baysal, Necati Er
Sen Benimsin
Yön: Cevat Okçugil
Oy: İpek Pınar, Alp Doğan, Arzu Erça, Ali Ekdal, Sibel Gökçe
Sen De Yüreğinde Sevgiye Yer Aç
Yön: Şerif Gören
Oy: Kadir İnanır, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar, Aytaç Öztuna, Serra Yılmaz, Savaş Akova, Mehmet Gülcü, Ali Selman, Cafer Çoban, Hasan Gülcan, Ayhan Özen, Yakup Can, Melek Yıldırım, Ebru Çoban, Hasan Subaşı, İbrahim Özen, Hasan Özen, Ali Sırcan, Hasan Sırcan, Mustafa Başak, Remzi Bayrak, Mustafa Güzel, Mustafa Çoban, Şaban Balcı, Michel Farrere, Ali İhsan Aral, Kazım Aral, Süleyman Subaşı, Yılmaz Karagöz, Mehmet Yediaylık
Sen Ve Ben
Yön: Mehmet Aydın
Oy: Serpil Çakmaklı, Tolga Savacı, Süha Baydar, Saadet Gürses, Seval Ayral
Seni Seviyorum
Yön: Orhan Elmas
Oy: Yaşar Alptekin, Melike Zobu, Peri Han, Ali Şen, Nazlı Birand, Birgül Şen, Ekrem Dümer, Ferda Ferdağ, Tunç Parscan, Baki Tamer, Nuri Tuğ, Kamil Sesli, Hakkı Kıvanç, Barış Dikişçi, Çetin Başaran, Zeynep Erman
Seni Sevmekten Korkuyorum
Yön: Kamil Öztürk
Oy: Kamil Öztürk, Sophie Dalezio, Nathalie Benedetti, Phoebe Greenberg
Serbest Kürsü Hüsnü "Cici Kızlar"
Yön: Cavit Yürüklü
Oy: Şemsi İnkaya, Fulden Uras, Nazan Ayas, Gökçe Gürsoy, Rafet Kalkan
Sevdam Benim
Yön: Cüneyt Arkın
Oy: Cüneyt Arkın, Sibel Savaş, Aykut Düz, Cüneyt Tari, Aydın Haberdar, Kadir Kök, Kemal İskender
Sevdiğimi Biliyorsun
Yön: Alev Akakar
Oy: Kamuran Akkor, Ünsal Emre, Nur İncegül, Renan Fosforoğlu, Nükhet Egeli
Sevdikten Sonra
Yön: Hasan Karcı
Oy: Taşkın Sabah, Yılmaz Köksal, Bilgen Gökçen, Tugay Toksöz, Baki Tamer, Muazzez Kurdoğlu, Hakkı Kıvanç, İnci Atılgan, Kudret Karadağ, Figen Tamer, Nevin Buket, İbrahim Kurt
Sevdim Seni
Yön: Gökhan Güney
Oy: Gökhan Güney, Arzu Aydın, Tufan Bahadır, Süleyman Turan, Mustafa Topaloğlu, Hüseyin Kutman, Seyfettin Karadayı, Coşkun Göğen
Severek Öldüler
Yön: Yücel Uçanoğlu
Oy: Fikret Hakan, Bahar Öztan, Tufan Bahadır, Eda Akyüz, İsmail Hakkı Şen, Diler Saraç
Sevgi Dünyası
Yön: Feridun Kete
Oy: Perihan Savaş, Adile Naşit, Mehmet Aslantuğ, Ali Şen, Belkıs Dilligil, Peyker Naşit, Ali Demirel, Necla Özden
Sevgi Ormanı
Yön: Yener Çakmak
Oy: Erdinç Oran, Selim Canpolat, Aydeniz Karaer, Elif Sumru Göker, Senem Göker, Tamer Dursun, Sema Göker, Levent Oran
Sevgili Bebeklerim
Yön: Oksal Pekmezoğlu
Oy: Ahmet Gülhan, Necla Nazır, Pembe Mutlu, Efgan Efekan, Gülümser Gülhan, Serra Yılmaz, Özdemir Han, Bilge Zobu, Ahmet Hoşsöyler, İsmail Cavcı, Cemal Arsuner, Celal Yassıtaş, Erol Taş, Melih Çardak
Liste aşağıda devam ediyor..