Milliyet Çocuk Dergisi 1983 Sayı 04 (Tek sayfa)

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,088
21,518
Kamlançu
Bilgisayarın ana kartı yanmış, birkaç yere gösterdikten sonra kurtulamayacağı kesinleşince bayramda gidip harddiskini söküp aldım. Eski balonlama ve tarama düzenleme klasörlerime ulaştım. Bu Milliyet Çocuk düzenlemesine de bayağı zaman önce başlamışım, araya giren çalışmalar yüzünden bekletmişim. Bu şekilde bekleyen bir sürü dosya var. Yavaş yavaş hepsine el atıp temize çıkarmaya çalışacağım...

Taramayı yapan Abolardis üstada teşekkür ederim. Tüm dostlara keyifli okumalar.

jBlQXD.jpg

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,446
12,999
Yine maziye gittik. Milliyet çocuk ve ek fasiküllerden beyaz kuşe kağıda kaliteli baskı ile muhteşem ansiklopediler kültür yayınları ile oluşturduğum kütüphanemden maalesef bu gün bir yaprak bile mevcut değil. o güzel günleri tekrar yad eden bu güzel paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler üstadım. Eline yüreğine sağlık sevgi ve Saygılar.

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
615
6,900
Hop hop hop değiş Tonton!
28. sayfadaki Tonton ailesi TRT'de yayınlandığı dönemde severek izlediğim çizgi filmlerden biriydi. Şekilden şekle girebilen Tonton ailesi ve moleküler dönüşüm özelliği ile istediği bir canlıya dönüşebilen Uzay 1999'un Maya'sı, henüz shapeshifter terimini bilmediğim bir dönemde hayal gücümü bambaşka dünyalara sürüklemişti.