Cxrunky
Yeni Üye
- 11 Haz 2024
- 22
- 105
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Not: Elimdeki tek CNBC-e kayıtlı Jimmy Neutron bölümü bu maalesef. ( ̄□ ̄)
Sihirli aile çizgi filmi var mı acaba yada kidz tv kaydı serilerMükemmel paylaşımlar! Hepsi için teşekkürler. Ben de uzun yıllar boyunca CNBC-e, Nickelodeon ve Jetix'ten kayıtlar yaptım. Hepsini toparlayabilirsem uygun bir zamanda paylaşmayı çok istiyorum.
Acaba elinizde hangi çizgi filmler mevcut?Mükemmel paylaşımlar! Hepsi için teşekkürler. Ben de uzun yıllar boyunca CNBC-e, Nickelodeon ve Jetix'ten kayıtlar yaptım. Hepsini toparlayabilirsem uygun bir zamanda paylaşmayı çok istiyorum.
Elimde bazı bölümlerinin olması gerek ama çok fazla olduğunu sanmıyorum. Kidz nadir kaydettiğim kanallardandı, dolayısıyla diziler ve kayıtlı bölümler çok karışık. Listeleyebilirsem mutlaka yazarım.Sihirli aile çizgi filmi var mı acaba yada kidz tv kaydı seriler
Aşağı yukarı Nickelodeon ve Jetix Türkiye'nin yayınlamış olduğu her şey. Tabii eksiksiz olarak değil. Bazı diziler üç-beş bölümlük kayıt iken bazıları da tam seri olarak kayıtlı. Çocukken şahsi olarak arşivlemek istediğim için 7/24 kanalları kaydediyordum. Kappa Mikey, Hey Arnold, As Told by Ginger, CatDog, The Wild Thornberrys gibi internette dublajları bulunmayan birçok dizinin kayıtları mevcut. Müsait bir zamanda bir kısmını paylaşmayı çok isterim.Acaba elinizde hangi çizgi filmler mevcut?
Vay canına, paylaşmanı çok isterim bir Nickelodeon hayranı olarak buna çok sevindim uzun zamandan beri bölümleri bulmaya çalışıyorum, kesinlikle paylaşmalısın. (^◡^) Bu arada Ren ve Stimpy'nin dublajlısı var mı acaba?Elimde bazı bölümlerinin olması gerek ama çok fazla olduğunu sanmıyorum. Kidz nadir kaydettiğim kanallardandı, dolayısıyla diziler ve kayıtlı bölümler çok karışık. Listeleyebilirsem mutlaka yazarım.
Aşağı yukarı Nickelodeon ve Jetix Türkiye'nin yayınlamış olduğu her şey. Tabii eksiksiz olarak değil. Bazı diziler üç-beş bölümlük kayıt iken bazıları da tam seri olarak kayıtlı. Çocukken şahsi olarak arşivlemek istediğim için 7/24 kanalları kaydediyordum. Kappa Mikey, Hey Arnold, As Told by Ginger, CatDog, The Wild Thornberrys gibi internette dublajları bulunmayan birçok dizinin kayıtları mevcut. Müsait bir zamanda bir kısmını paylaşmayı çok isterim.
Ren & Stimpy'den birkaç bölüm olması gerek ama onlar da kendi kaydım değildi. Akşam ve gece kuşağında yayınlandığı için kayıt cihazını sabaha kadar açık bırakmak istemediğimden kayıt almazdım (CNBC-e'de sabah olurdu ancak benim kayıt aldığım dönemde çoktan kalkmıştı veya ender yayınlanıyordu). Elimde genel olarak Türkçe altyazılı olarak mevcut (Adult Party Cartoon dahil, neredeyse tamamı kendi çevirim).Vay canına, paylaşmanı çok isterim bir Nickelodeon hayranı olarak buna çok sevindim uzun zamandan beri bölümleri bulmaya çalışıyorum, kesinlikle paylaşmalısın. (^◡^) Bu arada Ren ve Stimpy'nin dublajlısı var mı acaba?
1 bölüm olsa bile çok iyi şuan, dublajlı olarak, o yukarıda söylediğin çizgi filmler bile altın değerinde, sen bildiğin hazine taşıyorsun şuan. (✪‿✪)Ren & Stimpy'den birkaç bölüm olması gerek ama onlar da kendi kaydım değildi. Akşam ve gece kuşağında yayınlandığı için kayıt cihazını sabaha kadar açık bırakmak istemediğimden kayıt almazdım (CNBC-e'de sabah olurdu ancak benim kayıt aldığım dönemde çoktan kalkmıştı veya ender yayınlanıyordu). Elimde genel olarak Türkçe altyazılı olarak mevcut (Adult Party Cartoon dahil, neredeyse tamamı kendi çevirim).
Ninja kalumbağaların ilk serisinden elinizde bölüm var mı?Mükemmel paylaşımlar! Hepsi için teşekkürler. Ben de uzun yıllar boyunca CNBC-e, Nickelodeon ve Jetix'ten kayıtlar yaptım. Hepsini toparlayabilirsem uygun bir zamanda paylaşmayı çok istiyorum.
Ciddi bir kısmı eksik ama piyasaya sürülenler (VHS ve Beta kasetleri) ve bazı Star TV kayıtları mevcut. Son arşiv düzenlemesinden beri epey geçtiği için elimde kaç bölüm var bilmiyorum maalesef.Ninja kalumbağaların ilk serisine sahip misiniz?
Olan bölümlerinden paylaşırsanız çok sevinirim.Ciddi bir kısmı eksik ama piyasaya sürülenler (VHS ve Beta kasetleri) ve bazı Star TV kayıtları mevcut. Son arşiv düzenlemesinden beri epey geçtiği için elimde kaç bölüm var bilmiyorum maalesef.
Hocam mail adresinizi verebilir misiniz bendede büyük bir arşiv var sihirli aile bölümleri ile takas yapabilirim sizinle ekran görüntüsü olarak aradığınız seriler varsa atabilirim beğendiğiniz olursa takas yapabilirimElimde bazı bölümlerinin olması gerek ama çok fazla olduğunu sanmıyorum. Kidz nadir kaydettiğim kanallardandı, dolayısıyla diziler ve kayıtlı bölümler çok karışık. Listeleyebilirsem mutlaka yazarım.
Aşağı yukarı Nickelodeon ve Jetix Türkiye'nin yayınlamış olduğu her şey. Tabii eksiksiz olarak değil. Bazı diziler üç-beş bölümlük kayıt iken bazıları da tam seri olarak kayıtlı. Çocukken şahsi olarak arşivlemek istediğim için 7/24 kanalları kaydediyordum. Kappa Mikey, Hey Arnold, As Told by Ginger, CatDog, The Wild Thornberrys gibi internette dublajları bulunmayan birçok dizinin kayıtları mevcut. Müsait bir zamanda bir kısmını paylaşmayı çok isterim.
Size sormak istediğim bazı seriler varCiddi bir kısmı eksik ama piyasaya sürülenler (VHS ve Beta kasetleri) ve bazı Star TV kayıtları mevcut. Son arşiv düzenlemesinden beri epey geçtiği için elimde kaç bölüm var bilmiyorum maalesef.
bende sihirli aile bir bölüm varSihirli aile çizgi filmi var mı acaba yada kidz tv kaydı seriler
Cevabınızı bekliyorum hocamMükemmel paylaşımlar! Hepsi için teşekkürler. Ben de uzun yıllar boyunca CNBC-e, Nickelodeon ve Jetix'ten kayıtlar yaptım. Hepsini toparlayabilirsem uygun bir zamanda paylaşmayı çok istiyorum.
bende sihirli aile 18 bölüm var takas yapabilirim sizinle tv4 kaydı bendeki eğer istersen bende eksik bölümleri arıyorumSize sormak istediğim bazı seriler var
Üçüzler trt çocuk bölümleri
Edgar ve ellen
Kitou
Sefiller
Emilly
Flinstsone comedy hour gibi serilerin kayıp bölümlerini arıyorum özel olarak sormak istediğim içerikler de var eğer olanlar varsa takas yapabilirim sizinle bendede bir hayli geniş arşiv var şuan toplam 24tb bir arşivim var
Hocam mesajlarım geliyor muCiddi bir kısmı eksik ama piyasaya sürülenler (VHS ve Beta kasetleri) ve bazı Star TV kayıtları mevcut. Son arşiv düzenlemesinden beri epey geçtiği için elimde kaç bölüm var bilmiyorum maalesef.
Tekrar Merhaba, acaba bölümleri ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz? Merakla bekliyorum sizi. (^◡^)Elimde bazı bölümlerinin olması gerek ama çok fazla olduğunu sanmıyorum. Kidz nadir kaydettiğim kanallardandı, dolayısıyla diziler ve kayıtlı bölümler çok karışık. Listeleyebilirsem mutlaka yazarım.
Arşiv çok geniş ve hepsini dijitale aktarmadım maalesef. Müsait olduğum zaman ufak ufak bazı bölüm/kesitleri paylaşacağım. Normal koşullarda bu yıl Türkiye'de çizgi film-animasyon tarihi adına bir site açmayı planlıyorum. Muhtemelen paylaşımların çoğunluğunu da detaylı bilgileriyle orada yapacağım. Türkçe animasyon dizi ve filmleri arşivlerden çıkarmak gittikçe zorlaşıyor. Bu tarihin şahsi arşivlerde kalması taraftarı değilim, dolayısıyla açacağım sitenin daha çok bir ansiklopedi/dijital arşiv görevi görmesi niyetindeyim.Tekrar Merhaba, acaba bölümleri ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz? Merakla bekliyorum sizi. (^◡^)
Hocam o zaman sihirli aile paylaşın en azından uzun süre arıyordumArşiv çok geniş ve hepsini dijitale aktarmadım maalesef. Müsait olduğum zaman ufak ufak bazı bölüm/kesitleri paylaşacağım. Normal koşullarda bu yıl Türkiye'de çizgi film-animasyon tarihi adına bir site açmayı planlıyorum. Muhtemelen paylaşımların çoğunluğunu da detaylı bilgileriyle orada yapacağım. Türkçe animasyon dizi ve filmleri arşivlerden çıkarmak gittikçe zorlaşıyor. Bu tarihin şahsi arşivlerde kalması taraftarı değilim, dolayısıyla açacağım sitenin daha çok bir ansiklopedi/dijital arşiv görevi görmesi niyetindeyim.
Yukarıda dizilerle ilgilenen sevgili dostlar, takas yapmayı pek düşünmüyorum çünkü bu tarihin herkesle açıkça paylaşılması taraftarıyım. Bu bölümleri paylaştığım zaman zaten hepsine erişebilir olacaksınız, ancak sizden tek dileğim yukarıda bahsettiğim projeyi hayata geçirdiğimizde halka açık arşive elinizdekilerle destek olmanız. Çizgi Diyarı çok ama çok önemli bir oluşum çünkü yalnızca gönüllülük ve çizgi romana tutkuyla bağlı insanlar sayesinde koskoca Türkiye tarihindeki çizgi roman kütüphanesine rahatlıkla erişebiliyoruz. Fikrimce bu çok kıymetli bir şey.
Herhangi bir sorunuz olursa mesaj atmaktan çekinmeyin.
Hocam eğer paylaşırsanız sevinirimArşiv çok geniş ve hepsini dijitale aktarmadım maalesef. Müsait olduğum zaman ufak ufak bazı bölüm/kesitleri paylaşacağım. Normal koşullarda bu yıl Türkiye'de çizgi film-animasyon tarihi adına bir site açmayı planlıyorum. Muhtemelen paylaşımların çoğunluğunu da detaylı bilgileriyle orada yapacağım. Türkçe animasyon dizi ve filmleri arşivlerden çıkarmak gittikçe zorlaşıyor. Bu tarihin şahsi arşivlerde kalması taraftarı değilim, dolayısıyla açacağım sitenin daha çok bir ansiklopedi/dijital arşiv görevi görmesi niyetindeyim.
Yukarıda dizilerle ilgilenen sevgili dostlar, takas yapmayı pek düşünmüyorum çünkü bu tarihin herkesle açıkça paylaşılması taraftarıyım. Bu bölümleri paylaştığım zaman zaten hepsine erişebilir olacaksınız, ancak sizden tek dileğim yukarıda bahsettiğim projeyi hayata geçirdiğimizde halka açık arşive elinizdekilerle destek olmanız. Çizgi Diyarı çok ama çok önemli bir oluşum çünkü yalnızca gönüllülük ve çizgi romana tutkuyla bağlı insanlar sayesinde koskoca Türkiye tarihindeki çizgi roman kütüphanesine rahatlıkla erişebiliyoruz. Fikrimce bu çok kıymetli bir şey.
Herhangi bir sorunuz olursa mesaj atmaktan çe
Arşiv çok geniş ve hepsini dijitale aktarmadım maalesef. Müsait olduğum zaman ufak ufak bazı bölüm/kesitleri paylaşacağım. Normal koşullarda bu yıl Türkiye'de çizgi film-animasyon tarihi adına bir site açmayı planlıyorum. Muhtemelen paylaşımların çoğunluğunu da detaylı bilgileriyle orada yapacağım. Türkçe animasyon dizi ve filmleri arşivlerden çıkarmak gittikçe zorlaşıyor. Bu tarihin şahsi arşivlerde kalması taraftarı değilim, dolayısıyla açacağım sitenin daha çok bir ansiklopedi/dijital arşiv görevi görmesi niyetindeyim.
Herhangi bir sorunuz olursa mesaj atmaktan çekinmeyin
Hocam özelden konuşmak istiyorum seninle nereden koruyabilirizArşiv çok geniş ve hepsini dijitale aktarmadım maalesef. Müsait olduğum zaman ufak ufak bazı bölüm/kesitleri paylaşacağım. Normal koşullarda bu yıl Türkiye'de çizgi film-animasyon tarihi adına bir site açmayı planlıyorum. Muhtemelen paylaşımların çoğunluğunu da detaylı bilgileriyle orada yapacağım. Türkçe animasyon dizi ve filmleri arşivlerden çıkarmak gittikçe zorlaşıyor. Bu tarihin şahsi arşivlerde kalması taraftarı değilim, dolayısıyla açacağım sitenin daha çok bir ansiklopedi/dijital arşiv görevi görmesi niyetindeyim.
Tamam hocam sizinle yapalım diğer arkadaş cevap vermiyor bana sanırım paylaşmak istemiyor yada elinde yok sihirli aile 18 bölüm karşılığında size 18 bölüm shaman king verebilirim diabolic de var Türkçe dublaj 18 bölüm verebilirim sana hangisini istersenbende sihirli aile 18 bölüm var takas yapabilirim sizinle tv4 kaydı bendeki eğer istersen bende eksik bölümleri arıyorum
shaman king olur kardeşim diabolic için başka bir şeyler bulurum bendeki kayıtlar kaliteli pişman olmazsın tv4 kaydı kablolu yayından çekmiştimTamam hocam sizinle yapalım diğer arkadaş cevap vermiyor bana sanırım paylaşmak istemiyor yada elinde yok sihirli aile 18 bölüm karşılığında size 18 bölüm shaman king verebilirim diabolic de var Türkçe dublaj 18 bölüm verebilirim sana hangisini istersen
Tamam hocam sizinle yapalım diğer arkadaş cevap vermiyor bana sanırım paylaşmak istemiyor yada elinde yok sihirli aile 18 bölüm karşılığında size 18 bölüm shaman king verebilirim diabolic de var Türkçe dublaj 18 bölüm verebilirim sana hangisini istersen
yılların karşılıksız, çıkarsız paylaşım platformunu takas gruplarına dönüştürdünüz kaç gündür. Yapmayın böyle şeyler arkadaşlar, ya da özelden kendi aranızda yapın ne yapacaksanız. Bu tavırlar yüzünen yıllardır çalıştığım kurum olan TRT arşivlerini paylaşmaktan imtina eder oldum sayenizde.shaman king olur kardeşim diabolic için başka bir şeyler bulurum bendeki kayıtlar kaliteli pişman olmazsın tv4 kaydı kablolu yayından çekmiştim
hocam bundan çıkar beklemedim ki arkadaş arıyormuş biri demiş bende bende var ama kesin paylaşırım dedmemiş arkadaş aradığı için birde takas teklifi yaptığı için bende kabul ettim benimde aradığım bir seriydi bu elimde olanı arkadaşa veriyorum takas yapıyorum diyince bende olur dedim bende vardı en azından diğer arkadaş herhangi net bir cevap bile vermemiş seriyi paylaşmakla ilgili yapacak bir şey yok iş başa düşünce el mecbur kabul ettim emir bey özeldende yazmıştı zatenyılların karşılıksız, çıkarsız paylaşım platformunu takas gruplarına dönüştürdünüz kaç gündür. Yapmayın böyle şeyler arkadaşlar, ya da özelden kendi aranızda yapın ne yapacaksanız. Bu tavırlar yüzünen yıllardır çalıştığım kurum olan TRT arşivlerini paylaşmaktan imtina eder oldum sayenizde.
Kardeş sana bir şey soracağım sende dinozor tom birde shman king varmı varsa kaç bölüm varElimde bazı bölümlerinin olması gerek ama çok fazla olduğunu sanmıyorum. Kidz nadir kaydettiğim kanallardandı, dolayısıyla diziler ve kayıtlı bölümler çok karışık. Listeleyebilirsem mutlaka yazarım.
kanki her ikiside var bende dinozor tom 38 bölümKardeş sana bir şey soracağım sende dinozor tom birde shman king varmı varsa kaç bölüm var
o arkadaşın paylaşma gibi bir niyeti yok elinde olup olmadığı bille belli değil hava atıp gidiyorlarKardeş sana bir şey soracağım sende dinozor tom birde shman king varmı varsa kaç bölüm var
1 ay aradan sonra tekrar merhaba, acaba arşiv aktarımınızda son durum nedir? Arşivi aktarırken sorun mu çıktı, yoksa müsat mi değilsiniz? Paylaşımınız baya uzun sürdüdeArşiv çok geniş ve hepsini dijitale aktarmadım maalesef. Müsait olduğum zaman ufak ufak bazı bölüm/kesitleri paylaşacağım. Normal koşullarda bu yıl Türkiye'de çizgi film-animasyon tarihi adına bir site açmayı planlıyorum. Muhtemelen paylaşımların çoğunluğunu da detaylı bilgileriyle orada yapacağım. Türkçe animasyon dizi ve filmleri arşivlerden çıkarmak gittikçe zorlaşıyor. Bu tarihin şahsi arşivlerde kalması taraftarı değilim, dolayısıyla açacağım sitenin daha çok bir ansiklopedi/dijital arşiv görevi görmesi niyetindeyim.
Discord varmı @selen32t arşiv hakkında konuscamo arkadaşın paylaşma gibi bir niyeti yok elinde olup olmadığı bille belli değil hava atıp gidiyorlar
Arkadaşın paylaşım gibi bir niyeti yok zaten hava atıp gitmiş burda başka bir arkadaş yardımcı oldu sihirli aile için buna 2 defa sorduk cevap bile vermiyor gördüğü halde o yüzden böylelerinden paylaşım beklemeyin derim1 ay aradan sonra tekrar merhaba, acaba arşiv aktarımınızda son durum nedir? Arşivi aktarırken sorun mu çıktı, yoksa müsat mi değilsiniz? Paylaşımınız baya uzun sürdüde
Shaman kingleri paylaşmak gibi bir düşünceniz var mı acaba? İnternette çoğu bölümü kayıp ve elinde olan çok yok sanırım.kanki her ikiside var bende dinozor tom 38 bölüm
shaman king 34 bölüm var
İletişime geçebilir miyizArşiv çok geniş ve hepsini dijitale aktarmadım maalesef. Müsait olduğum zaman ufak ufak bazı bölüm/kesitleri paylaşacağım. Normal koşullarda bu yıl Türkiye'de çizgi film-animasyon tarihi adına bir site açmayı planlıyorum. Muhtemelen paylaşımların çoğunluğunu da detaylı bilgileriyle orada yapacağım. Türkçe animasyon dizi ve filmleri arşivlerden çıkarmak gittikçe zorlaşıyor. Bu tarihin şahsi arşivlerde kalması taraftarı değilim, dolayısıyla açacağım sitenin daha çok bir ansiklopedi/dijital arşiv görevi görmesi niyetindeyim.
Çizgi film arşivi yapıyor musunİletişime geçebilir miyiz