Örümcek Adam Bilka Yayınları Süper Seri Cilt 039

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,710
1,983
hotfile den telif hakkı nedeniyle silinmiş mesajı ile karşılaşıyoruz.
link ölü. yenileyebilirsen sevinirim.
rapid veya mediafile olabilir.
şimdiden teşekkürler.

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,174
4,349
Cilt 039'da ilk 3 macera sayı 62 ile aynı,cildin sonuna 2 ek macera ilave edilmiş.

İçindekiler:
- Örümcek Adam - Pumanın Pençeleri (2. Bölüm)
- Örümcek Adam - İyi Uykular Ahbap (3. Bölüm)
- Örümcek Adam - Anılar Sokağı
- Örümcek Adam - Örümceği Öldürdüm (3.Bölüm)
- Örümcek Adam - Yeniden Diriliş(4.Bölüm)

kravenslasthunt.jpg

Örümceği Öldürdüm (3.Bölüm) , Yeniden Diriliş(4.Bölüm) :

2uf8umo.jpg

1285907357701587.jpeg

lasthunt.png

İlk 2 bölümü cilt 38,devamı cilt 40 da yayınlandı.,En İyi 10 Spider-Man Hikayesinden biri olan Spider-Man: Kraven's Last Hunt (KRAVEN'IN SON AVI) adlı serinin hikayelerinden oluşuyor.

Sayılar: Amazing Spider-Man #293-294, Spectacular Spider-Man #131-132, Web-of Spider-Man #32-33

Kraven's Last Hunt hikayesi, Kraven'ın sonunda o büyük amacına ulaştığı ve Spidey'i diri diri gömdüğü sayı olarak hafızalara kazınmıştır. Kraven, Spider-Man'i yenmiş ve zehirli okuyla onu vurarak felç etmiştir. Daha sonra Spider-Man'i diri diri mezara gömer ve kendisine Spidey kostümünün bir kopyasını yaparak, New York sokaklarında dolaşmaya başlar. Suçlularla, Spider-Man'in tarzından çok daha vahşi bir biçimde savaşmaktadır. Egosal olarak tavan vaziyettedir, çünkü dünyadaki en büyük avcının kendisi olduğunu kanıtlamıştır. Hatta o gazla, Spider-Man'in zamanında durdurabilmek için Captain America'dan yardım aldığı Vermin'i bile alt eder. Daha sonra Spider-Man'in zehirin etkisinden kurtulur ve toprağı kazarak yüzeye çıkmayı başarır. Kraven'ı bulduğunda neler olcak tahmin edemezsiniz. Ayrıca Sergei Kravinoff'un efsane olan intihar sahnesi de bu hikayede yer almakta !

klh-zeckmcleod-01.jpg