[KAOS ÇEKİŞMESİ 08.] X-Men Yıllık (2021) #01

Mr Davaro

Çeviri & Balonlama
7 Haz 2020
556
9,932
00.jpg

KAPTAN MARVEL VS. CYCLOPS!
İkisinin de anlamadığı büyüler tarafından Alaska'nın vahşi
doğasına çekilen Kaptan Marvel ve Cyclops, bu mücadeleyi veriyor!
Agatha Harkness'in Darkhold'a yönelik planı yavaş yavaş şekilleniyor...
Peki bu, dünyanın en büyük iki kahramanının pahasına mı gerçekleşecek?!
Peki enerji patlatan bir mutant, güneşin enerjisini emebilen
bir kadına karşı ne yapabilir?

Keyifli okumalar...

afu

Onursal Üye
1 Şub 2011
719
5,518
İstanbul
İndirmek için seçtiğiniz satır değil, bir üstteki satırın linki açılıyor. ?
Bu sorun crom da böyle.
Edge ile siteye girdiğimde ise böyle bir sorun yok. ??

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,319
5,494
Önceden olmayan bir sorun var. Grup sayfasında bastığımız tab değil, bir üstündeki açılıyor. Böylece en sondakini indirmek mümkün değil, sadece yeni birşey eklendiğinde onun linklerini görebilir oluyoruz. (Chrome kullanıyorum, yıllarca böyle bir sorun olmadı Ücra'da)

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,104
37,279
İstanbul
Önceden olmayan bir sorun var. Grup sayfasında bastığımız tab değil, bir üstündeki açılıyor. Böylece en sondakini indirmek mümkün değil, sadece yeni birşey eklendiğinde onun linklerini görebilir oluyoruz. (Chrome kullanıyorum, yıllarca böyle bir sorun olmadı Ücra'da)

Aslında ben birkaç kez karşılaşmıştım bu sorunla. İlgili sayfayı yeniden yüklerseniz (refresh) sorun çözülüyor.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,319
5,494
Aslında ben birkaç kez karşılaşmıştım bu sorunla. İlgili sayfayı yeniden yüklerseniz (refresh) sorun çözülüyor.
deneyeyim, hata ctrl+f5 ile de deneyeyim..

Ben şöyle çözdüm zaten, bir önceki tab'a tıklayıp, sonra tab tuşu ile linkleri aşıp, göremediğim bir sonraki noktaya geldiğinde space tuşu ile o linki tıklayarak, son tab'ın açılmasını sağladım. Ama yine de durumu düzeltebilmeleri için rapor ettim..
Önerinize teşekkürler.