La Nuit de L'empereur - (01 - 02) - (Ordas-Delaporte) (Frankofon - Fransızca)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,042
43,567
[url= ]
NxYii2.jpg
[/url]

La Nuit de l'Empereur - İmparatorun Gecesi

İmparatorun Gecesi1812, Moskova, Fransızların zaferinden yararlanmalarını önlemek için yakılıyor.

Napolyon'un artık bir seçeneği kalmamıştı. Yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmadan geri çekilmek zorundadır. Koruma görevlisi Martel, imparatorluğun subayı olmuş bir kralcı, güçlü bir savaşçıdır. Napolyon'u kaçırır ve o da kendi ikizine katılır. Düşmanı aldatmada ona düşen görevdir.

Kontes Marie Waleska, kantin görevlisi bir kızla birlikte, İmparator'u ve bir avuç askeri çevreleyen ve bir çiftliğe sığınan gruba katılır.

Kazaklar tarafından kuşatılan Napolyon ve adamları tuzağa düşerler.

Ordas, öyküsünü Rus kışı ve güçlü iradeli, sevimli ve gösterişsiz kahraman karakterler üzerine kurmuştur.

Son düzenleme:

oktayulusoy62

Yeni Üye
7 Ocak 2025
5
20
ÖNCELİKLE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER SONRA DA BU SERİ DEVAM EDECEK Mİ YOKSA SADECE 1 VE 2. SAYILARI MI VAR ? BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM (YARIM KALIRSA MERAK ETMEYELİM DİYE)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,042
43,567
ÖNCELİKLE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER SONRA DA BU SERİ DEVAM EDECEK Mİ YOKSA SADECE 1 VE 2. SAYILARI MI VAR ? BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM (YARIM KALIRSA MERAK ETMEYELİM DİYE)

Üstat, arşivimi kontrol ettim, bende sadece bu iki kitap var. İnternette kontrol ettim, bu yazarlarca bu seriye devam edildiğini tespit edemedim.

Şayet bu tür yayınlar ilginizi çekiyorsa, "Cosmo Serie" adı altında "İtalyanca" yayınlanan büyük deniz savaşları (6 Kitap) ve büyük kara savaşları (21 Kitap) arşivimde mevcut. Arzu ederseniz paylaşabilirim.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

oktayulusoy62

Yeni Üye
7 Ocak 2025
5
20
Ben frankofon çizgi roman arşivledim daha önce yaklaşık 70-80 bin kadar yani frnsızcaysa olabilir ama italyancaysa hiç sizi yormayayım fransızca bilince bir de damlar bu konuda dünyda bir numaralar binlerce mükemmel çizgi roman var

nisann

Yeni Üye
2 Haz 2024
51
552
sayın balkan, oktay bey fransızca bildiğinden italyanca olanları istemiyor. ama bu forumda italyancadan türkçeye çeviri yapan ve paylaşan bizlere italya ile aynı anda okuma imkanı sunan kişiler var. belki onların ilgisini çeker ve türkçeleştirirler. italyancada olsa paylaşın.