Merhabalar yardımcı olabilirseniz süper olur

TheShelby

Yeni Üye
22 Mar 2025
2
0
Merhabalar bu foruma yeni girdim birkaç sorum olucaktı en başta burada pdf halinde çizgi roman var mı varsa nasıl buluruz ?

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
600
6,633
Merhaba ve Hoş geldiniz...

Çizgi romanlar çoğunlukla CBR/CBX vs gibi uzantılarla paylaşılıyor. Bunlar genel olarak uzantıları CBR/CBZ olarak değiştirilen arşiv (zip, rar vs) dosyaları. Bu dosyaları indirip web üzerinden ya da bir program kullanarak PDF ye dönüştürebilirsiniz.

Web tabanlı

Toplu çevirimler bazı PC uygulamaları

CBX Tools

TheShelby

Yeni Üye
22 Mar 2025
2
0
2 Adet sorum var cbr cbx olarak olması sorun değil nerden bulabilirim paylaşılanları veya arşivleri fark etmez sizin forumda hangi başlıkla veya ne ile bulmam mümkün ve eğer paylaşılıyorsa sizin bildiğiniz bu forumda paylaşılmış herhangi bir formatta herhangi bir çizgi roman önere bilir misin tercihen süper kahramanlı birşey olmasın

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,537
5,153
Osmaniye
2 Adet sorum var cbr cbx olarak olması sorun değil nerden bulabilirim paylaşılanları veya arşivleri fark etmez sizin forumda hangi başlıkla veya ne ile bulmam mümkün ve eğer paylaşılıyorsa sizin bildiğiniz bu forumda paylaşılmış herhangi bir formatta herhangi bir çizgi roman önere bilir misin tercihen süper kahramanlı birşey olmasın
Öncelikle hoşgeldiniz.
Bir hikaye anlatayım. Vermezse mabud neylesin sultan Mahmut diye bir hikaye vardır bilir misiniz bilmiyorum. Bir gün fakirin biri Osmanlı padişahı II Mahmut'un huzuruna çıkmış, fakir olduğunu kendisinden yardım edilmesini istemiş. Sultan ikinci Mahmut'ta fakire acımış bir kürek almasını ve hazineye gitmesini küreği hazineye sallayarak ne kadar alırsa kendisine olacağını söylemiş. Fakir heyecandan küreği ters tutmuş ve hazineye salladığında küreğe hiçbir şey gelmemiş. Bunun üzerine Sultan Mahmut şöyle demiş: "Vermezse Mabut neylesin sultan Mahmut"
Siz de onun misali şu anda hazinenin içerisindesiniz ama küreği sallamayı bilmiyorsunuz sitenin ana sayfasına girdiğinizde görüp görebileceğiniz tüm çizgi romanların linkleri var biraz siteyi araştırın karıştırın bir şeyler yapın bulacaksınız kolay gelsin.