Tex 684 - Wolfman

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,126
125,096

İyi okumalar...

file

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,318
4,650
Hafta sonunu güzelleştiren paylaşımınız için çok teşekkürler sevgili altan kardeşim.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,348
8,816
Daha önceleri de yazmıştım sanırım.
Yaklaşık 1958 yılından beri, yani ilkokul 1. sınıfın son dönemlerinden itibaren Çizgi roman ( TEKSAS TOM MİKS ) okumaya başlamıştım.
İlk çizgi romanlarım. Teksas, Tom Miks, Kinowa, Karaoğlan, Kaan ve tabii ki Red kit ve Ten Ten...
O dönemde bu okuduğum çizgi romanlar arasında Kinowa'nın içerisinde dolgu çizgi roman olarak Teks de çıkmaya başlamıştı.
Teks beni o yıllarda gerek çizimi gerekse senaryo olarak hiç kendisine bağlayamamıştı.
Kim bilir belki çocukluk yıllarımda oluşan bu ön yargı ta ileriki yaşlarımda bile beni etkilemiş bir türlü Teks macerası okuyamamıştım.
Ta ki... Çizgi diyarı grubumuza üye oluncaya dek.
Grubumuzun birbirinden değerli Teks uzmanı ve paylaşımcı üstatlarımızın birbirinden güzel tarama ve düzenleme ile paylaştıkları Teks maceraları beni bir anda Teks tutkunu yapmıştı.
Çocukluk yıllarımda okumaktan kaçındığım ilk maceraları bile defalarca okumaya başlamıştım.
Hoş o maceraları hala da evirip çevirip okurum ya...
O çocukluk yıllarımdaki çizimler hakikaten hoş değillerdi ya da bana öyle gelmişti.
Aynı isimli çizerlerin çizimlerini bugün çok çok ustaca buluyor daha bir keyifle okuyorum.
Yıllar geçtikçe Teks senaristi ve çizerleri çoğaldı. Birbirinden güzel senaryoları çizerek bizlere ulaştırdılar.
Bunlardan biri de kuşkusuz RUJU ve FONT ikilisi. (
Teşekkürler @altan üstat ellerine sağlık.)
Bu güzel eserleri dünden bugüne emek vererek bizlere ulaştıran istisnasız tüm üstatlara selam olsun.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Elleriniz dert görmesin.
Teşekkür ederken çok çok değerli unutulmaz katkı ve paylaşımları ile @altan üstat şahsında,
Tüm üstatlara selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Bir tek isim atlarım endişesiyle aklıma gelen en değerli isimleri yazmaktan bile imtina ettim ki onlar kendilerini çok iyi bilirler.

BAŞTA @daltas üstat olmak üzere emek verenlere SAYGIM BAKİDİR.
( Sürçü klavye olduysa affola... )