Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Hasan (Palio68) çok geçmiş olsun.
Allah'tan acil şifalar diliyorum.Daha kötüsüde olabilirdi,Allah korumuş.
Küçükken koşarken düştüğümüzde tekrar kalkar hiç bir şey olmamış gibi tekrar koşarsın.
Orta yaşlarda koşarken düştüğümüzde tekrar kalkarız ama her yerimiz acıdığından baya bir süre kendimize gelemeyiz.Sonra sızlana sızlana yürümeye başlarız.
Yaşlandığımızda şöyle parkta bir yürüyüşe çıkayım bari dersiniz,yürürken düştüğünüzde kalkamazsınız yerden birileri kaldırır sizi çocukluğunuz gelir aklınıza,hafif bir gülümseme ve gözlerinizin içi dolar.Dizlerinizdeki acıyla evin yolunu tutarsınız.
Eve geldiğinizde torununuz dede nasılsın der ve yanağınıza bir öpücük kondurduğunda dizlerinizdeki acıyıda unutursunuz.
Ama eve geldiğinizde size bir öpücük kondurup,nasılsın diyecek bir kişi yanınızda bile yoksa dizlerinizde,yüreğinizde acır.
Allah kimseyi sevdiklerinden ve dostlarından ayırmasın.
Tekrar geçmiş olsun.Dostumuzu en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle saygılar sevgiler.
Büyük geçmiş olsun sevgili Hasan. Bende vakti zamanında evin 2.katının korkuluğu olmayan bir merdiveninden elimde bir sürü çizgiromanla birlikte aşağı düşüp sağ omuzumu kırmıştım. 13 yaşında iyileşip hastahaneden dönünce çizgiromanları bulamayınca büyük hayalkırıklığı yaşamıştım. Tez zamanda sağlığına kavuşmanı içten diliyorum.
Geçmiş olsun Hasan üstadım,
şimdi görünce üzüldüm, şükür ki
kırık çıkık olmadan atlatmışsın,
en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
umarım, selamlar, sevgiler...