Sevgili melih_, nice yıllara!

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,529
5,113
Osmaniye
Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Sağolun var olun. İyi ki Çizgi Diyarındayım. Allah herkesten razı olsun.

Not: Rahatsızlığım nedeniyle bir süredir Çizgi Diyarından uzaktayım. Maalesef doğum günü kutlama mesajlarına da şimdi cevap yazmak zorunda kaldım.

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,645
39,983
izmir
Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Sağolun var olun. İyi ki Çizgi Diyarındayım. Allah herkesten razı olsun.

Not: Rahatsızlığım nedeniyle bir süredir Çizgi Diyarından uzaktayım. Maalesef doğum günü kutlama mesajlarına da şimdi cevap yazmak zorunda kaldım.
Çok geçmiş olsun dostum. Umarım ciddi birşey değildir. Atlattığını umuyorum. Sağlıklı ve huzurlu günler.

Not : iyi ki yarışmayı başlatmamışım.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,738
37,102
İstanbul

Çok geçmiş olsun üstadım, umarım çok ciddi bir şey değildir. Allah'tan acil şifalar diliyorum..