Çok üzüldüm. Deli dolu iyi bir arkadaştı, bahsedilen toplantıda kendisiyle yüzyüze tanışma fırsatı da olmuştu. Foruma ilk dönemlerde çok katkı sağlamıştı. İyi bir Fenerbahçeliydi. Ayrıca nostalji köşesinde de güzel paylaşımlar yapıyordu. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...2009 yılıydı galiba forumun ilk günleri... İsmail Hakkı benim gerçek mi sahte bir kişilik olup olmadığımı öğrenme konusunda çok meraklıydı, en yakın zamanda yüzyüze toplanalım da kim kimmiş anlayalım mealinde bir toplantıya ön ayak olmuştu. Sanırım ilk kez sanal kişilikle değil de gerçek kimlikleri ile forum üyelerinin buluştuğu bir toplantıydı. Zeki gelmişti. İsmail Hakkı, ben bir kişi daha vardı şimdi hatırlayamadım. Çok keyifliydi. Uzun zaman ve yıllar boyunca başka arkadaşların da katılımı ile buluştuk, ancak bir ara aramızda küfürlü bir tartışma oldu, ayrı düştük. Çok heyecanlı, deli dolu ve çok coşkuluydu. Bazen kantarın topuzunu kaçırırdı ama öfkesi uzun sürmezdi. İçki masalarında kavgaları da meşhurdu... İyi bir fenerli, sağlam bir ülkücüydü. Haberimiz olmadı tabi ki vefatından yoksa bir başsağlığı dilememek olur mu hiç.
Ölüm hepimiz için, inşallah gittiği yerde huzur içinde uyur. Mekanın cennet olsun İsmail Hakkı.