- Konuyu Başlatan
Kendisinin makyajsız halini gördüğümde şok olmuş ve çok üzülmüştüm. Saçının yandığını biliyor ama kel kaldığını bilmiyordum. Diğer yazılanlara ise pek şaşmadım, sonuçta bahsş geçen kişi hayatı uçlarda yaşayan Michael Jackson. Neyse.. En azından bahsedilen şekildeki resimleri basında pek dönmüyor.. Şahsen ben onu kafamda hep 80'lerdeki ve 90'lardaki görüntüsüyle hatırlayacağım. Paylaşım için teşekkür ederim üstadım. Bu haberin konuya eklenmemesi eksiklik olurdu..‘Pop müziğin kralı’ Michael Jackson’ın yıllardır saklanan otopsi raporu gün yüzüne çıktı.
10 yıl önce hayatını kaybeden Jackson’ın kel olduğu, vücudunda gizli dövmeler ve ameliyat izleri bulunduğu anlaşıldı.
Şarkıcının başındaki saçsız bölgelerin 1984 yılında Pepsi reklamı çekimi esnasında sette geçirdiği bir kazada yanması neticesinde oluştuğu düşünülüyor. Set kazasında Jackson’da ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşmuştu.Otopsi raporuna göre şarkıcı, yıllarca peruk ve saç parçalarıyla kelliğini gizlemeye çalışmış.
Dedektifler, Jackson’ın başının ön kısımlarının tamamen kel olduğunu, arka kısımlarının ise kısa ve kıvırcık saçlı olduğunu anlattı.