- Konuyu Başlatan
Şarkıyı söylemiyor sanki yaşıyor şarkıyı çok içten...
Evet bir daha böyle acılar yaşanmasın zira bir daha dünyaya gelinmiyor...Dün, 2'nci Dünya Savaşı'nda ABD'nin Japonya'ya ilk attığı atom bombasının
70'nci yıldönümüydü. Bu vesile ile Hiroşima ve diğer bir Japon şehri olan Nagazaki'ye atılan atom bombaları sonucunda bu katliamda hayatını kaybeden yüzbinlerce masum insanı saygıyla anarak, konu ile ilgili bir SANDRA paylaşımı yapıyorum.
"Bir daha asla Hiroşimalar, Nagazakiler yaşanmasın!
(No more Hiroshimas. No more Nagasakis!)"
www.youtube.com/watch?v=dmC4q-siuEU
Düldül (Jolly Jumper) bile beğendiğini belirtiyor.
Hiç şaşırmam zira kendim de dahil çevremde çoğu kez arabayla giderken Sandra dinleyen insanlara hala rastlıyorum. Hatta geçen hafta yolda yürürken arkamdan son ses "Maria Magdelena" çalıyordu; arkama döndüğümde sesin bir kamyonetten geldiğini fark ettim. Sürücüsü de muhtemelen 40 yaşlarında filandı..Hala arabamda dinliyorum desem.
Brigitte Nielsen'i unutmak mümkün mü? Hala bile twitter'dan takip ederim. Sandra konusuna gelince estağfurulllah... Bence şarkılarını duymuş ama ismine odaklanmamışsınızdır diye düşünüyorum..Ben napıyodum acaba o günlerde... Muhtemelen lanet olası Brigitte Nielsen...
Hiç bir fikrim yok... Gamzeli hanımefendiyi ilk kez burdaki videolarda gördüm dinledim. Bilgilendim, kültürlendim...
Kesinlikle! 3 Alman ve 2 İtalyan..Afişteki isimlere bakar mısınız? Buram buram 80'ler kokuyor. O şarkılar şarkıcılar unutulmaz, her zaman dinlenir.
Popüler mizah dergisi MAD'in; 80lerde Almanya'da yayınlanmış bir sayısı görülüyor.
Bilmem ekrandaki hatunu tanıyabildiniz mi?..
Alfred E. Neuman bu.. Nerede, ne zaman, neler yapacağı hiç belli olmaz!Ooooo! Eskiden Commodore 64 de kullanmışsınız...
Est. değerli büyüğüm. Beni mahcup ediyorsunuz.Baltimora üstadımızda hangi meziyet yok ki..