DeadFool
Süper Üye
- 21 Ara 2010
- 556
- 312
Örneğin Green Lantern Türkiye'ye gelse her romanını alırım adamları bizi düşünöüyor .Amerika'daki alsın hesabı gibi geliyor bana.
Şşş devam edelim mi önümüzdeki günlerde? Diğer işlerinin durumuna bir bak, yarım bırakmış olmayalım
Diğer işlere çok sardık unutuyoruz sürekli, birileri dürtünce iyi oluyor. Yarın devam edeyim sayı 2`ye..:9Devamını büyük bir heyecanla bekliyoruz dostlar. Umarım daha çok beklemeyiz.
Diğer işlere çok sardık unutuyoruz sürekli, birileri dürtünce iyi oluyor. Yarın devam edeyim sayı 2`ye..:9
sentry tabii ki... ama o zaman yoktu herhalde...
çakma makma adam da durdurabilecek güç var kardeşim
ooo abdullah bence sen sentry'nin nasıl bir şey olduğunu iyice bir oku adam ares'i ikiye böldü hiç güç harcamadan sahneyi paylaşmayayım çok mide bulandırıcı olur. bağırsak falan ne arasan var hele ki void olursa deyme keyfimize
bir kere dostum dc dedin diye ezdirmemişsin karakterlerini sen istedin bunu abdullah
Flash vs Witch&Quicksilver :witch'in house of m de ne yaptığını biliyorsun sanırım. gerçekliği bükme hemde kalıcı olacak şekilde yani flash koşamadığı bir dünyaya uyanırsa bir *** yapamaz
Batman vs Captain America: şu batman'in karşısına da çıkan kaçıyor dostum bu ne. Cap'i fazla küçümseme istersen kalkandan bahsetmek istemiyorum bir de yanında süper asker serumunun getirdikleri var. zavallı dövüş eğitimli bir insancık mı bunu yapacak tek artısı yarasa kostümü
Superman vs Wolverine&Hulk&Sentry&Black Bolt: ne yazık ki superman'inin kriptonit gibi zayıf bir noktası var... bir de güneşti değil mi enerji kaynağı dünyaya gelince o güçleri kazanıyordu. yani sentry güneşten enerji almıyor güneş görmese de güçlü anlatabiliyormuyum güneşin olmadığı yerler var ki "void" olayı zaten nasıl bu konuya superman cevabı verdiğini sorgulamama en büyük sebep
Green Lantern vs Human Torch&Iceman&Cyclops ve diğer sağından solundan enerji çıkaranlar: eh 3 ü de bilinen en alt seviye marvel karakterleri abdullah ya. (hadi cyc'ı ayırayım dicem de adamın bi liderlik opsiyonu var başka bişi yok)
Marslılar vs Marvellı Telepatlar: birbirlerini yesinler
Dr.Fate vs Doctor Strange: hemen "cıvkı çıktı" dimi. tabii strange alır...
Aquman vs Namor: insaf bahsettiğin namor ya...
Green Arrow vs Hawkeye: berabere veririm anca
The Guardian vs Iron Man: eh o kadar zırh var kaç çeşit biri indirir tabii
edit: abdullah "Hulk SMASH!!!"
flash için bir şey dememişsin abdullah hem o ne ya kriptonite bağışıklık kazandı
Abi Flash zamanda geriye gider F4 ü zaten çok kolay yener bu konuda. Paradoks falan olsun banane Flash bütün Marvel ı bebekken öldürür