spikespiegel
Aktif Üye
hocam muhteşem başlangıç için teşekkürler. devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
çok teşekküler üstat ellerine sağlık ... ya acaba bu arada strom ilgili birşey düşündünmü? saygılar ....
Bu seri ile sizleri sevindire bildiysem ne mutlu bana arkadaşlar. Hepinize teşekkürler ve iyi okumalar.![]()
Evet arkadaşlar. On parti daha hazır. Sıcak sıcak. Sabaha umarım güzel sürpriz olur sevgili dostlarım. İyi okumalar....
Yüce, ulu, kutsal, büyük, paylaşımcımların ve çevirmenlerin kutsal yolgöstericisi, biz dil biilmeyen fânilerin koruyucusu; tek Tanrılı ve çok Tanrılı ve de mitoloijiik bütün Tanrıların meleklerince koruma altına alınması gereken; kıymetinin daha çok bilinmesi için imza kampanyası başlatılması gereken ve yine bir güzellik yaparak Pandora'nın gününü hatta tüm ayını aydınlatan, varlığı sebebiyle her gün şükredilen ey SENSEİ USTA![]()
![]()
! Ben sana nasıl teşekkür etsem, ne desem yetmeyecek; kelimeler kifayetsiz, hediyeler yetersiz kaçacak ( senin için önünde mum yakılacak bir çizgi roman sunağı fena olmaz aslında
). Haberi kankamdan duydum, gözümle görmeden inanamadım, gördüm :Z :8: böyle oldum. Sonrasında ise :Ğ:Ğ:2::2::2::2::2::31::31::31::31::37::37::37::37::37::45::45::45::45: bu hale geldim. :22::22::22::89::89::89::88: ve sevgiler. Ve inan abartmadım Vaiz bu yaaaa
![]()
Bu güzel ve samimi mesajlarınız için tüm sevgili arkadaşlarıma gerçekten en içten teşekkürlerimi sunmak isterim.