The Boys (Çocuklar) 18+

GandalfTheGrey

Yeni Üye
28 Şub 2024
2
4
Merhaba, emeğinize ve çevirinize sağlık.
İndirme linkleri olmadığı için sormak istiyorum türkçe basılmaya başlandığı için telif yiyip kalkma durumu olabilir mi acaba?
 

smoker

Yeni Üye
29 Şub 2024
28
260
Merhaba, emeğinize ve çevirinize sağlık.
İndirme linkleri olmadığı için sormak istiyorum türkçe basılmaya başlandığı için telif yiyip kalkma durumu olabilir mi acaba?
Hayır. Sitemizin hostu yurtdışında, o yüzden Türkiye yasaları kapsamında işlem yapma zorunluluğu yok. Bir ihtimal öyle bir şey olursa da, indirme linklerini paylaşırım.
 
  • Like
Tepkiler: CZN

SlmBenTuna

Yeni Üye
10 Eyl 2024
1
1
Hocam
gallery-1510183188-the-boys.jpg


Dünyada insanlardan farklı olan ve Süperler olarak bilinen bir ırk daha vardır. Süperlerin geneli insana benzese de, içlerinde yaratık gibi olanlar da mevcuttur. Dünya üzerinde bulunan 200.000 civarındaki süperin büyük kısmı kendi halinde takılmakta, bazılarıysa süper kahraman takımları oluşturmuş halde hayatına devam etmektedir. Süper kahraman olgusu bir para kapısına dönüşmüş durumdadır, bu süper kahramanlar aslında kötülerle falan savaşmamakta, sadece yan gelip yatmaktadırlar. İnsanlardan daha güçlü oldukları için de her türlü sapkınlığı yapmayı kendilerinde hak görmektedirler. CIA, süperlerin kontrol altında tutulması için Greg Mallory önderliğinde Butcher, Fransız, Ana Sütü ve Kadın kod adlarına sahip olan ve normal insana benzemelerine rağmen süperlerden çok daha güçlü olan Çocuklar (The Boys) adında beş kişilik bir ekip kurar. Gözetim altında tutulan süperlerden biri olan Lambayakan bir gün Mallory'nin torunlarını öldürünce, ekip dağılır. Aradan birkaç yıl geçtikten sonra eski ekipte olan Butcher takımı yeniden toplar. Mallory geri dönmeyeceği için onun yerine yakın zamanda sevgilisi bir süper tarafından öldürülen Hughie Campbell'ı ekibe dahil eder. Yeniden kurulan Çocuklar'ın şimdiki amacı süperleri kontrol altında tutmak değil, tamamen yok etmektir. Ekip bunu yaparken en vahşi yöntemlere başvurmaktan da geri kalmayacaktır.



Serinin çevirisine şu anda aktif şekilde devam ediyorum. Çizgi romanın yeni bölümleri yayınlandığında bu konudan paylaşacağım. Ana çizgi romanın 30. ve 31. sayıları arasında geçen bir olayı anlatan altı bölümlük bir mini seri Kahramangazm'ı da çevirdim, 30. bölümden sonra o altı bölümü paylaşacağım, ardından 31. bölümden ana seri devam edecek. Çizgi romanı çevirmeye başladığımda çeviriyi orijinal isimlerle yapmıştım, fakat diziye uygun olacak şekilde Türkçeleştirmeye karar verdim. Yakın zamanda geriye dönük olarak da düzenlemeleri yapacağım.

Önemli Not: Seri aşırı derecede küfür, kan, vahşet ve cinsellik içermektedir. Bu tür içeriklere hassas olan okurlara seriyi önermem. Merak edenler dizisini izleyebilirler, dizisi de çizgi roman gibi aşırı grafik içerik barındırıyor, ancak çizgi romana göre daha yumuşak tonlarda.
Hocam 37de kaldık daha devamı ne zaman gelecek bilgi verir misin ya
 
Üst