Bütün Hızırbeyler burada bakınız.
Hızır Bey - Çizgi Roman Diyarı
Bu macera ilk kez 1986 ve 1987 yılında iki bölüm halinde yayımlanmıştı.Bu sayıların hepsi değil, fakat tamamına yakını forumumuzda mevcut.Söz konusu macera 1995 yılında komple renklendirilmiş olarak tekrar yayımlanmıştı.Bu kez, son sayfalardan bazıları kırpılmıştı.Birinci bölümünün renkli yayımlandığı sayıları tamamlayabilsem bu macerayı da komple foruma kazandırmayı istiyorum.Türkiye Çocuk Dergisi'nde 1995 yılında yayınlanan Hızır Bey-Tehlikeli Görev çizgi romanını elinde olup da paylaşan olursa çok sevinirim.
Bütün Hızırbeyler burada bakınız.
Hızır Bey - Çizgi Roman Diyarı
Büyük ihtimalle link ölmüş değil, telif gönderilmiş ve bu nedenle paylaşımdan kaldırılmış olabilir, yakın zamanda Çizgi Diyarı telif nedeniyle kısa bir süre kapalı kalmış ve sayın yöneticilerimiz (sanırım) sitede telif yönünden paylaşılması sakıncalı bölümleri silmiş olabilir. Ben öyle tahmin ediyorum. Durum böyleyse yöneticilerden size bir açıklama yapılacaktır.Merhaba, link ölmüş, nasıl erişebilirim?
Açıklamanız için teşekkür ederim, linke eriştim : Hızır Bey SayfasıBüyük ihtimalle link ölmüş değil, telif gönderilmiş ve bu nedenle paylaşımdan kaldırılmış olabilir, yakın zamanda Çizgi Diyarı telif nedeniyle kısa bir süre kapalı kalmış ve sayın yöneticilerimiz (sanırım) sitede telif yönünden paylaşılması sakıncalı bölümleri silmiş olabilir. Ben öyle tahmin ediyorum. Durum böyleyse yöneticilerden size bir açıklama yapılacaktır.