Değerli arkadaşlarım,
Fena olmayan çevirim ve bana göre bu sefer "berbat" dan "kötü" ye terfi etmesi gereken balonlama çalışmam ile bir kere daha huzurlarınıza çıkma cüretini gösteriyorum. Tekrar düşününce hizalamanın da geçen seferkine göre az da olsa gelişim gösterdiğini ve bu sefer "eh" olarak değerlendirilmesi gerektiğine kanaat getirdim.
Şaka bir yana 25 senedir, usta çırak ilişkisinin yoğun olarak yaşandığı tıp sektöründe çalışıyorum, onlarca asistan ve sağlık teknikeri yetiştirdim, hala da yetiştiriyorum; gösterdiğim bir girişimi beceremeyen ve morali bozulanlara hep aynı şeyi söyledim; "patates bile 6 ayda yetişiyor, sizinde yetişmeniz için süre lağzım."
Eleştiriyi, yergiyi, olmamış denmesini, her türlü tepkiyi anlıyorum ama ilk seferde "sen bu işi becerememişsin bu işi yapma"yı anlamıyorum. Şimdilik başladığım seriyi, (hepsi 8 tane) bitirmeyi umuyorum, sonrasını bilmiyorum. Okuyan herkese teşekkür ediyorum.
Az laf çok iş, hadi artık linki görelim diyenler için....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
13 MB dır.Bu seferki çalışma buralarda dolandığını bildiğim ama nickini bilmediğim kuzenim Tolga'ya armağan olsun.
Sevgi & Saygı