connor
Çeviri & Balonlama
- 25 Tem 2023
- 966
- 11,092
Evet benziyormuş. Rica ederim, samuray jack ilginizi bayar çeker diye düşünüyorum... Keyfili seyirler dilerim.kapaktaki, tip olarak Corto Maltese serisinde geçen belalı arkadaşı ve düşmanı Rasputin'e benziyor bu karakter. İzleyeceğim bu ilginç diziyi. Eline sağlık "ahmetli06"
Adamın izlediğim her yapımı çok iyi star wars clone wars 2003 da yapmış oda güzel, ondan sonra glb clone wars dizisi başlıyordu.Genndy Tartakovsky işleri tartışılmaz derecede güzeldir. Hikaye anlatımından, çizimleri ve ses kullanımına kadar 90'lı yılların öncüsü olmuştur. Dexter'ın Laboratuvarı ve Samurai Jack en ünlü eserleridir. Ayrıca Primal, SymBionic Titan, The Unicorn Warriors dizilerinin de başındadır. Powerpuff Girls dizisinde çalışmakla beraber ileride Black Knight ve Fixed animasyon filmleri de Sony Animation'da çıkış yapacaktır.
Evet ama çizimlerini pek beğenmemiştim star wars evreni için.Adamın izlediğim her yapımı çok iyi star wars clone wars 2003 da yapmış oda güzel, ondan sonra glb clone wars dizisi başlıyordu.
Bana komik geliyorlardı o yüzden seviyordum. Evet star wars a uygun değil.Evet ama çizimlerini pek beğenmemiştim star wars evreni için.