Sevgili Av. Haluk YÜCESOY (profesör), Nice Yıllara!..

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,062
anlaşılan profesör abi tarafından aranan ihya oluyor. aradığına koli koli çizgi roman veriyor. sayın abimize mutlu yıllar dilerken belki beni aramaz ama ben küçüğüm olmadı ben arayım , ama telefonu yokki ? :)
valla ne yalan söyleyim koli koli çizgi romanı duyunca kesilmiş limon görmüş gibi oldum.'' prensim bir gün dalgalar kabardığında, mevsimler yazdan kışa dönerken, cömertlik yarışına girildiğinde bil ki seninde hediye çizgi romanların gelecek '' bir hiborya masalından....

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,721
36,400
İstanbul
Ne kadar kuvvetli cümleler kurmaya kalksam da bir türlü beceremeyeceğimi biliyorum zira karşımdaki biri o kadar güzel bir insan ki, adeta bir çizgiroman kahramanı gibi... Bu yüzden ne yazarsam yazayım sıradan kalacak ama olsun hiç mesaj yazmamaktan iyidir...

Doğum günün kutlu olsun sevgili Haluk abim (Profesör).

Sevdiklerinle beraber sağlık, huzur, mutluluk ve umut dolu bir ömür sürmeni dilerim.

Her şey o güzel gönlünce olsun.

sebo22

Onursal Üye
14 Tem 2009
2,104
5,565
Çizgi romanlarla dolu nice yıllara Haluk ağabey...
Seni çok seviyoruz...
Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler hep sizinle olsun...
Tüm güzellikler sizi bulsun...

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
286
422
Sanırım rumuz ismi ile bu kadar özdeşleşebilen çok az kimse vardır; görünüşüyle, sohbetiyle, forumda paylaştıklarıyla sevgi ve saygı uyandıran, çok değerli Profesör'ün doğum gününü kutlarım, daha nice mutlu, sağlıklı ve de paylaşımlı yıllar Onunla olsun..

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,007
12,016
Bi nevi çizgiroman kahramanı, ama çizgiroman değil. İşte o Haluk Abi..

İyi ki doğdun, tanımış olmakla çok şey kazandığımız güzel insan... Nice yaşlara, sağlık ve mutlulukla dostlar arasında...