profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,002
- 547,913
Moderatör tarafında düzenlendi:
Son 10 gündeki Yalaz ustaya yönelik gazete tefrikası paylaşımları inanılmaz ölçüde...Kendimi 90'lı yıllar Takvim gazetesi eksperi sanardım, orada yayınlanan tek altyazılı serüveni Baybora'nın Oğlu sanardım yıllarca evine giren Takvim'lerdeki çizgi roman sayfalarıyla ihya olan bir çocuk olarak...Dikey sayfa ve renkli Karaoğlan'ların çoğunu takip etmiştim 2005'lere kadar (ne yazık ki hepsini arşivleyemedim)...Ama dahası da varmış Takvim'de...Hem İpekyolu Katliamı'nın karşılaştırmalı dipnotları için, hem de paylaşımı için çok teşekkür ederim...Borçlarım birikiyor, yakında bir kısmını ödeyeceğim kendi çıkınımdakileri açmak suretiyle...
renkli bir dünyalar hakimi veya siyah beyaz karapanter mükemmel olurdu dostum...
üstadım elleriniz dert görmesin binlerce teşekkürler sayenizde eşsiz bir koleksiyonumuz oldu gazete tefrikaları adı altında ayrı bir konu başlığı şart oldu karaoğlan için ilgili arkadaşlar el atar inşallah
Son 10 gündeki Yalaz ustaya yönelik gazete tefrikası paylaşımları inanılmaz ölçüde...Kendimi 90'lı yıllar Takvim gazetesi eksperi sanardım, orada yayınlanan tek altyazılı serüveni Baybora'nın Oğlu sanardım yıllarca evine giren Takvim'lerdeki çizgi roman sayfalarıyla ihya olan bir çocuk olarak...Dikey sayfa ve renkli Karaoğlan'ların çoğunu takip etmiştim 2005'lere kadar (ne yazık ki hepsini arşivleyemedim)...Ama dahası da varmış Takvim'de...Hem İpekyolu Katliamı'nın karşılaştırmalı dipnotları için, hem de paylaşımı için çok teşekkür ederim...Borçlarım birikiyor, yakında bir kısmını ödeyeceğim kendi çıkınımdakileri açmak suretiyle...
Malkoçoğlu hiç bir zaman paylaşılmamış tek macera GÜNAHKAR RAHİBE kaldı, halen esrarengiz bir şekilde kayıp maalesef, hiç kimsede yok.Elinize sağlık sevgili Profesör. Sayenizde Karaoğlan sayfaları şenlik yerine döndü. Bu şenliği bir süre önce eşsiz paylaşımlar da bulunduğunuz Malkoçoğlu sayfalarında da merakla bekliyoruz. Özellikle sadece Tercüman gazetesinde yayınlanmış ve maalesef hiçbir yerde izine dahi rastlayamayıp sadece bir kaç ilan resmi ile yetinmek zorunda kaldığımız Altın Çaylak, Baş Ödül, Patraslı Dilber, Ölüm Meleği, Şeytanın Uşakları ve Günahkar Rahibe maceraları varsa paylaşırsanız bizleri çok memnun etmiş olursunuz. Saygılarımla.