Tenten - Ludo D. Rodriguez / Dolson Lewis Çizimleri

buzancar

Kıdemli Üye
12 May 2014
121
1,055
Aşağıdaki görselin veya çok benzer bir tarzda çizen başka bir kişinin gerçekçi Tenten deneme çizimlerini görmüştüm yıllar önce. Hatırladığım kadarıyla Güneş Tapınağı macerasının mağara girişi bölümüne ait iki sayfalık çizimler vardı. Malesef tüm aramalarıma karşın hiçbir yerde yeniden bulamadım. Konuya dair bilgisi olan varsa memnun olurum. Teşekkür ederim.

Not: Konuyu hangi forum bölümüne açacağımı bilemedim. Kusuruma bakılmasın.

Tintin%20-%20Ludo%20D.%20Rodriguez.jpg

Marmaralı

Yeni Üye
3 Ağu 2018
22
28
Ludo Rodriguez

Birkaç yıl önce Tenten'in bir çizgi roman uyarlaması için bir parodi kapak hazırlamıştınız. Onun içeriği için herhangi bir çizim yaptınız mı? İşe yarayacağını düşünüyor musunuz?

O çizimi babamın doğum günü için yapmıştım. Boş zamanlarımda Tenten ve Fındık karakterlerinin farklı bir canlandırmasını daha yapmıştım ama daha ileri gitmedim.

Tom Holland Tenten rolünde, Rastapopoulos rolünde De Niro, Haddock rolünde Hugh Jackman, Tournesol rolünde Jean Schultheis, Bianca Castafiore rolünde Marianne James, David Koechner Nestor rolünde ve Gérard Jugnot Dupondt rolünde: Ludo Rodriguez'in hayalindeki olası bir Tenten sinema filmi.

Ludo-Rodriguez-graphiste-illustrateur-tintin-casting-film-reve-tintin-tom-holland-hugh-jackman-haddock-jean-schulteis-tournesol-marianne-james-castafiore-1536x569.jpg