black_caos
Yeni Üye
- 7 Şub 2021
- 4
- 11
Dostlar herkese selamlar, uzun yıllardır çocukluğumuzun çizgi filmlerini ve dizilerini bulup toparlayıp arşivlemeye gönül vermiş biri olarak son zamanlarda moda olan takas usulü paylaşım beni çok üzüyor. Neyi kimden saklıyoruz dostlar? Hepimiz aynı gemideyiz yahu! Artık bu dava uğruna ortak hareket etme vakti gelmiştir. Jimmy neutron konusunda @duvarsürüngeni hocamın Haziran ayında attığı mesajı gördüm. Etiketleyerek kendisini bu konuya davet ediyorum. İnternet alemine düşmemiş kendine ait arşivi olan başka hocalarım da varsa bu konuya mesaj bırakıp kendilerini belli etsinler lütfen. Bölümler kesintisiz şekilde kayıt edilmişse görüntü kalitesinin hiçbir önemi yok. Sadece temiz duyulan bir Türkçe dublaj olması yeterli, gerekirse onu da AI ile düzenleriz. Private Tracker ve Usenet aleminde yıllar boyunca edindiğim bilgi ve tecrübemi kullanarak çizgi fimlerin en kaliteli halini bulup Türkçe sesleri onların üzerine senkronlarım. Ben kendi üzerime düşeni yapmaya hazırım. Herkesten destek bekliyorum!