The Corsairs of Alcibiades (01 - 04) (İngilizce)

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,333
7,932
Eric Liberge, eserlerini diyarımızdan tanıdığım ve giderek artan beğeniyle izlediğim bir çizgi roman sanatçısı. Geçen yıl Sn. @Osidi 'nin , '' Sinema '' konulu yayınları yüklediği çizgi romanlardan biri ünlü yönetmen Fritz Lang ile ilgili olmuştu. Metropolis filminin unutulmaz yönetmenini konu edinen çizgi roman, bu konusu nedeniyle ilgimi çekmişti. Ama, kitabın kapak çizimi başta olmak üzere iç sayfadaki çizimler, sanatçısının çok usta bir çizer olduğunu kanıtlıyordu adeta. Diyarımızda farklı Liberge eserleri yayınlandı. Ama, Sn. @gandor08 ile Sn. @balkan 'ın değişik tarihlerde paylaştığı, sanatçının '' Mr. Ash Tuesday '' inin yeri bende ayrıcalıklı oldu. ( 0. cilt Sn. @Osidi tarafından diyarımızda yayınlandı. )

Liberge imzalı yukarıdaki kitaplarda, bu kez, 19. yy.'da İngiltere'deyiz. Filippi'nin etkili senaryosu Liberge çizimleriyle daha bir anlam kazanmış. Sualtı , buzlu kutup ortamı gibi farklı ortamlarla birlikte görülen gemi görüntüleri, diyarımızdaki gemi çizimleri meraklılarını oldukça tatmin edecektir, diye düşünüyorum. Çizimlerde yine detaylı araştırma ve titiz işçilik kendisini gösteriyor. Yani, farklı bir '' korsan '' macerası.

Teşekkürler Sn. @balkan

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,862
40,942

Bu seri 5 sayı olarak SenSei çevirisi ve Ekenciz balonlaması ile Türkçe olarak paylaşılmıştı. Emeği geçen tüm dostlara teşekkürler.​

Les Corsaires D'Alcibiade 01 (of 05)

Les Corsaires D'Alcibiade 02 (of 05)

Les Corsaires D'Alcibiade 03 (of 05)

Les Corsaires D'Alcibiade 04 (of 05)

Les Corsaires D'Alcibiade 05 (of 05)

Sözde daha önce paylaşılıp, paylaşılmadığını devamlı kontrol ediyorum. Ve çok sık hata yapıyorum.

Üstatlar @ekenciz ve @SenSei 'den özür dilerim,

Uyarınız ve Türkçesini paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,079
21,436
Kamlançu
Sözde daha önce paylaşılıp, paylaşılmadığını devamlı kontrol ediyorum. Ve çok sık hata yapıyorum.

Üstatlar @ekenciz ve @SenSei 'den özür dilerim,

Uyarınız ve Türkçesini paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Estağfirullah. Paylaşıldığı dönemde "Alkibades Korsanları" ismiyle paylaşılmıştı, sonra ismi değiştirilmiş, ben de kullanıcı adından arayıp ulaştım konuya zaten :)
Bu vesile ile tüm paylaşımcı arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...