Tex 741 Sierra Nevada

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,661
140,796
Tex 741 Sierra Nevada

k5ik6qdb75my2q05g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi: 113

Çeviri ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Önceki Yayın Durumu:

Bu kitap henüz hiçbir yayınevi tarafından yayınlanmamıştır.

İYİ EĞLENCELER!!!

Tanerr

Kıdemli Üye
21 Eyl 2018
113
429
sayın daltas bir süre önce fazlası ile hak ettiğiniz bir tatile çıkacağınız ı ve dinleneceğinizi söylemiştiniz.
Fakat yaptığı nız çalışmalar ve paylaşım larla tatildemisiniz değil misiniz inanın bizlere hissettirmediniz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu üstün çalışma ve fedekarlığınız dan dolayı sizi saygıyla selamlıyor en güzel günlerin sizinle olmasını yürek ten diliyorum...Elleriniz gözleriniz dert görmesin sayın daltas sağolun varolun...

mehtosun

Yeni Üye
3 Haz 2014
32
1,004
emeğiniz için çok teşekkür ederim.

bir sorum olacak:

739 yayınlandı mı acaba? bendeki seride eksik de.

Aşağıdaki sayfaya bakınız:

http://www.cizgidiyari.com/forum/lotoloto/index3.html

Hocam kralsın. bir tek 725 kaldı. daha önce sana sormuşmuştum yayınlandı demiştin ama onu da bulamadım. kime sorduysam yok dedi. yap bir güzellik şu kardeşine.

Son düzenleme:

eskicizgi

Kıdemli Üye
16 Ağu 2016
195
412
Bursa
Çok değerli Dündar Bey,namı diğer daltas üstadım;hiç bir karşılık beklemeden bunca emek verip,zaman harcayarak bizlerle paylaştığınız bu birbirinden güzel Teks Willer maceraları için gerçekten çok teşekkür ediyorum.Ömrünüz uzun,devriniz daim olsun.Sağ olun,var olun.

zstm

Yeni Üye
5 Nis 2010
350
4,002
İzmir
Yoğun emek, güzel bir çalışma ve karşılıksız paylaşım. Söylenecek fazla bir şey yok aslında. Kelimeler hep klişe kalıyor. Teşekkür etmek ne kadar karşılık olur bu emek ve paylaşım karşısında bilemiyorum.Bütün paylaşımcılar için bu duygu ve düşüncelerim. Sağol üstadım!

levon

Aktif Üye
18 Şub 2022
195
2,296
Sierra Nevada kitabı ile ilgili detayları, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz

-----------------------------------------------------------
Tex ile ilgili bilgiler almak için Herkesi Facebook'ta, Tex Willer Meraklıları Haberleşme Ağı'nı takip etmeye bekliyoruz.