Selamlar,
Diyarın paylaşım ruhu inanılmaz bir iş başardı yine, emeği geçen herkese teşekkürler,
sizlerden ricam 133,135,136,137,142. sayıların linkleri sıkıntılı, tekrar teşekkür ederim.
Sıralı liste hazırlanırken linki yanlış kopyalamışlar o yüzden açılmıyor. çalışan linkler aşağıdadır.43 ve 44 sayılar inmiyor maalesef.
evet imalesef meganın azizliğine uğradım.ilk fırsatta yeniden yükleyip güncelleyeceğim.Öncelikle hepinize sonsuz teşekkürler ancak özellikle aksamsefası arkadaşımızın verdiği mega linkleri maalesef ölmüş onları yenilerse çok makbule geçecek sağolun.
evet imalesef meganın azizliğine uğradım.ilk fırsatta yeniden yükleyip güncelleyeceğim.
linki tıklarmısınZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.. :'(
tüm L-Manyak linklerimi güncelledim
Emeği geçenlere, tarayıcılarınıza, gözlerinize sağlık, bütün serinin tamamlanmasını bekledim ve arşive başladık, çok teşekkürler. Yalnız 1. sayı linki yok bilginize.
@Ertem Atıf Merhaba,Çok teşekkürler. Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Bu tip toplu paylaşımlarda tek tek değil de topluca indirme linkleri de var mı?
@ozkaikai yazmış olduğunuz mesajınızın 1 ve 2 nci üst mesajları okur musunuz?hepsini tek bir google drive yada mega upload dosyası olarak paylaşabilirmisiniz