Küçük Arkana - Sayı 4

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
361
6,451

AP1GczNpGmg1aLa6_Wq2mGNPtVdsPvEw7X8osx4Xt3NZb_iN3pA3kBl4hysi3EbqP7MZ14ZxrIUCYy5A8rBfYuHe81GUuk84bDiulEYOYusSHhXuoZgYzQ=s1600

Theresa artık daha ilgili ve yardımsever biri olmaya kara vermişti. Sadece anı yaşayacaktı. Diğer el atacağı iş ise Kelly'nin geçmişi. Lakin sadece Kelly değil kendi geçmişinin gizli sırları ile de uğraşmalı.

Link:

Önceki Sayı: Arkana 3

Geçen Haftanın Sayısı: Superman - Gökyüzünde 2

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,333
7,932
Jeff Lemire çizgi romanlarının diyarımızda bir hayli ilgi çektiğini görüyorum. Sanatçının çizgi romanları hem '' underground '' diyebileceğimiz çizimleri, hem de duygu yoğunluğu yüksek senaryolarıyla dünya çapında ilgi görmeye devam ediyor. Bol ödül alan Lemire eserlerinin, diyarımıza kazandırılmaya devam edilmesi dileklerimle, teşekkürlerimi sunarım Sn. @CZN

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
361
6,451
Jeff Lemire çizgi romanlarının diyarımızda bir hayli ilgi çektiğini görüyorum. Sanatçının çizgi romanları hem '' underground '' diyebileceğimiz çizimleri, hem de duygu yoğunluğu yüksek senaryolarıyla dünya çapında ilgi görmeye devam ediyor. Bol ödül alan Lemire eserlerinin, diyarımıza kazandırılmaya devam edilmesi dileklerimle, teşekkürlerimi sunarım Sn. @CZN
Jeff Lemire ilk Sweet Tooth serisini okumuştum sonra baya işini bulup okudum. DC serilerinde yazarlık yapması da güzel hatta @connor Jeff Lemire JSA (2024) serisini yapıyor güncel olarak.