Lady S 16 - Baba, Oğul ve Samaryum Adına

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,409
36,740
İzmir
Lady S 16 - Baba, Oğul ve Samaryum Adına

3hqrks6qgve36eg5g.jpg

i4p5ec1v1071mx95g.jpg

c1z6eo95au8rcb35g.jpg

Lütfen Buradan İndirin

Eski Sayılar İçin BURAYA Tıklayın Lütfen.

Son düzenleme:

100bullets

Yeni Üye
7 Eki 2020
65
229
@orpa hocam çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. Hepsi için emeklerinize sağlık :) Çalışmalarınızı indirirken maalesef 4 sayıda mediafire'ın meşhur "generating new download key" uyarısıyla/hatasıyla karşılaştım 🤨 Ne kadar beklesem de indirmeler yeniden başlamadı. Mediafire yeni bir link oluşturmadı. Bu sayılar Black Op Sayı 01 - Golden Dogs Sayı 04 - The Last Templar Sayı 05 ve son olarak bu konudaki Lady S Sayı 16. Neyse ki diğer çalışmalarınızda bu durum oluşmadı. Bu durumun düzelmesi bazen çok uzun zaman alabiliyor. Bu sayıların linklerini kontrol edip mümkünse yenileyebilir misiniz?

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,409
36,740
İzmir
@orpa hocam çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. Hepsi için emeklerinize sağlık :) Çalışmalarınızı indirirken maalesef 4 sayıda mediafire'ın meşhur "generating new download key" uyarısıyla/hatasıyla karşılaştım 🤨 Ne kadar beklesem de indirmeler yeniden başlamadı. Mediafire yeni bir link oluşturmadı. Bu sayılar Black Op Sayı 01 - Golden Dogs Sayı 04 - The Last Templar Sayı 05 ve son olarak bu konudaki Lady S Sayı 16. Neyse ki diğer çalışmalarınızda bu durum oluşmadı. Bu durumun düzelmesi bazen çok uzun zaman alabiliyor. Bu sayıların linklerini kontrol edip mümkünse yenileyebilir misiniz?
Dediğiniz gibi bahsettiğiniz dosyalar hata veriyor. Lady S 16 dosyasını silip defalarca yüklememe rağmen aynı hatayı vermeye devam etti. Sebebini ben de bilmiyorum. Umarım Mediafire'ın geçici bir sorunudur. Zaman zaman tekrar yüklemeye çalışacağım. Sorun düzelmezse Mega'ya yüklerim. Serilerinizi eksik bırakmam.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,100
37,242
İstanbul
Dediğiniz gibi bahsettiğiniz dosyalar hata veriyor. Lady S 16 dosyasını silip defalarca yüklememe rağmen aynı hatayı vermeye devam etti. Sebebini ben de bilmiyorum. Umarım Mediafire'ın geçici bir sorunudur. Zaman zaman tekrar yüklemeye çalışacağım. Sorun düzelmezse Mega'ya yüklerim. Serilerinizi eksik bırakmam.

Bir süre sonra sorun kendiliğinden düzelecektir. Bu tür sorunlardan bugüne kadar düzelmeyen olmadı. Bazen kısa sürede, bazen 3-5 güne sorun çözülüyor. Sorun yaşayan dostlarımızın arada sırada kontrol etmesinde fayda var. Aynı sorunun epeyce bir konuda mevcut olduğunu da belirteyim. Ama dediğim gibi bir süre sonra düzelecektir.

Not: Bu sorun devam ederken dosyada herhangi bir değişiklik yapmadan tekrar Mediafire'a yüklemek sorunu çözmüyor. Aynı hata mesajı gelmeye devam ediyor. Dosyada bir değişiklik yapmak gerekli. Mesela cbr uzantılı bir dosyayı "sıkıştırarak" rar uzantılı hale getirip Mediafire'a yüklemek gerekiyor.

Bu vesileyle eşsiz çalışmaların için bir kez daha teşekkür ediyorum, üstadım.

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,409
36,740
İzmir
Not: Bu sorun devam ederken dosyada herhangi bir değişiklik yapmadan tekrar Mediafire'a yüklemek sorunu çözmüyor. Aynı hata mesajı gelmeye devam ediyor. Dosyada bir değişiklik yapmak gerekli. Mesela cbr uzantılı bir dosyayı "sıkıştırarak" rar uzantılı hale getirip Mediafire'a yüklemek gerekiyor.

Bu vesileyle eşsiz çalışmaların için bir kez daha teşekkür ediyorum, üstadım.
Bütün dosyaların linklerini güncelleyip yüklemeyi tamamladım. Böylece @100bullets dostumuz eksik kitapları rahatça indirebilir. Üstat @direnc11 in dediği gibi dosyada değişiklik yapmak gerekiyor. Ben deneme olsun diye daha önce yüklediğim ve hata veren rar dosyalarını silip yeniden rar ladım. Bazısını bir kaç kez yeniden rar lamam gerekti. Ama sonunda Mediafire bu dosyaları yüklemeyi kabul etti. Üstadın bahsettiği yönteme benzer bir şey oldu
Açıklamalarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler üstat @direnc11 .