Hoş geldin 2025. ESATTR'den sevgilerle...

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
671
18,968
Evet efendim başlayalım artık.
I. Öncelikle online okumayı seven arkadaşlarıma gelsin. Yapmış olduğum biten veya devam eden serileri bu sayfadan okuyabilirsiniz.

II. 2024 yılında yaptıklarım (CBR formatında)
1-Bob Morane Sezon 4 albüm 1

Bob Morane Sezon 4 albüm 2

2-Bois-Maury Kuleleri albüm 10

3-Carthago albüm 1

Carthago albüm 2

4-Duvar albüm 1

Duvar albüm 2

Duvar albüm 3

Devamı alttaki mesajda...

Son düzenleme:

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
671
18,968
5-Jeremiah albüm 12

6-Mac Coy albüm 9

Mac Coy albüm 10

7-Prometheus albüm 16

Prometheus albüm 17

NOT 1) Bob Morane 4. sezonu tercümeleriyle renklendiren TOKSINE arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Umarım sizde edersiniz
NOT 2) Mediafire sayfam dolduğu için yukarıda verdiğim albümlerin bazılarını misafir olarak girip UPLOAD ettim. Bunların ne zamana kadar orada yüklü kalacağını bilmiyorum. Sevenlerimin dikkatine.
NOT 3) Mesaj kirliliği olmasın diye hepsini bir mesaja sığdırmaya çalıştım, anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.
NOT 4) Dört dörtlük yabancı dilim olmadığı için albümlerde takıldığım yerleri bir kaç farklı dilde indirip en yakın cümleyi kullandığımı sakın unutmayın.
NOT 5) Eleştirilere ama sadece yapıcı eleştirilere açığım. Eleştiri yapan arkadaşlarıma asla yaşım şu, vaktim yok, ama sizin için kendimi paralıyorum, nankörlük yapmayın demeyeceğim. :)
NOT 6) Nickim aydabiresattr ama bu yıl aydabiri geçmiş miyim ne?
NOT 7) Çok konuştum... (Pardon) çok yazdım galiba. Hadi okumaya...

Yeni yılınız kutlu olsun, sevdiklerinizle ve çizgi romanlarla uzun sağlıklı mutlu ve bereketli yıllar.
Tamam tamam sustum, seneye görüşürüz inşallah.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,049
11,582
@esattr üstadıma ve kendisine yardımlarını esirgemeyen TOKSINE arkadaşına bu güzel paylaşımda emek vermiş herkese sonsuz teşekkür ederim. 2024 yılı bize gülücüklü yüzünü göstermese de @esattr üstadın son gün verdiği muhteşem gollük pası ile 2024 yılına bir nebze de olsa güzel bir rövaşata ile girmemize sebep olduğundan kendisine ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarına tekrar tekrar teşekkür ederim. İyi yıllar mutluluk ve sağlıklı bir yaşam dilerim.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
671
18,968
Ellerinize sağlık, çok teşekkürler. Bu arada Star Wars’ın içinde dosya yok. Valerian’da ise sadece sayı:11 var.

Bip Bip Bip LÜTFEN TEKRAR DENEYİN. :)

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,339
8,786
Değerli @esattr üstadım ,
Tüm paylaşımlarınız için çok çok teşekkürler. Ellerinize ve emekleriniz sağlık.
Minik bir konuya değinmek istiyorum; Prometheus 16-isyan ve Promethee Vol. 17 paylaşımınızda fontlar çok küçük geldi bana.
Okumakta zorlanıyorum.
Ama diğer paylaşımlarınız olan Jeremiah 12, Mac Coy 09 ve 10 fontlarının ebatları çok çok güzel.
Bu fontları tercih etmeniz mümkün olursa sevinirim.
Yok eserin özelliğinden dolayı mümkün değil derseniz de saygı duyarım.
Bu vesile ile size ve şahsınızda tüm diyar dostlarıma mutlu yıllar dilerim.