Tex 753 BIS Kit Carson'ın İzinde

teks55

Çeviri & Balonlama
5 Ara 2016
2,591
8,546
Öncelikle çok çok geçmiş olsun @daltas üstadım. Allah sağlık, sıhhat, bolca afiyet versin.
Adeta bir arı gibi çalışarak, tek başına bir yayınevi gibi hem karşılık beklemeden hem de roket hızıyla onca zahmet ve uğraş verdiğini kimse göz ardı edemez.
Çizgi roman çeviren (hem çeviren hem de balonlayıp fontlayan) arkadaşlar çeviri işinin ne kadar zor olduğunu pekala çok iyi bilirler.
İyi ve kaliteli bir çeviri için zamanının önemli bir bölümünün buna ayırılması gerektiğini iyi bilirler.
Tüm bunlar bir yana Fumetti yayınlarının da ülkemizdeki durumu herkesin malumu.
@kartal üstadımın dediği gibi belki de rüyamızda göremeyeceğimiz nice paylaşımları tek kişilik bir ordu gibi hem de şipşak şekilde bizlere servis ettin.
Adı geçince bile ceket iliklenen nadir insanlardansın.
Ben @daltas üstadımın bir müddet istirahat edip bomba gibi döneceğine canı gönülden inanmaktayım.
Sonsuz sevgiler saygılar.

Son düzenleme:

Hilal10711

Aktif Üye
25 Ara 2020
152
591
Zamanı arkanıza alıp hızlı yaşayanlardansınız, bunu son PAYLAŞIMLARINIZLA bize ispat ettiniz. Gerçekten sizin paylaşımlarınızla TEKS daha çok yaşıyor aramızda, Allah her daim sağlık ve afiyet versin. Siz her ne kadar deseniz de, biz sizden ayrılmak niyetinde değiliz. Selamlar, Allah'a emanet olun. En kısa zamanda yine paylaşımlarınızla buluşmak dileğiyle...

Araz

Yeni Üye
14 Mar 2022
13
26
Sevgili Daltas önce forumu farklı bir konudan dolayı bıraktığınızı düşündüğüm için üzüldüm daha sonra sağlık sıkıntısından olduğunu öğrenince daha çok üzüldüm. Her şeyden önce sağlığınız sıhhatiniz, sağlıklı olmanız en güzel paylaşımınız. Umarım kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Sağlıklı olarak her zaman mutluluk veren paylaşımlarınızı dört gözle bekliyor olacağız. Her şey gönlünüzce olsun

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
907
4,742
İzmir
Sayın daltas, yıllar önce renkli Teks'leri sitemizde paylaştığınızdan beri ben artık sadece renkli çizgi romanları indirip, okuyorum. Teks'deki çizimlerin, özellikle renklendirmenin kalitesi beni çok etkiledi ve renkli aşığı oldum. Sizin de Teks çizgi romanını çok sevdiğiniz için tüm zorluklarına rağmen son mesajınızda belirttiğiniz gibi, biraz da sağlığınızı zora sokacak kadar uğraştığınız belli oluyor. Ben de aynı sorunları yaşadım. Çok sevdiğim Johan ve Pirlouit'in serisini hemen bitirmek için büyük bir çabanın içine girmiş, çok uzun süren hareketsiz bir dönemin sonunda bypass ameliyatına kadar iş uzamıştı. O yüzden siz siz olun, sağlığınız herşeyden önemli. Tansiyonunuzun artması hep bu bilgisayar başında uzun süre hareketsiz kalmaktan oluyor. Ben şu an bu işi dengeledim. Bir saat oturduktan sonra onbeş dakika yürüyerek bu sorunun başıma yeni dertler açmamasına çalışıyorum.
Siz de önce kendi sağlığınızı düşünerek, yapmak istediklerinizi uzun vadeye yayarak, yavaş yavaş yapın. En akıllıcası da bu. Tansiyonunuz için geçmiş olsun.
Bize karşılıksız sunduğunuz bunca çalışmalarınız için sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:

MZAMAN

Kıdemli Üye
3 May 2019
563
2,194
Artık paylaşım yapmayacağım dediğinizde bizim tansiyonumuz kaç oldu biliyormusunuz? Acil şifalar dileklerimi yolluyorum ve sağlık probleminizin bitiminde yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz.

eskicizgi

Kıdemli Üye
16 Ağu 2016
195
411
Bursa
Öncelikle çok geçmiş olsun.Size,acil şifalar ve sağlıklı günler dilerim sevgili Daltas.Her şeyin başı sağlık.Bu yüzden kendinize çok dikkat edin Üstadım.Paylaşım içinde ayrıca çok teşekkür ederim.Bir süre aramızda olamayacağınızı yazmışsınız. Sizin gibi,Diyar'a değer katan ve bizim gibi büyümeyen çocukları mutlu eden büyük bir ustanın paylaşımlarından mahrum kalacak olmak,inanın ki hepimizi çok üzer.Ama,mesajınızda "belki" diye belirtmeniz biraz olsun umutlandırıyor.İnşallah kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşur ve bizi sizsiz bırakmazsınız.

Kenoma

Yeni Üye
11 Eki 2021
23
42
Çok geçmiş olsun üstad.
Acil şifalar.
Tüm arkadaşların yazdıklarını okudum.
Herkes üzgün.
Herkes emeklerin için teşekkürlerini sunuyor.
Lakin ne onların, ne de benim yazabileceğim, teşekkürlerimi anlatan ifadeler sizin emeklerin karşılığı ne yazık ki, olamayacak.
Böylesine bir emek ve çabayı tarif etmeye ve teşekkür etmeye ne yazık ki, kelimelerimiz kifayetsiz kalıyor.
Siz gerçekten arkasında eser bırakabilmiş ender insanlardansınız. ve ümit ediyorum ki, devam edeceksiniz. Bir aradan sonra bomba gibi.
Ama dönmezseniz de mahsun olmayın. Zira hep kalbimizde ve hatıralarımızda olacaksınız.
Bunu tüm samimiyetimle yazıyorum.
Allah size, ruh ve bedeninize sağlık, afiyet versin.
Görüşmek üzere diyelim.
Sağlıkla kalın.

ctugrul

Yeni Üye
30 Tem 2023
49
190

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi: 113

Çeviri ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Önceki Yayın Durumu:

Bu sayı Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.

Bu; belki bu yıl için forumda yayınladığım son kitap. Tansiyonum çok yükselmiş. Kendimi toparlamam zaman alacak.

Benden kurtulmak öyle kolay değildir.

İYİ EĞLENCELER!!!

Geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa nasip etsin.

thorkill

Yeni Üye
26 Mar 2013
130
226
sevgili üstad,çok geriden gelen bir okuyucu olarak saglık durumunuzu merak ediyorum,aman kendinizi ihmal etmeyiniz,en büyük macera sizinle aynı ülkede yaşıyor ve aynı dünyayı paylaşıyor olmamız,sağlıcaklı günler diliyorum

angarya

Yeni Üye
26 Eki 2018
3
6
İnşaAllah en kısa zamanda iyileşirsiniz. Emeğiniz çok fazla. Sabırsızlıkla yeni paylaşımlarınızı beklıyorum.

kast44

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
183
332

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Önceki Yayın Durumu:

Bu; belki bu yıl için forumda yayınladığım son kitap. Tansiyonum çok yükselmiş. Kendimi toparlamam zaman alacak.

İYİ EĞLENCELER!!!

kast44

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
183
332

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Önceki Yayın Durumu:

İYİ EĞLENCELER!!!

Bizlere verdiğiniz güzel emekleriniz için sonsuz teşekkürler.Ancak sağlık her zaman önce gelir.Umarım sağlıcakla bu sitede sevenlerinizle tekrar buluşursunuz.Saygılarımla..

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
279
576
geçmiş olsun üstadım. bu site sizin gibi değerli üstadlar sayesinde bu günlere geldi. inşallah sağlığınıza kavuşur yine bizlere mükemmel paylaşımlarınızı armağan edersiniz. teşekkürler.

mfyrat

Yeni Üye
21 Ağu 2010
39
74
Sevgili DALTAS, öncelikle geçmiş olsun. Sağlık her konunun önünde gelir. Kendinizi en kısa zamanda toparlamanızı ümit ediyoruz. Şikayetiniz tansiyon olunca sitedeki yazan arkadaşlardan farklı olarak naçizane bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Eminim giitiğiniz dotorlardan da duymuşsunuzdur ama tekrarın zararı yok.
  • Sizi direk tanımadığım için kilonuzu bilmiyorum ama tansiyon kontrolünde ilaçkadar kıymetli ve daha önde gelen kilo kontrolüdür Genellikle bulunduğunuz kilonun %10 altına düşerseniz çok hafiflediğinizi ve tansiyon kontrolünün kolay olduğunu göreceksiniz.
  • Tuz ve yağ yanında karbonhidrat ( unlu mamüller, en kestirmesi ekmek ve pilav) kısıtlamasından fayda göreceksiniz.
  • Kendinizi yormayacak tempoda günün sıcak olmayan saatinde düzenli yürüyüş, hem tansiyon kontrolünde hem de moral motivasyonda çok etkili olur
  • Tüm bunlar ile beraber ilaçların düzenli olması.
İlk uygulamalara iyi uyulduğunda bir çok kişide ilaç ihtiyacı sonradan kalkabilmektedir. Devam edilecekse de en azından kontrolü mümkün olabilmektedir.
Tekrar geçmiş olsun, tüm site gibi tekrar teşekkürlerimizi kabul edin. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:

kast44

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
183
332
Öncelikle çok çok geçmiş olsun @daltas üstadım. Allah sağlık, sıhhat, bolca afiyet versin.
Adeta bir arı gibi çalışarak, tek başına bir yayınevi gibi hem karşılık beklemeden hem de roket hızıyla onca zahmet ve uğraş verdiğini kimse göz ardı edemez.
Çizgi roman çeviren (hem çeviren hem de balonlayıp fontlayan) arkadaşlar çeviri işinin ne kadar zor olduğunu pekala çok iyi bilirler.
İyi ve kaliteli bir çeviri için zamanının önemli bir bölümünün buna ayırılması gerektiğini iyi bilirler.
Tüm bunlar bir yana Fumetti yayınlarının da ülkemizdeki durumu herkesin malumu.
@kartal üstadımın dediği gibi belki de rüyamızda göremeyeceğimiz nice paylaşımları tek kişilik bir ordu gibi hem de şipşak şekilde bizlere servis ettin.
Adı geçince bile ceket iliklenen nadir insanlardansın.
Ben @daltas üstadımın bir müddet istirahat edip bomba gibi döneceğine canı gönülden inanmaktayım.
Sonsuz sevgiler saygılar.
Çok geçmiş olsun sevgili Daltas