Merhaba

ibrahimgr

Yeni Üye
27 Mar 2023
1
7
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... Hiç bir çizgi romanı açıp okuyamıyorum.. Nasıl yapabilirim?..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Çitaku

Yeni Üye
28 Ocak 2015
51
217
Merhaba, hoş geldiniz.

Öncelikle verili bağlantıdan çizgi romanı indirmeniz gerekiyor. Büyük bir ihtimalle "cbr" uzantısıyla kaydedilmiş bir dosya olacak indirdiğiniz dosya. Bu formatı açmak için de;
sitesinden okuyucu indirebilirsiniz. Kurulum gerektirmeyen çok basit bir uygulama bu, yine de çok işe yarıyor. ALternarifleri de mevcut ancak bu benim işimi görüyor.

Kimi zaman, indirdiğiniz çizgi roman dosyası zip'lenmiş (sıkıştırılmış)bir resim klasörü de olabilir. Dosyayı dışarı çıkarınca önerdiğim uygulamadan okunabilir oluyor o da. (bilgisayarınızdaki herhangi bir resim fotoğraf klasörünüze bakmak için de kullanabilirsiniz isterseniz bu uygulamayı)

İyi eğlenceler.
 
Son düzenleme:

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,281
4,323
Öncelikle bende hoş geldiniz demek isterim. Sorunuzun cevabına gelince ben YAC Reader kullanıyorum, cbr, cbz, rar ve zip gibi bütün uzantıları açıyor ve isterseniz indirmiş olduğunuz kitaplardan kendi kütüphanesini oluşturuyor, ordan kitapların kapaklarını görerek istediğiniz kitabı seçip okuyabiliyorsunuz.Ayrıca resmi büyütme, küçültme, iki sayfa yanyana okuma, kontrast ve ışık ayarları, sayfayı ekrana ortalama, tam ekran modu vb. bir sürü özelliği var. Ben bunu tavsiye ediyorum.
 
Üst