Tex 651 : Kanlı Ay (7 Ocak 2023)

Mehmet Serdar Ateş

İyilik ekerseniz, iyilik çoğalır.
Onursal Üye
4 Ara 2009
994
3,418
Kütahya
Değerli ihtiyardost emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz

48g9cl7.png

Çizim: M.Serdar ATEŞ
Altın Madalyon macerasından esinlenme​

teks55

Çeviri & Balonlama
5 Ara 2016
2,593
8,557
Kitabın 47. sayfasındaki açılış bölümünde (flashback sahneler ile geçmişe dönerek) ''Güney Teksas , İç Savaştan kısa bir süre sonra...'' diye geçmektedir. Geçmişten sahneler 1866 yılında Tex'in 28 yaşında genç bir Ranger olduğu yıllardan bahsetmektedir.

114. sayfadan itibaren macera, 16 yıl sonrası döneme dönüyor, (1882 yılı civarı, Tex 44 yaşıındadır)

Paylaşım için sonsuz teşekkürler üstadım.

isakar

Yeni Üye
3 Ağu 2023
28
116
Kolay gelsin saygılar.Şikayet olarak almayın lütfen ama günlerdir bu sayıyı indiremedim.belki bende bir sorun olabilir ama generate new key gibi bir şeyler yazıyor.forumdaki açıklamayı okudum ama değişik saatlerde bir kaç kez denedim.otuz saniye bekledim 10 kere falan.bu forumda sadece ziyaretçiyim herhangi bir emeğim olmadığı gibi şikayet hakkımda yok.bunları yazmamın sebebi belki bir yol vardır.teşekürler.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,103
37,260
İstanbul
Kolay gelsin saygılar.Şikayet olarak almayın lütfen ama günlerdir bu sayıyı indiremedim.belki bende bir sorun olabilir ama generate new key gibi bir şeyler yazıyor.forumdaki açıklamayı okudum ama değişik saatlerde bir kaç kez denedim.otuz saniye bekledim 10 kere falan.bu forumda sadece ziyaretçiyim herhangi bir emeğim olmadığı gibi şikayet hakkımda yok.bunları yazmamın sebebi belki bir yol vardır.teşekürler.

Okuduğunuz ilgili konuda da belirtildiği üzere bu linkler bir süre sonra kendiliğinden aktif olacak. Bu sürenin ne olacağını kestiremiyoruz tabi. Bugüne kadar bu sorunun düzelmediği bir örnek olmadı. Mediafire'da periyodik olarak bu sorun yaşanıyor maalesef. Bir süre sonra düzeleceği belli olan linkleri de normalde yenilemiyoruz. Ancak bu linki yeniledim. Nasıl olduysa sorunlu link pdf formatındaydı. Kırılan link yenilenirken bir dostumuz pdf formatında link eklemiş olmalı. Çizgi romana hiç yakıştıramadığım ve pek hoşlanmadığım bir format olduğu için bahse konu linki yeniledim.

Lütfen sadece ziyaretçi olmayın. Katkı vermenin pek çok farklı yolu var. Eminim zaman içerisinde bir tanesini bulacaksınız.

Şimdi forumun keyfini çıkartın. :)