Tex 753 BIS Kit Carson'ın İzinde

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,661
140,781

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi: 113

Çeviri ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Önceki Yayın Durumu:

Bu sayı Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.

Bu; belki bu yıl için forumda yayınladığım son kitap. Tansiyonum çok yükselmiş. Kendimi toparlamam zaman alacak.

Benden kurtulmak öyle kolay değildir.

İYİ EĞLENCELER!!!

Son düzenleme:

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,343
8,191
Çok değerli daltas üstat,
Gerçekten de bugün Çizgi Diyarımıza yenilenmiş haliyle yeniden erişince ve sizin peşpeşe paylaşımlarınızı görünce çifte bayram yaşamıştık. Ama şimdi bu mesajınızı görünce baharımız kışa döndü. Her zaman söylediğim gibi, siz bizim için Tex'in yaratıcıları A. Galeppini ve G.L. Bonelli kadar önemli ve değerli birisiniz. Kararınıza saygı duymakla birlikte, dilerim en kısa zamanda yeniden gözden geçirirsiniz. Her halükârda, bugüne kadarki emekleriniz ve paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunar, sağlıklı günler dilerim.

zozo

Yeni Üye
20 Eyl 2020
6
26

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Önceki Yayın Durumu:

Bu; büyük bir olasılıkla forumda yayınladığım son kitap. Bu bir veda değil. Yine arada sırada foruma girer bakarım. Ancak hiçbir yayınımla ve yazılanlarla ilgilenmeyeceğim. Linkler kendim silmesem bile zamanla arızalanabilirler. Umarım ilgilenen biri çıkar. Şimdilik hoşça kalın.

İYİ EĞLENCELER!!!

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
439
1,533
İstanbul
Sevgili Dündar Bey, uzun zamandır okumadığım Tex maceralarını sizin çevirdiğiniz aylık seriler, Almanak, BIS, Magazine, Maxi, SÜPER, gençliğini anlatan Tex Willer, Extra ve ismini yazamadığım diğerleri için sizin emeğiniz ödenmez.
Hızını ve üretkenliğiniz ayrı bir maharet gerektiriyor.
Kararınıza saygı duyarım ama biz çizgi roman severler için yeriniz çok ayrı...

Emeğinize çok teşekkür ederiz, biraz nefes alıp dinlenin ...
Biz bekleriz çevirdikleriniz az buz değil, bizi oyalar...
Bu kararı değiştireceğinizi umarım.

zstm

Yeni Üye
5 Nis 2010
351
4,004
İzmir
Bütün emekleriniz için çok teşekkürler. Hakkınızı helal edin!
Sizi bu forumda yeni paylaşımlarınızla görmek bizi her zaman mutlu eder, heyecanlandırır.
Profesör (Haluk Yücesoy abi)bu şekilde kırgın bir halde ayrılışınızı görseydi eminim üzülürdü.
Bu kırgınlık umarım nemli bir tülbentin kuruma zamanı kadar olur daha uzun sürmez.
Hayatta dargınlıkların her zaman gelip geçici olmasını umanlardanım. Hiç bir dargınlık bu hayatta inanın değmez. Darıldığımız insanlar , hatta bütün canlılar yarın hayattan kopsalar içimizde bir burukluk , pişmanlık mutlaka olur.
Pişmanlıklar hayatımızda olmasın.
Sevgiyle ,saygıyla kalın!
Görmeden paylaşılan dostluklar hiç bir zaman unutulmaz.

certem

Yeni Üye
22 Ağu 2011
94
679
Sayin Daltas,
Karariniza saygi duyuyorum, umarim yeniden dusunup, biz Tex fanatiklerini mutlu edecek olumlu bir degerlendirme yaparsiniz.
Ulkemizde Alfa yayinlarindan beri cikan Teks'in butun sayilarina kutuphanemde sahip olmama ragmen, dijital hallerini de yogun seyahatlerimde yanimda tasimak ayri bir mutluluk...
Bugune kadarki butun paylasimlariniza ve emeklerinize cok tesekkur ediyorum.
Sagolun, varolun...

kast44

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
183
332
Hayır yapma, sensiz Teksiz ne yaparız!

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Önceki Yayın Durumu:

Bu; büyük bir olasılıkla forumda yayınladığım son kitap. Bu bir veda değil. Yine arada sırada foruma girer bakarım. Ancak hiçbir yayınımla ve yazılanlarla ilgilenmeyeceğim. Linkler kendim silmesem bile zamanla arızalanabilirler. Umarım ilgilenen biri çıkar. Şimdilik hoşça kalın.

İYİ EĞLENCELER!!!

Çok üzüldüğümü belirtmek isterim.Umarım geçici bir süre olur bu zaman.Dinlenip sizi tekrar bu sayfalarda bizleri mutlu edeceğinizden hiç şüphem yok.Saygı ve sevgilerimle..

kicker

Süper Üye
14 Nis 2010
642
1,507
Sevgili üstad, kararınıza üzüldüm. İflah olmaz bir Tex hayranıyım. Dijital arşivimdeki Tex'lerin çok büyük bir çoğunluğu sizin eserinizdir. Bu nedenle size çok çok teşekkür ederim. Kararınıza saygılı olmakla beraber, hem sağlığınız için, hem de tekrar Tex paylaşımlarınıza devam etmeniz için dua ediyorum.

sipru

Yeni Üye
4 Ara 2018
87
252
Bugüne kadar vermiş olduğunuz tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürler değerli üstadım.Elbette ki kendinizce geçerli bir nedeniniz vardır.İnşallah ileride yine bizlere müthiş çalışmalarınızdan yayınlar vermeniz umudunu hala taşıyorum.Saygılarımı sunar , sağlık ve huzur dolu günler dilerim.

zeytinrengi

Aktif Üye
11 Nis 2009
481
1,018
Hakikatten sitemizin yenilenmesine sevinmişken,sizin bu Tex yağmuruna tekrar teşekkür edeyim derken paylaşımınızı okudum şok oldum.Üzüldüm.Bu güne kadar yaptığınız tüm paylaşımlar,verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.İnşallah ileride tekrar aramıza dönersiniz.Ne demişler ''Dağ dağa kavuşmaz.İnsan insana kavuşur.'' Yaşadıkça hep umut vardır.Sağlıcakla kalın.Yolunuz açık olsun.

All4all

Kıdemli Üye
23 Haz 2016
196
611
Manaus
Üstat, sizi inciten bilinçli bilinçsiz haddini aşan çabalar olduysa, kusurlar affola.
Siz şahsına münhasır, diyarda herkezin saygısnı ve sevgisini büyük emeklerle kazanmış birisiniz. Siz olmadan geçmiş ve gelecek Tex külliyatını düşünmek mümkün değil. Affınıza sığınarak söylüyorum, kararınız kabul edilemez..

logo0024

Yeni Üye
24 Şub 2016
82
324

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Önceki Yayın Durumu:

İYİ EĞLENCELER!!!

Sevgili daltas lütfen bu kararınızı bir daha gözden geçirin bizi teks siz ve sizsiz bırakmayın.

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,702
5,218
Daltas abi senden kurtulmak isteyen olduğunu sanmıyorum, çok geçmiş olsun. Gerçekten foruma çok büyük değerler katıyorsun. Yaşım forumdaşlardan oldukça küçük olsa da yaşam standartlarımın bu düştüğü dönemde tek avuntum bu forum ve sizin gibi abiler. Çok teşekkürler her şey için.

logo0024

Yeni Üye
24 Şub 2016
82
324

hez78cp9vehry9h5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Önceki Yayın Durumu:

Bu; belki bu yıl için forumda yayınladığım son kitap. Tansiyonum çok yükselmiş. Kendimi toparlamam zaman alacak.

Benden kurtulmak öyle kolay değildir.

İYİ EĞLENCELER!!!

Sevgili daltas paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum. Biliyorumki siz bu aradaki boşluğu kısa sürede kapatırsınız. Size iyi dinlenmeler.