Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROMA KARTALLARI 1 & 2 & 3. Ciltler (Yazan ve Çizen: Enrico Marini)
Oldukca güzel Frankofon,emeğine sağlık ancak eğer eleştiri kabul edersen;Türkçeye özen gösterimemiş,isimler özgün hali ile değil, türkçe okunuşu ile verilmiş,biraz özen lütfen.
Sevgili üstadım, ben çalışmayı dört gözle bekliyorum, ama balonlamadan da anlamam , büyük beyaz derdim ama benim işi yapıyor şu an, beklersen; o bitince benim diğer işe geçmez ve sana sıramı seve seve veririm, kendisi mutlaka yardımcı olur sanıyorum, ama son zamanlarda balonlamaya başlayan ve çok hızlı yol almış kaliteli işler çıkaran arkadaşlarımız da var aklında olsun, kolay gelsin üstadım
Bende serinin takibindeyim. Fakat Google'da araştırma yapılınca 4.kitabın Fransızca, Portekizce, Dutch (Hollandaca) ve İspanyolcasının çıktığı anlaşılıyor. Fakat İngilizcesi yok. Arkadaşın hangi dilden çeviri yaptığını bile merak ediyorum ve de tebrik ediyorum (hiç bilmediğim dillerden birinden çeviri yaptığı için). Ancak 4.kitabın nette hiçbir dille "scan" haline rastlamadım.
Edit: İlk 3.kitabın İngilizcesi'de fan çalışması mı acaba?
Uzun bir aradan sonra seriyi tekrar okudum.
İlk okuduğum zaman da beğenmiştim, şimdi de beğendim.
Konu, çizimler, tercüme ve balonlama tek kelimeyle "Muhteşem!"
Değerli Oğuzoğuz'a ve Honeybadger'a tekrar teşekkürler...