Michael Jackson demek 80ler demekti. Dünyanın tanınabilirliği en yüksek meşhurlarındandı, birbirinden güzel şarkılarıyla tüm müzik listelerini paramparça ederdi. Kendine has geliştirdiği dans figürleriyle izleyenleri büyüler; çevirdiği video kliplerle farklılığını gösterirdi. Pepsi reklamını izlemek bile insana büyük keyif verirdi. Dünyadaki en çok satan albüme sahip olan süper bir yetenekti. Kendisi ayrıca estetikte de bir fenomendi. Dünyada onunla bir tek Ajda Pekkan yarışabilirdi. Hele ki bir de ten rengini bilerek beyaz yapıyor geyiği vardı ama işin aslı öyle değildi. Bu durum "vitiligo" denen bir illetin neticesiydi. Kimileri için çocuk tacizcisiydi ama sevenleri asla böyle biri olduğunu düşünmedi.. (Ben de öyle düşünmüyorum.)
Brooke Shields ile bir dönem yakınlaştı ama nikah masasına Elvis'in kızı Lisa Presley ile oturdu.
Kendine has bir giyim tarzı vardı; kısa paçalı pantolon, gömlek, pullu ışıltılı ceket, siyah ayakkabı, beyaz çorap, beyaz pullu eldiven ve siyah fötr şapka giymeyi çok severdi.
Başta; Hey, On Yedi, Blue Jean gibi müzik dergilerinin yanında;
magazin dergileri için de güzel bir malzemeydi.
En çok beğendiğim parçaları ise;
Thriller, Beat it, Billy Jean, Bad, Dirty Diana, Smooth Criminal, Black or White idi..
Şöyleydi.. Böyleydi...Öyleydi...
Kısacası benim gibi bir çok 80ler çocuğunun hafızasında yer etmiş bir efsane idi..
Toprağı bol, yattığı yer huzur dolu olsun..
Son düzenleme: