Mutlu yıllar "Çizgi Diyarı" sakinleri!..

bonelli1910

Kıdemli Üye
25 Nis 2011
129
233
tüm forum yöneticisi ve tüm üyelerimizin yeni yılı kutlu olsun. başarılarınızın devamını dilerim.

İyi kötü koca bir yıl geçirdik.. Kendi adıma üzüldüm, ağladım, mutlu oldum, heyecanlandım.. Yani yaşanabilecek bir çok duyguyu yaşadım.. Pişmanlıklarım da oldu, iyi ki yapmışım dediklerim de.. 2013 de bizim sevdamız Ankaragücümüz küme düştü dünyamız yıkıldı üzüldük ağladık içimize attık ama yeniden dirilmeye yemin ettik gelecek güzel günler yanacak meşaleler

Yeni yıl için kendi adıma Kendim için 2013'den ders aldığım hatalarımı bir daha yapmamayı diliyorum.. Sonra daha huzurlu, daha sağlıklı, daha başarılı ve daha mutlu bir yıl diliyorum..

Ve sizler için dileğim; yüreğinizden başkası için dilemeye cesaret edebildiğiniz herşeyi Rabbim ömrünüze katsın.. Aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara herşey gönlünüzce dilediğinizce olsun.

Bir şeyi gerçekten çok istiyorsanız olması içi dua etmeyin, hayırlısı ise olmasını dileyin.. Çünkü öyle bir an geliyor ki o çok istediğiniz şeyin aslında sizi her geçen gün tükettiğini fark ediyorsunuz.. Bu nedenle yeni yıldan her şeyin hayırlısını diliyorum..

Hayatın sana ne getireceğini asla bilemezsin bu nedenle hayal kurma.. Eğer inanıyorsan gerçekleştir.. Yok inancın kalmadıysa bırak.. Zira hayallerle yaşarsan iki dünya arasında kalmış ruh gibi ölümle yaşam arasında sıkışıp kalırsın.. Buda geride bıraktığımız yılın ardından öğrendiğim bi başka kural...

Allah bize ana babamıza birer hayırlı evlat olmayı ve yaşlandığımızda da elimizden tutacak hayırlı evlatlar nasip etsin Kötü niyetli, bencil, menfaatçi ve ruhu kirli olan herkesten korusun Rabbim bizi.. Nerde yüreği temiz kalmış insanlar varsa onları çıkarsın karşımıza.. İşlerimizi kolay, rızkımızı bereketli kılsın.Bu hayattaki tek gerçek ellerinizi semaya açıp yalvardığınız da sizi duyan Yaradan'dır.. Nefsinize, hırsınıza yenilmeyin.. Onun yarattığı hiç bir varlıktan istemek yada beklemek gafletinde bulunmayın.. Dar günde dua, bol günde şükür için bir tek ona el açın..

Rabbim yüreğinizden geçen tüm hayır dualarınızı kabul etsin.

Hepinize kucak dolusu sevgiler. Herkese mutlu huzurlu ve inancınızı yitirmediğiniz, hayalleriniz için savaştığınız başarılı bir yıl diliyorum..

Bonelli
 

tabure

Guest
14 Eki 2011
621
2,021
Bastiani Kalesi
Bugün günlerden 31 Aralık, babamın öldüğü yaşta değil ama öldüğü gün'deyim... Aradan 16 sene geçmiş, oralar nasıl babam, buralar b*k gibi, hayatta olsan inanamazdın Türkiye'nin haline.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,114
76,924
hiçbiryerde :)
Bir önceki mesajda yazılanların bir kısmını çok beğendim
ve sevgili tabure'nin de duygusal mesajını görünce yazayım
dedim: Gerçekten de hayattan bir şey beklemeyip hayatın
bize verdiklerinin değerinin farkında olarak yaşarsak, ki bu
hiç te öyle kolay değil, daha mutlu oluruz diye düşünüyorum...
Daha iyisi için mücadele etmek ve çalışmak gerekir tabii...
Herkese selamlar, sevgiler...
 
Son düzenleme:

teksas

Yeni Üye
12 Nis 2009
10
22
Tüm Çizgi Diyarı dostlarının yeni yılını kutlar, herkese yeni yılda sağlık,
mutluluk ve başarılar diliyorum.
 

oguzoguz

Çeviri & Balonlama
26 Ocak 2010
64
911
Tüm dostların yeni yılını kutlarım. Sağlıklı, mutlu, başarılı ve keyifli bir yıl geçirmeniz dileklerimle...
 

akim

Kıdemli Üye
29 May 2011
199
418
Bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz, iyisiyle kötüsüyle. Bir çoğumuz için sanırım kötü geçen bir yıl oldu. İnsanların 2013 için ne lanet bir yıl oldu, bir an önce bitse dediğini duyuyorum. Aslında bir çoğumuz her yılın sonunda aynı cümleyi kullanıyoruz, belki farkında değiliz bunun. Yılların bir suçu yok, ha 2000 olmuş, ha 2010, ha 2013. Eğer biri bu piyangodan büyük bir ikramiye tutturamazsa, büyük ihtimal yine aynı dertlerle boğuşmak zorunda kalacak yeni yılda da ve yılın sonunda yine aynı cümleyi kullanacak 2014 ne lanet bir yıl oldu; bir an önce bitse... Kim bilir, belki ikramiye çıksa bile, bambaşka dertlerle boğuşmak zorunda kalacak.
Benim dileğim; insanlara, diğer canlılara, doğaya değer veren ve saygı duyan, paraları ayakkabı kutularında saklamak yerine halkı için kullanan, yedi sülalesinin zenginleşmesi için değilde halkının zenginleşmesi için uğraşan, vatanı satmak için değilde vatanı için çalışan yöneticilerin başımıza gelmesi.
Bu senede zorluklarla boğuşacağımıza emin olduğum için hepimize, önce sağlık, sonra Zagor'un iradesini, Martin Mystere'n zekasını, Mister No'nun uslanmazlığını, Örümcek Adam'ın esprilerini, Conan'ın cesaretini, Süpermen'in ahlakını, X man ekibinin beraberliğini, Gümüş kayakçı'nın dürüstlüğünü ve tabi ki bol çizgiromanlı günler diliyorum
 

enginerkin

Yeni Üye
25 Şub 2012
28
21
Herkese mutlu yıllar.
Bu arada Diyar'a kar yağmaya başladı; sabaha kadar tutar mı acaba ?
Çok hoş olmuş. Teşekkürler.
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,906
5,308
Tüm sitedaşlarımın , parçası olduğum milletimin yeni yılını kutlar ,
insanlarına sağlık , başarılar , dürüstlük ve dürüst insanlarla birlikte bir
yaşam , akıl , izan , vicdan , ülkeme ise gönençli , özgürlük ve tam
bağımsız günlerle dolu bir ebediyet dilerim.
 

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
593
3,761
istanbul
her yıl olduğu gibi 2013 de kimi açılardan kötü kimi açılardan iyi olaylara sahne oldu. ama bence diyarımızın en verimli yıllarından biri oldu. eldeki çr lerin taranıp paylaşılması durumunu aşıp çeviri balonlamada büyük ilerleme kaydettiğimiz bir yıl oldu bence. umarım bu artarak devam eder.
bütün diyar dostlarına yeni yılda mutluluklar dilerim.
yaşasın paylaşım
 

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
586
3,462
Yeni yila girdik ... Allah hepimize saglikli ; mutlu ve baris dolu bir yil nasip etsin ... Yaninizdan cizgi roman ; yureginizden inanc ve aklinizdan hayalleriniz eksik olmasin ...
 
12 Şub 2010
15,006
545,225
Yeni yıla girdiğimiz şu saatlerde sevgili Hüseyin Diyarımıza kar yağdırmış.

Harika bir şey olmuş. Seni yürekten kutluyorum sevgili Hüseyin. Hepimiz farkındayız Diyara kattığın güzel şeylerin.

Tüm Diyarla birlikte sana da mutlu yıllar diliyorum. İyi ki varsın.
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,476
27,465
Tüm dostların yeni yılını kutluyor,2014'ün kim ne bekliyorsa esirgemeden getirmesini temenni ediyorum...
 
Üst