Ramazan Türkmen çizimleri

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
771
3,004
Dünyanın en büyük askeri müzelerinden biri olan Harbiye Askeri Müzesi'ne geçen sene "Malazgirt 1071" adlı çizgi romanımdan iki çalışmam kabul edildi ve 'Selçuklu Salonu'na asıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Övüncümü siz dostlarımla burada da paylaşmak istedim. Hayırlı uğurlu olsun.

INNiig.jpg

hEdK3i.jpg

Müzeye asılan çalışmaların birer nüshası...

N6dttS.jpg

R3M0Dx.jpg

Gökhan Gülkan kardeşime bu güzel foto kolaj çalışması için teşekkür ederim.:)

VjgPOt.jpg

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
771
3,004
İstanbul'un Fethinden Kurtuluş Savaşına, Tozkoparan İskender'den Sütçü İmam'a, 11 kısa vurucu hikâyeyi resimlediğim çizgi roman kitabımın birincisi ÇIKTI!..
"TARİHE YÖN VEREN ZAFERLERİMİZ VE UNUTULMAZ KAHRAMANLAR", kültür ve medeniyet tarihimize, maneviyatımıza bir katkı olarak armağan olsun. Çizgi roman sektörümüze nacizane bir destek ve daha güzel şeyler görmeye vesile olursa mutluluk duyacağız. Bizi biz yapan değerlerde buluşmak dileğiyle hayırlı olsun.

Bizde sayısız kahraman var, sayısız savaşlar kazanmışız, sayısız da çizilecek öykülerimiz var. Tarihimiz, mührü sökülmemiş bir hazine. Bunu üçleyeceğim inşallah. Çocuklarımızı çizgi romanlarla binlerce yıllık gerçek tarihimizle tanıştırmak istiyorum.

brUN4f.jpg

Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
142,829
Çok güzel gözüküyor abi, başarılarının devamını dilerim.

Ayrıca devamlarının çizileceğiniz bilmek beni çok sevindiriyor.

Rabbim sizi utandırmasın. Bu çizimlerle gerçekten tarihimize ışık tutanlar arasına giriyorsunuz.

Her şey gönlünüzce olsun.

muratusta

Süper Üye
14 Ağu 2012
570
2,152
İSTANBUL
Sevgili Ramazan bey hayırlı olsun.Sizin gibi ustaların yaptıkları ve yapacakları göğsümüzü kabartıyor.Başarılarınızın devamını diliyorum Avrupa duysun sizi ve çizimlerinizi saygılar sevgiler.

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
771
3,004
İSTEME ADRESİ: adresinden Online Başvuru'ya tıklayıp, Kimlik ve İletişim Bilgileri'ni doldurunuz. Açıklama kısmına kitabın adını ve yazarını yazın. En alttaki Doğrulama kodunu girip Gönder'e basınız.
Bilgileriniz kontrol edildikten sonra kitabınız size en kısa zamanda kargoyla ulaştırılacaktır. Veya Mavi Masa Alo 153'ü arayıp isteyebilirsiniz.

t1B8fC.jpg