emresem
Çeviri & Balonlama
- 15 Ocak 2018
- 451
- 10,731
Herkese günaydın. Yeni bir seriyle daha karşınızdayım. Aslında yeni bir seriye başlamayacaktım ama dayanamadım. Bu seri sevgili dostumuz He-Man'e ait olan bir seri. Yanlış bilmiyorsam 1982 yılında çıkmış ve mini comics olarak adlandırılıyor. Daha pek çok sayısını daha buldum ama numaralandırma var mı yok mu bilemedim. Öğrenince numaralandırmaları da yapacağım. Çocuklar için birebir ama bu biz yetişkinler için de birebir olmadığı anlamına gelmiyor. Aslında bir çizgi romandan çok resimli hikaye kitabı olarak adlandırabiliriz. Örnek bir sayfayı da ekliyorum aşağıya. Beğeneceğinizi de umuyorum.
Ayrıca sevgili dostlar. Bu tarz başka çizgi romanlar var mı? Sonuçta bilindik çizgi roman kahramanlarının bu tarz kitapları çok bulunmuyor. Ben oğluma okumak için aldım ama çok da fazla değildi. Bu şekilde bulabilirsem onları da çevirmeyi planlıyorum.
Şimdilik sizleri kainatın efendileri ve He-Man ile baş başa bırakıyorum. Ve keyifli okumalar diliyorum.
Link yenilenmiş ve karakterler Türkiye'de bilinen isimleriyle tekrar yazılmıştır.
Ayrıca sevgili dostlar. Bu tarz başka çizgi romanlar var mı? Sonuçta bilindik çizgi roman kahramanlarının bu tarz kitapları çok bulunmuyor. Ben oğluma okumak için aldım ama çok da fazla değildi. Bu şekilde bulabilirsem onları da çevirmeyi planlıyorum.
Şimdilik sizleri kainatın efendileri ve He-Man ile baş başa bırakıyorum. Ve keyifli okumalar diliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Link yenilenmiş ve karakterler Türkiye'de bilinen isimleriyle tekrar yazılmıştır.
Son düzenleme: