Sevgili Haluk Abinin (Profesör) Vefatının 7. Yılı

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,705
35,971
İstanbul
Sevgili Haluk Yücesoy (Profesör) abimizi son yolculuğuna uğurlamamızdan bu yana tam 7 yıl geçmiş. Eksikliğini daima hissettiğimiz 7 tam koca yıl...

Çizgi romanı hepimizden çok severdi ama hepimizi en derinden etkileyen yanı, sınırsız hoşgörüsü ve insan sevgisiydi sanırım. Süper kahramanların sadece çizgi romanlarda ve filmlerde olmadığını öğrenmiştim sayesinde, zira o benim için bir süper kahramandı. Süper kahramanlar ölmez sadece boyut değiştirir.
Büyük bir özlemle anıyoruz seni, Sevgili Haluk Abi. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.


Haluk-Y-cesoy.jpg
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,631
39,229
izmir
Onu tanıyan, ona misafir olan, hatta onu evimde ağırlayan şanslı biri olarak, onu çok özlüyorum. Aklımda kalan sözlerinden biri; "Paylaş, ne olursa olsun paylaş". Elimden geldiği kadar yolundan gitmeye çalışıyorum. Bir yerlerden bizlere gülümsediğini düşünüyorum.
 

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,798
15,339
Yüreği çizgiroman sevdası dolu, çizgiromanı yaşayan ve yaşatmaya çalışan biri olarak tanıdım Haluk abiyi. Çizgi Diyarı'na onun öneri ve teşviki ile dâhil olmuştum. Buradaki pek çok arkadaşım gibi...
Kendisine rahmet diliyorum. Elimden geldiğince onun aziz hatırasını yad etmeye çalışarak katkıda bulunuyorum elimden geldiğince.
 
Üst