Jules Verne - Yanardağ.cbr Tarama tarafımdan yapılmamıştır.
15 Tem 2011 #1 Subzero Süper Üye 26 Tem 2010 1,263 17,415 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tarama tarafımdan yapılmamıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tarama tarafımdan yapılmamıştır.
18 Tem 2011 #3 N neco50 Süper Üye 11 May 2010 2,710 1,982 Sayın Subzero hızına yetişemediğim için, şimdilik linkleri kopyalıyorum. Daha sonra indireceğim. Bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim.
Sayın Subzero hızına yetişemediğim için, şimdilik linkleri kopyalıyorum. Daha sonra indireceğim. Bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim.
18 Tem 2011 #4 kartal Onursal Üye 17 Şub 2011 4,322 4,690 Sevgili kardeşim, Jules Verne'in eserlerinin birçoğunu Ferit Namık Hansoy çevirisi ile okumuştum ama çizgi roman olarak pek fazla okuyamadım.Şimdi sayende bununla başlayacağım okumaya.Çok teşekkür ederim.
Sevgili kardeşim, Jules Verne'in eserlerinin birçoğunu Ferit Namık Hansoy çevirisi ile okumuştum ama çizgi roman olarak pek fazla okuyamadım.Şimdi sayende bununla başlayacağım okumaya.Çok teşekkür ederim.
18 May 2012 #5 diyanizos Yeni Üye 14 May 2012 66 51 İzmir Subzero arkadaş. Valla sen paylaşmaktan bıkmamışsın. Ben indirmekten yoruldum. Emeğine sağlık.Çok teşekkürler Jules Verne kitaplığına katkıların için. Paylaştıkça Çoğalanlara... Dostlukla...
Subzero arkadaş. Valla sen paylaşmaktan bıkmamışsın. Ben indirmekten yoruldum. Emeğine sağlık.Çok teşekkürler Jules Verne kitaplığına katkıların için. Paylaştıkça Çoğalanlara... Dostlukla...